FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I kolika je plata Lewi, jel istina ono što su Bildu napisali, da će biti 11mil eura godišnje 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Negdje sam procitao 9 miliona.rio_Ferdy88 je napisao/la:I kolika je plata Lewi, jel istina ono što su Bildu napisali, da će biti 11mil eura godišnje
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
a sto sam ja to dosadan, svega tiNYKnicks Fan je napisao/la:Kako je ovaj sonik dosadan, idi ba odavde

slike koje sam postavio ovdje vec neki koriste ko avatar, shareju, shodno tome, ne smatram ovu karikaturu nekim spamom, ovaj tekst jeste to, jer ne znam sto se upustam uopšte u neke bezvezne rasprave na bilo kojoj temi. Ono sto sam napisao oko dolaska Lewandowskog potpuno stojim iza toga.
8 milki ispod stola.rio_Ferdy88 je napisao/la:I kolika je plata Lewi, jel istina ono što su Bildu napisali, da će biti 11mil eura godišnje

Das ist Rekord beim Triple-Klub: Kein anderer Spieler hat einen so langfristigen Vertrag. Gehalt des Polen: geschätzte acht Mio Euro. Damit liegt er nicht weit hinter den Top-Verdienern Franck Ribéry, Philipp Lahm und Bastian Schweinsteiger (alle um 10 Mio).
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 05 jan 2014, 14:03, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Aha, ipak bi bilo previše dati mu 11, pored BilalaOmerbavarac je napisao/la:Negdje sam procitao 9 miliona.rio_Ferdy88 je napisao/la:I kolika je plata Lewi, jel istina ono što su Bildu napisali, da će biti 11mil eura godišnje

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Neka ti imas Titana na avataru, ostalo je manje bitno.sonik24 je napisao/la:a sto sam ja to dosadan, svega tiNYKnicks Fan je napisao/la:Kako je ovaj sonik dosadan, idi ba odavdeosim ako nije i to neka šala koju sam teški navijači Bayerna razumiju, a ne simpatizeri kao ja
ne tjeraj me da pocnem pruzat borbu protiv sistema kao @Cautinho
![]()
slike koje sam postavio ovdje vec neki koriste ko avatar, shareju, shodno tome, ne smatram ovu karikaturu nekim spamom, ovaj tekst jeste to, jer ne znam sto se upustam uopšte u neke bezvezne rasprave na bilo kojoj temi. Ono sto sam napisao oko dolaska Lewandowskog potpuno stojim iza toga.

Samo napomena da se kod ovih cifri radi o bruto iznosima....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma bilo je tu ponuda i Chelseaeffe_sa je napisao/la:Meni je sada slatko što je Lewa odbio Real...

Jos je jedan igrac u proslosti napravio slican sporazum sa Bayernom. Posle kada se pojavio interes drugog kluba, on je rekao da je on dogovorio sve sa upravom Bayerna. Nisam potpisao sa Bayernom, ali je moj stisak ruke jaci od bilo kakvog potpisa.
Mislim da je ova legenda

Momci stigli u Dohu.
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/bayern ... 98443.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bayern-Star Arjen Robben hat den nun feststehenden Transfer von Borussia Dortmunds Torjäger Robert Lewandowski mit großer Freude aufgenommen. „Ich finde, das ist ein super Spieler, ein richtig Guter, der gehört zu den weltbesten Stürmern”, sagte der Holländer in Doha/Katar
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/bayern ... 98443.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bayern-Star Arjen Robben hat den nun feststehenden Transfer von Borussia Dortmunds Torjäger Robert Lewandowski mit großer Freude aufgenommen. „Ich finde, das ist ein super Spieler, ein richtig Guter, der gehört zu den weltbesten Stürmern”, sagte der Holländer in Doha/Katar
jao Saurman promjeni avatar
ne sjecam se da sam te ikad vidio sa drugim avatarom...
imas li slike tog trening kampa u Dohi, neki link nesto, posto na linku ovom samo dolazak na aerodrom i autogrami...

imas li slike tog trening kampa u Dohi, neki link nesto, posto na linku ovom samo dolazak na aerodrom i autogrami...
Sve su slike na tom linku nastavi da listaš. 

Na ovim slikama ne vidim Bastiana da trci i trenira,je li on otisao tamo daleko da trenira ili da se sunca
.pitanje glasi da li je oporavljen i spreman za tezak trening ?

Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 05 jan 2014, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Schweini trenira ali individualno. Nije jos uvijek spreman za najteze napore ali u narednim danima bi trebao poceti trenirati punim intezitetom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Upratio je li? I ja upratih da ih ti dnevno po nekoliko.sonik24 je napisao/la:jao Saurman promjeni avatar![]()

Inače, naš ćelavac je skratio put pa namah sa odmora doletio na kamp u Kataru. Bezbeli bi dosade i onda odgleda trening plavaca iz Schalkea. Barem dok prava posada ne stigne.

Koleno ki bombon

Vom Jäger zum Gejagten
- schweinsteiger
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sad pročitah
Klopp: "Halo, je li to Gotze ?"
Lewandowski: "Nije, ovdje Lewandowski".
Klopp: "Nema veze, je*em i tebi mater".

- gerdmuller
- Kontakt:
Jako smijesnoOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad pročitah![]()

https://31.media.tumblr.com/873f039563a ... o1_250.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
fali li vam?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
gerdmuller je napisao/la:
https://31.media.tumblr.com/873f039563a ... o1_250.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
fali li vam?
sreća pa momak ima jak karakter i liderski duh inače bi ga već otpisao ...
Hajdemo sada svi u glas.
Ko voli Bajern, ko voli Bajern, ko voli Bajern - MI MI MI.
Klub Bayern iz grada Muenchena s juga Njemačke, klub Mehmeta Šola i Hasana Saliha Amidžića. Bosno poludi uz najbolji klub.
Ef ce Bajern Minšen nula koma ajnc.
Koja smo sada sila uz Lewu, pa to je neopisivo. Gazi Manchester United, kad se sretnemo.
Klub Bayern iz grada Muenchena s juga Njemačke, klub Mehmeta Šola i Hasana Saliha Amidžića. Bosno poludi uz najbolji klub.
Koja smo sada sila uz Lewu, pa to je neopisivo. Gazi Manchester United, kad se sretnemo.
jesi ti pobjegao s psihijatrije ili su to neke moderne klinike psihijatrije gdje su uveli pacijentima internet ?adc je napisao/la:Hajdemo sada svi u glas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.