@geoxx
ma doslo je ocito do nesporazuma.Ja sam se u par navrata pogresno izrazio , ti protumacio i eto
Dakako da je vazan za Real, Alonso.Do ove godine igrac radi kojeg je igrala Reala najvise ispastala kada nije na terenu i toga si sam svjestan.
Ronaldo je imao bolju individualnu sezonu od Franka ali covjece nije trofeja osvojio.Ja opet kazem da je Ronaldo osvoji ne bi bilo nezasluzeno jer je zabijao konstantno posebno pred kraj godine ali ne moze biti ni nezasluzeno kada sagledamo sta je sve Ribery osvojio uz to je bio istinski lider Bayerna.Mozda na prvu ne djeluje tako ali stvari tako stoje.Citavu godinu Bayern melje a najvazniji igrac je Ribery.
Meni je apsolutno svejedno ko ce osvojiti nagradu samo se nadam da nece biti potezane ponovne price o nagradi koja je lakrdija jer je navodno trebao osvojiti ovaj ili onaj.Usput naci ce se par pametnjakovica pa ce napisati da je nagrada goli qrac jer je nisu osvojili :Raul,Xavi,Totti,Henry,Alex....
Ljudi nikako da shvate da je ovo individualna nagrada a ne nagrada za najvecu legendu,najboljeg stijelca i tako u nedogled.Ribery ovu nagradu moze osvojiti jer je igrac koji je individualno jako blizu Ronalda.Opasan dribling i osjecaj za prostorom , vrhunski igrac.Sigurno u ovom trenutku uz Messija , Ronalda i Ibru igrac koji donosi najvecu prevagu na terenu.
Jedno je jasno , Messi ove godine nece osvojiti nagradu jer je previse odsustvovao sa terena.