FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jalehordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jalehordas » 17 jan 2010, 13:44

DOSAO HANDZIC
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 17 jan 2010, 14:27

maroonboy je napisao/la: ma reko je da mu je u BH jedini izbr FCS, samo je pitanje oce li doci do BH
Mislim da nije to izjavio,sjecam se da je pricao da su jedina dva kluba za koja bi mogao igrati u BiH,Borac i Sarajevo! ;) A on i Grujic trenutno treniraju u Banja Luci,tako da cemo vidjeti sta ce biti.
Treci put castimo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 jan 2010, 14:29

Odlicno dosao Hare jos ako Bog da Trivunovic i mozda jos jedan igrac ali da je zvucno ime i netreba nam niko onda ako Bog da na titulu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2010, 14:30

Dosao Hare,ostao Jahovic znaci 4 klasicna napadaca rodio amidza :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 jan 2010, 14:32

miky_hz je napisao/la:Dosao Hare,ostao Jahovic znaci 4 klasicna napadaca rodio amidza :mrgreen:
Je li ozbiljno ostao ili ode :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 jan 2010, 14:34

jalehordas je napisao/la:DOSAO HANDZIC
Ne bi ga taj kod mene zaigro da mi je sin, čuj ovdje nama živce da kida i vraća formu pa da se vrati u Poljsku :evil:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2010, 14:34

Ne zna ni on sto je najgore,trenira sa ekipom,bio se pozdravio sa igracima i sad ako ne nadje klub ostat ce,a nasi mu nisu htijeli dati ciste papire tako da ako nadje taj neki klub dobit cemo nesto za njega vjerovatno...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 jan 2010, 14:36

Lik je napisao/la:
Ne bi ga taj kod mene zaigro da mi je sin, čuj ovdje nama živce da kida i vraća formu pa da se vrati u Poljsku :evil:
Ako si toliko protiv Handzica onda budi i protiv Pandze

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 17 jan 2010, 14:42

jest sta se.ete koji ku.ac bolje bi vam bilo dovesti nekog penzionera da igra nego handzica pa dijete talenat zivi isto kao i pandza i kad vec lajete po handzicu sto niste lajali po pandzi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 jan 2010, 14:43

hz_1987 je napisao/la:jest sta se.ete koji ku.ac bolje bi vam bilo dovesti nekog penzionera da igra nego handzica pa dijete talenat zivi isto kao i pandza i kad vec lajete po handzicu sto niste lajali po pandzi
Nije ni prvi ni zadnji koji se zaletio i Skoro se je bio zaletio i Pandza

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 jan 2010, 14:51

miky_hz je napisao/la:Dosao Hare,ostao Jahovic znaci 4 klasicna napadaca rodio amidza :mrgreen:
hehe..moze i na krilu igrati sta vise...vecinom je krilo igro..neka ga dobar je igrac sigurno....samo malo mi kao i svima smeta ovaj nacin dolaska..tj. neke posudbe i taman kad vrati formu ode...a to je valjda sudbina nasih klubova..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 14:53

ma jedino sto treba je osigurati, da ti igraci koji odigraju prvenstvo igraju i u evropskim kupovima........
Handzic je dobra vijest, ali ako ce otic na kraju sezone, u evropi cemo morati gurati mlade, koji su stagnirali za vrijeme sezone i nemaju kontinuitet igara...........ja nemam nista protiv ijednog djeteta sa Koseva, ali treba malo mislit dalje....

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 jan 2010, 14:56

PIRKE33 je napisao/la:ma jedino sto treba je osigurati, da ti igraci koji odigraju prvenstvo igraju i u evropskim kupovima........
Handzic je dobra vijest, ali ako ce otic na kraju sezone, u evropi cemo morati gurati mlade, koji su stagnirali za vrijeme sezone i nemaju kontinuitet igara...........ja nemam nista protiv ijednog djeteta sa Koseva, ali treba malo mislit dalje....
Po meni su trebali traziti posudbu na jednu sezonu ili sezonu i po

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 14:57

FK Sarajevo je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:ma jedino sto treba je osigurati, da ti igraci koji odigraju prvenstvo igraju i u evropskim kupovima........
e bas o tome pricam..........

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 jan 2010, 15:03

PIRKE33 je napisao/la:
e bas o tome pricam..........
Sta ce mu sada odigrati polusezonu i nazad :mrgreen: :mrgreen: bar nek Europu sa nama poigra

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2010, 15:05

Ako ce pomoci da osvojimo titulu dobro je...svi kvalitetni igraci su dobro dosli,za Evropu cemo se vec nekako snac :mrgreen:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 15:05

mislim da kad bi ovi mladi imali kontinuitet u sezoni, da bi do kraja dostigli nivo igre Handzica, al tu je malo veci rizik sto se tice same sezone..........hebi ga .ne moze i jare i pare...........elem ....nek je sretno Harisu, te da da sto veci doprinos u osvajanju titule..........

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 jan 2010, 15:11

kad vec tako razmisljate...onda ste i svjesni da ce nas na kraju sezone napustit skoro pola tima...to je realnost..znate i sami,ako sad nisu otisli..na kraju ce...ipak je to sudbina nasih klubova
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 17 jan 2010, 15:29

a mozda ako dobro odigra produze mu posudbu jer je i lechu stalo da on igra
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 17 jan 2010, 15:44

Lik je napisao/la:
Ako si toliko protiv Handzica onda budi i protiv Pandze

koliko ja znam pandza se nije svadjao po terenu, kao balavc psovao starijima, ispijao burad pive po lokalima, ispravi me ako grijesim
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Lavcina, ledesma, Simi, tajsamja i 60 gostiju.