Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

jopaa7
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la jopaa7 » 05 jan 2014, 18:44

Cleveland manje od 88,5
Bosh više od 17,5
Wade manje od 20,5

Kvota 5,34, ulog 50/100 kn

Mišljenja? Razmišljam odigrati bez wade-a, samo 2 para

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jan 2014, 18:49

Moje misljenje je Durant i Bosh ispod idu veceras ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 05 jan 2014, 18:54

Probati na srednji ulog:

Juventus - Roma 1X @ 1,22
Cincinnati - San Diego 1 @ 1,50
Asiago - Milano 1 @ 1,25
20/Svedska - 20/Finska kp1 @ 1,30
Braga dg1 @ 1,10
(zbog uslova min 5 parova, inace ne bih igrao, ali nema nista sigurnije)

Kvota: 3,27
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 jan 2014, 19:28

pintol_TM87 je napisao/la: Osasuna vs Espanjol vise od 5 kartona @1.70

U njihovim medjusobnim obicno idu preko ove granice, eh jos samo da saznamo ko im je sudac i njegov prosjek i to je to..
prodje i to sa 10 kartona :D
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 05 jan 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 05 jan 2014, 19:29

Bravo za ove kartone :!:

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 05 jan 2014, 19:37

Rizzoli, večeras sudi veliki derbi. Voli potegnuti karton više a crveni mu nije stran. Mislim da bi golova trebalo biti, Tevezito u formi....
slika

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jan 2014, 19:40

stomaklija je napisao/la:Rizzoli, večeras sudi veliki derbi. Voli potegnuti karton više a crveni mu nije stran. Mislim da bi golova trebalo biti, Tevezito u formi....
slika
Pratim :)

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 05 jan 2014, 19:42

Da se proba neki tenis veceras do Aussie Opena 8-)

Giraldo - Montanes 1 @ 1.30
Gimeno Traver - Lavie tr 2:0 @ 1.30
Lacko - Venus 1 @ 1.30
Sousa - Rosol 2 @ 1.60
Laaksonen - Stakhovsky 2 @ 1.50
Struff - Vesely 1 @ 1.75

Montanes na hardu patnja živa, tako da ovo Giraldo lagano dobija.

Gimeno Traver ipak klasa za Novozelandjanina koji nema ama bas nikakve sanse. Za njega je i 3. kolo
kvalifikacija veliki uspjeh.

Lacko slicno kao i prosli tip, samo malo kvalitetnijeg protivnika ima, ipak lagana pobjeda Lacka ne bi trebala doci u pitanje.

Tipujem na Rosola zbog toga sto je vise prikazao u Dohi na prvom turniru, solidno se borio protiv Nadala, dok je Sousa lagano isprašen od Hanescua. Rosol je ipak kvalitetniji igrac, servis ga solidno sluzi, trebalo bi to donijeti prevagu na njegovu stranu.

Laaksonen je kao poceo dobro igrati, dugo se od njega ocekivalo da popravi rezultate, sada ipak igra protiv puno iskusnijeg i jaceg igraca. Iako je Stakhovsky u Chennaiu izgubio od Kudryavtseva, pokazao je da mu odgovara ovaj turnir, pobijedio je 2 veoma dobra igraca De Scheppera i Dancevica dok je Laaksonen dobio Mesarosa i Golubeva koji moze izgubiti od svakog igraca. Solidan je bio i u Chennaiu ali mislim da mu je ovdje kraj jer je ipak Stakhovsky kvalitetniji igrac, koji ako udje koncetrisano u ovaj meč kao u prva dva da dolazi do pobjede.

Struff takodje pokazuje solidnu igru na pocetku sezone, trebao bi on jos dodatno da napreduje, kao i Vesely koji ipak pokazuje malu krizu na pocetku sezone, u Chennaiu se mucio sa Indijcom Neducheziyanom, da bi ga ERV rutinski dobio. Na ovom turniru dobio ocajnog Cipollu 2:1, kao i Thompsona istim rezultatom. Muci se previse dok sa druge strane Struff je u Dohi izgubio od Gojowczika koji je odigrao turnir zivota, dok je ovdje dobio Kukushkina i Devvarmana, dvojicu igraca koji su dosta toga pokazali prosle sezone. Ipak Struff se u ovom trenutku cini logicnijim izborom za pobjedu, nesto bolja forma i veoma dobar servis bi trebali da ga odvedu u glavni zrijeb.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

barcelona-dijamant
Kontakt:

Post Postao/la barcelona-dijamant » 05 jan 2014, 19:45

sry za spam ali molim vas treba mi euro ako neko moze poslat' na wwin racun puno bi mi znacilo vracam sutra odmah

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 05 jan 2014, 19:55

Nexus je napisao/la:http://prntscr.com/2gomif
Mrsko mi pisati analizu
win win win

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jan 2014, 19:59

Ko nije odigro rukomet danas Estonija-BiH zezno se pravo. 3.40 poklon kvota ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 05 jan 2014, 20:06

Forster je napisao/la:Da se proba neki tenis veceras do Aussie Opena 8-)

Giraldo - Montanes 1 @ 1.30
Gimeno Traver - Lavie tr 2:0 @ 1.30
Lacko - Venus 1 @ 1.30
Sousa - Rosol 2 @ 1.60
Laaksonen - Stakhovsky 2 @ 1.50
Struff - Vesely 1 @ 1.75

Montanes na hardu patnja živa, tako da ovo Giraldo lagano dobija.

