Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Prvi put u sezoni: Moyes out !
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
kako je samo mogao gledati onakvu igru u drugom poluvremenu a ne mjenjati igrače koji ne zaslužuju više zaigrati za United ... šta bi to Anderson lošije uradio od Clevsa u ovoj utakmici, ili Zaha od Kagawe / Valencie ...
Žalosno ...
Žalosno ...
-
- Kontakt:
NEMA VEZE, KRENIMO DALJE TU SAM UZ MOYESA VOLIM OVAJ KLUB I KAD VODI I KAD GUBI. THE CHOSE ONE DAVID MOYES ! BIĆE BOLJE VJERUJTE ! a ko je plastični navijač neka ne piše ništa i neka ide navijati za vještački p$g, "veliku barsu što nikada ne izgubi" bayern i ostale "Gigante" JA OSTAJEM UZ MOYESA i UNITED DO KRAJA GLORY GLORY MANCHESTER UNITED !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Consigliere
- Kontakt:
Koja razmazenost navijaca Uniteda... Ovo je i smijesno i tuzno citati 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
neko bi ipak trebao debelo odgovarat za ove KATASTROFALNE REZULTATE...radi se ipak o najvecem engleskom klubu i jednom od najvecih na planeti....to nije dopustivo da se ovako rusi renome kluba koji je decenijama izgradzivan...o nekoj igri mance je smijesno i pricat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
cekamo brata paranoju da poveze redove na ovom pdfu. 

in Moyes we trust?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dosta krivice snosi i Moyesa, svoju nervozu i pritisak sa sebe sav je uspio prenijeti i na igrace na terenu, pa on na OT-u ne moze nikoga da dobije dok su gostujuci rezultati sasvim dobri (iako je i tu igra komicna na tenane). Dobro je zajebao stvari ocigledno i nikako da se snadje, nikako da isplovi i da pokaze kako ima znanje.
Ja cu ga prestati podrzavati jedino ako mu budu dovedena 2 vezna igraca, zna se kakav nam tip treba hebo ga Fellaini u usta, a rezultati ostanu isti. Ekipa jednostavno, ocito i majmunima na grani, moze igrati jedino ako igra Rooney. Ako on nije tu, to je smijesno, ako on nema svoj dan - isto, tako se mozes boriti za sredinu tabele, TOP 4 je nemoguca misija a neki trofeji bi bili ravno SF-u.
Pojacanja, pojacanja i pojacanja. Treba nam bar 2 igraca u vezi + jedno pristojno krilo. Odbrana moze jos izdrzati samo ako je povrede konacno prestanu ****.
Opet ponavljam, podrzavam i dalje Moyesa ali mu se konacno trebaju obezbijediti pravi igraci, ulozi pare **** mu nebo vise pa da prestanemo kukati na trenera. Ako mu das ekipu a on nastavi ovako onda mu se zahvali i posalji ga negdje drugo. Do tada moze snositi dio krivice ali nikako ne moze citavu jer mi jednostavno, kada se stvario pogledaju realno, i nemamo neku ekipu.
Ja cu ga prestati podrzavati jedino ako mu budu dovedena 2 vezna igraca, zna se kakav nam tip treba hebo ga Fellaini u usta, a rezultati ostanu isti. Ekipa jednostavno, ocito i majmunima na grani, moze igrati jedino ako igra Rooney. Ako on nije tu, to je smijesno, ako on nema svoj dan - isto, tako se mozes boriti za sredinu tabele, TOP 4 je nemoguca misija a neki trofeji bi bili ravno SF-u.
Pojacanja, pojacanja i pojacanja. Treba nam bar 2 igraca u vezi + jedno pristojno krilo. Odbrana moze jos izdrzati samo ako je povrede konacno prestanu ****.
Opet ponavljam, podrzavam i dalje Moyesa ali mu se konacno trebaju obezbijediti pravi igraci, ulozi pare **** mu nebo vise pa da prestanemo kukati na trenera. Ako mu das ekipu a on nastavi ovako onda mu se zahvali i posalji ga negdje drugo. Do tada moze snositi dio krivice ali nikako ne moze citavu jer mi jednostavno, kada se stvario pogledaju realno, i nemamo neku ekipu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- majestic24
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:neko bi ipak trebao debelo odgovarat za ove KATASTROFALNE REZULTATE...radi se ipak o najvecem engleskom klubu i jednom od najvecih na planeti....to nije dopustivo da se ovako rusi renome kluba koji je decenijama izgradzivan...o nekoj igri mance je smijesno i pricat
A za ovo je upravo najodgovorniji trener.
Andersona nekoristis a vezni red katastrofa.
Zahu nekoristi,a krila katastrofa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- eric_cantona
- Kontakt:
zasluženo ispadanje .. za ovu sezonu se ostalo samo nadati nekom iznenađenju u ligi prvaka, malo povoljnijem ždrijebu možda, i nekako nagurati to 4.mjesto
ovo je bilo tužno za gledat. protiv swansea na old traffordu ne stvoriti niti jednu šansu cijelu utakmicu ?
na žalost, sve se više vidi da je iz nekih igrača Fergie izvlačio maksimum, a da su zapravo prilično ograničeni (hernandez prije svih, cleverley, itd)
danas možda fletcher malo bolji od ostalih, svi ostali loši jako
neka okosnica ekipe za godine koje dolaze, De Gea - Jones, Evans, Rafael - Januzaj (iako je danas bio loš), možda taj Zaha - Welbeck.
ostalo sve rasprodati i kupiti novo :O
ovo je bilo tužno za gledat. protiv swansea na old traffordu ne stvoriti niti jednu šansu cijelu utakmicu ?

