Kad sam ja to procitao jos u petakvlado lesinar je napisao/la:hahaaha DNEVNI AVAZ

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kad sam ja to procitao jos u petakvlado lesinar je napisao/la:hahaaha DNEVNI AVAZ
Znam i ja sam al sam mislio daje nova informacije jer pise 17.01.2010FK Sarajevo je napisao/la:Kad sam ja to procitao jos u petakvlado lesinar je napisao/la:hahaaha DNEVNI AVAZ
Daj link da procitamvlado lesinar je napisao/la:Znam i ja sam al sam mislio daje nova informacije jer pise 17.01.2010FK Sarajevo je napisao/la:Kad sam ja to procitao jos u petakvlado lesinar je napisao/la:hahaaha DNEVNI AVAZ
E jbg ja nemogu
Ali kako nigdje nema zvanicne objave neki tekst ili nesto[/quote]FK Sarajevo je napisao/la:TransfmarktFK Sarajevo je napisao/la:Odkud ti ta informacijavlado lesinar je napisao/la:Haris Handzic 19-godisnji veznjak Lecha iz Poznanja potpisao je za Sarajevo
hahah 32 min odigrao...taj je gori od naseg vukelje on je barem poluvrijememaroonboy je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-29829.htm
fuj stoko nesposobna, cuj na posudbu, sta ce nam on da uzma mjesto pliski i campari fuj, ovo je vrhunac upravinog debilizma
borac_sampion je napisao/la:hahah 32 min odigrao...taj je gori od naseg vukelje on je barem poluvrijememaroonboy je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-29829.htm
fuj stoko nesposobna, cuj na posudbu, sta ce nam on da uzma mjesto pliski i campari fuj, ovo je vrhunac upravinog debilizma![]()
uprave su nam najbolje u drzavi!
vlado lesinar je napisao/la:Iskreno vas klub je u boljoj finansijskoj situaciji i opet nista od pojacanja....sve mi se cini da nece biti nista od Vuleta kad su ovoliko oduzili
Ajd ako ga vi neuzmete uzecemo ga mi ...oce covjek u evropumaroonboy je napisao/la:vlado lesinar je napisao/la:Iskreno vas klub je u boljoj finansijskoj situaciji i opet nista od pojacanja....sve mi se cini da nece biti nista od Vuleta kad su ovoliko oduzili
umjesto da mu odamh daju 20 hiljada na ruke i plus plata, covjek nebi ni trezio klubove vani, nego bi odmah dosao ovdje. bolje igrati u BH za platu od 2milje maraka nego u "evropi" za 2 milje eura, jer je hljeb u BH marka a tamo euro i pol, i sve tako hljeb je bizaran primjer. a da ne govorimo koliko je lakse igrati u svojoj drzavi i okruzen biti nasima ljudima. ali upravce radije sebi zavrnuti 20 milja nego njemu dati
Bas tako , umjesto da momci stasavaju......mi cemo drzat formu tudjem igracu........maroonboy je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-29829.htm
fuj stoko nesposobna, cuj na posudbu, sta ce nam on da uzma mjesto pliski i campari fuj, ovo je vrhunac upravinog debilizma
vlado lesinar je napisao/la:Ajd ako ga vi neuzmete uzecemo ga mi ...oce covjek u evropumaroonboy je napisao/la:vlado lesinar je napisao/la:Iskreno vas klub je u boljoj finansijskoj situaciji i opet nista od pojacanja....sve mi se cini da nece biti nista od Vuleta kad su ovoliko oduzili
umjesto da mu odamh daju 20 hiljada na ruke i plus plata, covjek nebi ni trezio klubove vani, nego bi odmah dosao ovdje. bolje igrati u BH za platu od 2milje maraka nego u "evropi" za 2 milje eura, jer je hljeb u BH marka a tamo euro i pol, i sve tako hljeb je bizaran primjer. a da ne govorimo koliko je lakse igrati u svojoj drzavi i okruzen biti nasima ljudima. ali upravce radije sebi zavrnuti 20 milja nego njemu dati
e sad se nadam da cemo igrati sa ednim spicem, i dva ofanzvna vezna, pa nek i kod nas grije klupu,i nek se sa avdicem bori za 15 minutaPIRKE33 je napisao/la:Bas tako , umjesto da momci stasavaju......mi cemo drzat formu tudjem igracu........maroonboy je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-29829.htm
Slazem sePIRKE33 je napisao/la:ma posudbe su nesto najgluplje.....taman ga uigras, on ode.........a ovi mladi , ostanu na isto nivou.......
nikakvog napretka.......nit ga mozes prodat,nit koji k.rac.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.