Gimeno Traver ipak klasa za Novozelandjanina koji nema ama bas nikakve sanse. Za njega je i 3. kolo
kvalifikacija veliki uspjeh.

Lacko slicno kao i prosli tip, samo malo kvalitetnijeg protivnika ima, ipak lagana pobjeda Lacka ne bi trebala doci u pitanje.

Tipujem na Rosola zbog toga sto je vise prikazao u Dohi na prvom turniru, solidno se borio protiv Nadala, dok je Sousa lagano isprašen od Hanescua. Rosol je ipak kvalitetniji igrac, servis ga solidno sluzi, trebalo bi to donijeti prevagu na njegovu stranu.

Laaksonen je kao poceo dobro igrati, dugo se od njega ocekivalo da popravi rezultate, sada ipak igra protiv puno iskusnijeg i jaceg igraca. Iako je Stakhovsky u Chennaiu izgubio od Kudryavtseva, pokazao je da mu odgovara ovaj turnir, pobijedio je 2 veoma dobra igraca De Scheppera i Dancevica dok je Laaksonen dobio Mesarosa i Golubeva koji moze izgubiti od svakog igraca. Solidan je bio i u Chennaiu ali mislim da mu je ovdje kraj jer je ipak Stakhovsky kvalitetniji igrac, koji ako udje koncetrisano u ovaj meč kao u prva dva da dolazi do pobjede.

Struff takodje pokazuje solidnu igru na pocetku sezone, trebao bi on jos dodatno da napreduje, kao i Vesely koji ipak pokazuje malu krizu na pocetku sezone, u Chennaiu se mucio sa Indijcom Neducheziyanom, da bi ga ERV rutinski dobio. Na ovom turniru dobio ocajnog Cipollu 2:1, kao i Thompsona istim rezultatom. Muci se previse dok sa druge strane Struff je u Dohi izgubio od Gojowczika koji je odigrao turnir zivota, dok je ovdje dobio Kukushkina i Devvarmana, dvojicu igraca koji su dosta toga pokazali prosle sezone. Ipak Struff se u ovom trenutku cini logicnijim izborom za pobjedu, nesto bolja forma i veoma dobar servis bi trebali da ga odvedu u glavni zrijeb.

Sousa - Rosol
http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1152940" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo da dodam da igraju prekosutra i meč u dublu zajedno. Pa bi se možda moglo probati na manji ulog da neće biti tri seta na meču, ili dva tiketa sa tačnim rezultatom(na jednom 2:0 za Sousu@4,2, na drugom 2:0 za [email protected]). Sad ne znam, može se i eventualno probati i zbroj gemova 22,5 under...

P.S. Ovako radim kod još nekolika tenisera(teniserki) koji igraju u singlu jedni protiv drugih,a onda u dublu igraju zajedno. Najbolji primjer su Errani i Vinci, gdje rijetko kad odu u 3 seta ili over gemova.

COYG
Kontakt:

Post Postao/la COYG » 05 jan 2014, 20:07

Copy/paste(mada se rijetko pokajem kad proberem nešto od ovog momka, juče je npr skino Navara, Millsapa i Duranta, dakle izaberite i vi ako vam se čini nešto kao izgledno ili ako ste nešto planirali igrati nadam se da sam pomogao)

Lakers - Nuggets preko 203,5

Ekipe koje nemaju nikakvu odbranu, a nesto pretjerano i ne pokusavaju da to promijene. Granica je preniska s obzirom da ekipe igraju jako brzo, vecinom brzo zavrsavaju napade, sutaju dosta za tri poena, te tako mislim da ova granica i nije neki pretjeran izazov za over. Value definitivno ogroman.

Lebron James preko 25,5

Sinoc sam ga igrao ispod, i nikad lakse nije prosao. Ali lik i dalje iz niceg zabije 15 poena. Wade je upitan, ali sudeci po tradiciji b2b utakmice on propusta, i siguran sam da ce i vcrs odmoriti. Battier ako ne bude igrao, onda ce James imati jos vecu minutazu i vjerujem da on treba vcrs preko ici. I ptice na grani znaju, da njega ne moze niko sacuvati, a vcrs uz izostanak Wade-a i ne tako laganu pobjedu protiv Raptorsa, ocekujem njegovu simultanku, uz visok procenat suta.

