Usput, gol iz faula cini mi se
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
tuzlak1987 je napisao/la:Znam ja da je on mogao otici u razne jake ekipe i trebao je jer bi tada vjerovatno imao priliku da se pokaze na velikoj sceni i u jacim utakmicama. Svaka cast isto tako sto je ostao odan, to se postuje. Ali samim tim sto je ostao u Romi meni ostaje iza Del Piera jer Roma nema kapacitet kao Juventus i Del Piero je daleko vise u karijeri uradio u Juventusu iako Totti ima bolje individualne statistike..
Roma je 90% Tottijeve karijere bila igracki slabija od Juventusa sto je i logicno, on je dobijao vise prostora. Samim tim je postao nezamjenljiv, postao je veci od trenera. A svo to vrijeme nije izlazio van Italije i dominirao je u svojoj ekipi koja dobar dio njegove karijere nije bila vrhunska. Npr eto kazete on je bio ispred u reprezentaciji, ali kada skontate to su te velike utakmice i Alex je kada se sabere citav utisak sto se tice repke bolje odradio utakmice i Totti je sasvim slab bio u reprezentaciji Italije. Uglavnom on je u Romi Bog i batina, u Juventusu je to Del Piero bio navijacima samo i to je razlika, Totti je dobio prostor da kao kljucna figura nabije svoje statistike, ali kada se pogleda karijera Del Piero je imao daleko bolju karijeru sa vise nezaboravnih trenutaka
Uglavnom neka pobjedi veceras bolji, nadam se dobroj utakmici. Sto jaca Serie A to bolje
Prvi si počeo sa moralisanjem pišući o Tottijevim "ljudskim osobinama". Što ti onda smeta da pišemo o tvojim?JTS je napisao/la:@ Zeman
ajde ti fino na ignore, pa qrcu sviraj sa svojim moralisanjem i etiketiranjem
jesil to sam smislio il ti je morao neko pomoci?Pogba je napisao/la:El ludom i dalje tresu kavez.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
muxa je napisao/la:Rosi je povrijedio koljeno koje je ranije operisao. Sutra ce obaviti detaljne pretrage i tada ce se znati koliko je ozbiljno. Al ovaj momak nema srece
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Ovako: Roma igrala dobro u prvih 30 minuta, posjed lopte, presing itd,,kasnije su pali jer se vidjelo da ritam koji forsiraju nije moguce izdrzati. Do kraja Juve mogao rijesiti tekmu..Tritolone je napisao/la:Nisam gleda prvih 15ak min ali u ostatku utakmice Juventus je bio apsolutno bolji, dobra utakmica, steta sto nije bilo vise golova.
Ako mislis na Dodoa onda si smijesanAvantiSignora je napisao/la:Juve ostecen, nije im cist penal sviran...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.