na žalost, sve se više vidi da je iz nekih igrača Fergie izvlačio maksimum, a da su zapravo prilično ograničeni (hernandez prije svih, cleverley, itd)
danas možda fletcher malo bolji od ostalih, svi ostali loši jako
neka okosnica ekipe za godine koje dolaze, De Gea - Jones, Evans, Rafael - Januzaj (iako je danas bio loš), možda taj Zaha - Welbeck.
ostalo sve rasprodati i kupiti novo :O
Fkt ste navijaci na baterije ... Pravi navijaci bi znali sta je Fergie rekao a rekao je budite uz vaseg novog trenera i u dobru i zlu jer ce ih biti 

Zadnja izmjena: Lucryler, dana/u 05 jan 2014, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Fabio je trebao da igra mnogo ranije, i za to je Moyes kriv,niko drugi Cleverley,Evra,Buttner i Disko Stju otpustit treba ne prodat
Ok, ljudima mora biti jasno da Moyes neće dobiti otkaz, makar ne znam šta se desilo
Da je zayebano, zayebano je, loši rezultati do zla boga, ali i da su poneki ko razmažena djeca, jesu.

Da je zayebano, zayebano je, loši rezultati do zla boga, ali i da su poneki ko razmažena djeca, jesu.
-
- Kontakt:
Samo ne kontam zašto te razmaženi, navikli ste na pobjede?a e pa ne može se 20 godina promjeniti za jednu sezonu ljudi dragi, THE CHOSE ONE, DAVID MOYES !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Kada bi trebao u ovom momentu kupiti igrace za kriticne pozicije sa klupom, to bi sigurno bilo mozda i 6 novih.. Eto toliko ove ekipa zove u pomoc..
Ne treba samo trenera kritikovati, mada i on snosi krivicu. 90 % clanova Uniteda u ovom momentu snosi krivicu. Na nekom ce se sve morati ispoljiti. Od Moyesa, preko pomocnih trenera, med. osoblja(koji godinama rade odlicne poslove
), do samih igraca.. Tuga, cemer i jad, to je moj opis za trenutno stanje... Ali SRECA PA OVO NIJE BILA LIGASKA UTAKMICA, NE ZNAM KAKO BI PREBOLIO DVA PORAZA ZA REDOM U OVOM PERIODU. Ali, Boze moj idemo dalje...
Ali smjesno je pricati da ako trener snosi krivicu, treba nakon pola godine da ide, to je presmjesno i jadno... Koga dovesti, Seppa **** Blatera (mozda nas pogura
), jer terenutno nema boljeg rijesenja..
Ne treba samo trenera kritikovati, mada i on snosi krivicu. 90 % clanova Uniteda u ovom momentu snosi krivicu. Na nekom ce se sve morati ispoljiti. Od Moyesa, preko pomocnih trenera, med. osoblja(koji godinama rade odlicne poslove

Ali smjesno je pricati da ako trener snosi krivicu, treba nakon pola godine da ide, to je presmjesno i jadno... Koga dovesti, Seppa **** Blatera (mozda nas pogura

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Fakat, ja ne znam kako to neki ovdje nikako da ukapiraju, isto da su jučer počeli pratiti UnitedMoR je napisao/la:Ok, ljudima mora biti jasno da Moyes neće dobiti otkaz, makar ne znam šta se desilo![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Isti Shooter McGavin iz Happy Gilmora

btw ovih 73 posto sto su glasali da Moyes ostane su navijaci Arsenala, Chelsea, L'Poola

pretuzno da ne moze bit tuznije
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Pomocni treneri i Yeb.eni ED fu*king Woodward su uradili ovo od Uniteda....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.