Washington - Golden State preko 202,5

Takodjer dvije ekipe koje se brzo rijesavaju lopte, te i ova granica zaista izgleda niska. Ne bih puno duzio, ocekujem run'n'gun utakmica, mnogo suteva za tri poena, brz protok lopte, bez tuce u reketu itd itd ...
http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 jan 2014, 20:13

[quote="GazijaKalesija" ]Francuska - Belgija 2 @3,75
Slovačka - Finska 1 @2,25
Švicarska Ž - Španjolska Ž 2 @1,3
Češka Republika Ž - Slovačka Ž 2 @3,2
Poljska Ž - Belgija Ž 1 @1,35
Hrvatska Ž - Nizozemska Ž 2 @2,05

Eto, pa proberite, nisam vam stigao Estoniju 1 danas predložiti, nisam imao pristupa netu, a i sad nemam vremena za neke detaljne analize. Sretno ako neko nešto isprati! Pozdrav[/quote]
Fino je krenulo, sad ova Slovačka žene zezaju, prvi set izgubiše na razliku, sad pofino gube u 2. setu, valjda se vrate :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 jan 2014, 20:15

Vecerasnji tiket , par prelaza i singlovi..

Braga - Arouca 1
Juve - Roma 3+
Cobresal - Colera 3+

20 km

prelazi :

Juventus - Roma X/X
Nublense - U.Catolica 2/1
Colo Colo - Itailano 2/1
Cobresal - Colera 2/1
Braga - Arouca 2/1
Marseille - Reims 2/1

singlovi :

Juve - Roma 7+ 10 km
Sassari- Milano 2 10 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Robin
Kontakt:

Post Postao/la Robin » 05 jan 2014, 20:18

Sock - Mannarino 1.60

Mannarino PUNO iskusniji od Socka koji je zadnji meč igrao 14. Novembra (Challenger zajedno sa 3 meča prije toga) a zadnji turnir gdje je igrao solidno je bio Basel u Oktobru. Na drugu stranu Mannarino efikasniji na tvrdoj podlozi sa čak 50 mečeva u plusu dok je Sockov rezultat 44:45 na tvrdoj. Očekujem pobjedu Mannarina sa blagim otporom Socka, pokušati i rezultat 2:1 za Mannarina.

Harrison - Bogomolov 2.40

Malo iznenađenje koje ganjam večeras, obojica su solidni igrači na tvrdoj podlozi, Bogomolov za nijansu iskusniji i smatram da bi ovo trebao dobiti. Oprezno sa ovim parom, ne predlažem igranje na listiću već singl na nekih 10KM.

Benneteau - Ebden 2.40

Slična situacija kao i sa prethodnim parom, Ebden iskusniji i konstantniji na tvrdoj. Bennetau je JAKO nestabilan teniser i ovo Ebden može lako uzeti.

McHale - Cornet 2.00

Ovo je po meni najveća bomba i najveće iznenađenje večeras, Cornet je jedna jako šlampava ,da se tako izrazim, teniserka koja kao prava žena, kad igra ne zna ni kud će ni šta će. Ja uopšte ne volim njen stil igre i s obzirom da je McHale sinoć isprašila Halep koja je odlična teniserka, uz taj vjetar u leđa odnosno dodatnu motivaciju može UBITI Alize Cornet večeras. Sretno!

Eto drugovi moji, večeras pored Mannarina koji je favorit, ganjam neke veće kvote koje čisto predlažem po osjećaju, statistici i znanju sretno nam! :P

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 05 jan 2014, 20:23

Probati na relativno manji ulog:

Juventus - Roma ps2 @ 2,00
Marseille - Reims ps2 @ 1,65
Nublense - Un.Catolica ps2 @ 2,05

Kvota: 6,77
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 05 jan 2014, 21:28

Colo Colo - A. Italiano 2/1

Odigrali su ovo nekoliko puta i češće je bilo u korist A.Italiana pa možda im sada vrate, rana faza takmičenja je i moguće da odigraju baš ovako, kod mene je kvota već pala na 17 a neko je već spomenuo ovdje na forumu za ovaj par da je vidio kako neko ulaže 50km čini mi se, pa eto probati na markicu dvije čisto da ne bi bilo žao ako prođe

barcelona-dijamant
Kontakt:

Post Postao/la barcelona-dijamant » 05 jan 2014, 21:39

Durant - 33,5 UNDER
George - 23,5 UNDER
West - 12,5 OVER
Gasol - 18,6 OVER
Anthony - 27,5 UNDER

Robin
Kontakt:

Post Postao/la Robin » 05 jan 2014, 21:41

barcelona-dijamant je napisao/la:Durant - 33,5 UNDER
George - 23,5 UNDER
West - 12,5 OVER
Gasol - 18,6 OVER
Anthony - 27,5 UNDER
Ja bih sve to kontra odigrao :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.