edit: evo ga odmah 1:1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Rekoh ja juce, francuzi stimaju ovaj kup mamu im nabijem.Kaunas je napisao/la:e yebem ti i Monaco, likovi iz 3. lige (zadnji na tabeli 3. lige) yebu mame Monacu
nisi jedini, izvini brateCOYG je napisao/la:jesam ja jedni odigrao Hearts daje go?
Nije još kraj, imaju igrača više.zgmiky je napisao/la:nisi jedini, izvini brateCOYG je napisao/la:jesam ja jedni odigrao Hearts daje go?
džaba im kad su jadniWilly je napisao/la:Nije još kraj, imaju igrača više.zgmiky je napisao/la:nisi jedini, izvini brateCOYG je napisao/la:jesam ja jedni odigrao Hearts daje go?
sad sam negdje procitao da igra,sad ako je to istina treba opalit za jaci ulog waitersa under 17.5hoshafka je napisao/la:Igra li Irving večeras
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LJUBIM TE MAJKE MI U SUPAK TE LJUBIM TOOOOOOOOOpintol_TM87 je napisao/la:penal za gironu
uhhh srcani
hahahhaha brate hajde bar nam je ps1 dosaoapocalyps je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LJUBIM TE MAJKE MI U SUPAK TE LJUBIM TOOOOOOOOOpintol_TM87 je napisao/la:penal za gironu
uhhh srcani
Cleveland #Cavaliers G Kyrie Irving (knee) & Miami #Heat G Dwyane Wade (knee) both questionable for today's gameszlatniljiljan je napisao/la:sad sam negdje procitao da igra,sad ako je to istina treba opalit za jaci ulog waitersa under 17.5hoshafka je napisao/la:Igra li Irving večeras
keep calm, izjednačili sualan_kardec je napisao/la:yebo me mančester, da me yebo.
i neka jepintol_TM87 je napisao/la:
Dandi zabija u 80 i 90 a girona u 95 , malo i mene sreca da pogleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.