ultrasstyle_tz je napisao/la:Roma jeste motivisana, najbolja sezona nakon nekog vremena, euforija itd itd ali nista sto diskutabilan penal u prvih 20-ak minuta nece smiriti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ultrasstyle_tz je napisao/la:Roma jeste motivisana, najbolja sezona nakon nekog vremena, euforija itd itd ali nista sto diskutabilan penal u prvih 20-ak minuta nece smiriti
ti barem nadolaziš, priznao si da je prgav, najblaže rečeno, pošto je vaša legenda, naravno da nećeš reći da je đubre, to će reći neutralniDenno je napisao/la:I tako prgav je najveci kojeg je Italija ikad imala.
Denno je napisao/la:I tako prgav je najveci kojeg je Italija ikad imala.
Evil Genius II je napisao/la: nazial
razumijemo se, al' se ne slažemo oko termina podjebavanje i blaćenjeEvil Genius II je napisao/la:je l' se sad razumijemo majka mu stara
hahahah vjeruj da je namjernoJTS je napisao/la:Evil Genius II je napisao/la: nazial
čemu ovo blaćenje?![]()
Bravo dečkoDenno je napisao/la:I tako prgav je najveci kojeg je Italija ikad imala.
Za nas romaniste najveći,ali za ostale sigurno jedan od najvećih,mogao si pročitati šta je drug lacijal priznao.Msm brojke govore sve.gio10 je napisao/la:Čitam ovu raspravu i ne vjerujem kavim argumentima se brane navijači vučice, ali jedan post mi je zapao za okoBravo dečkoDenno je napisao/la:I tako prgav je najveci kojeg je Italija ikad imala.
Pa jeste i on spada u tu grupu,ADP isto.Ali ne moze to da razumije neko ko navija i za Liverpool i za Juve,pa mu smjesno.francobaresi je napisao/la:Ako ćemo o najvećem ikad onda...![]()
gio10 je napisao/la:Zapravo, ja ne navijam ni za Liverpool ni za Juventus, već samo eto onako simpatišem te klubove i ubijam vrijeme prateći njihove utakmice. Zna se za koga se treba navijati, i da će uvijek domaći klubovi imati prednost, bar kod mene, u odnosu na one inostrane.
Totti ne može u istu rečenicu sa Maldinijem i Del Pierom. Toliko o tome.
koga je to sve krvnicki klepio kroz karijeru, ajde nabrojgio10 je napisao/la:Zapravo, ja ne navijam ni za Liverpool ni za Juventus, već samo eto onako simpatišem te klubove i ubijam vrijeme prateći njihove utakmice. Zna se za koga se treba navijati, i da će uvijek domaći klubovi imati prednost, bar kod mene, u odnosu na one inostrane.
Totti ne može u istu rečenicu sa Maldinijem i Del Pierom. Toliko o tome.
Onaj poredi Gerrarda i Tottia. Gerrarda koji je mozda imao jedan/dva podmukao/la start/a, uglavnom je sve u žari borbe bilo, u borbi za svoj klub, sa Tottijem koji samo gleda kako će te krvnički klepiti, namjerno.
Joj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.