Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jan 2014, 13:49

Da se nije počeo drogirati ko Carroll :mrgreen:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 05 jan 2014, 13:55

Hajd razumijem donekle, mlad, ima para, najbolje godine, popularan, cugnes ponekad al brate ne mozes bit tolko neozbiljan I neprofesionalan da propustas treninge zbog mamurluka I da pijes dan prije tekme.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 jan 2014, 13:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da se nije počeo drogirati ko Carroll :mrgreen:
Ne moze Carrolla niko nadmasit :lol: :lol: kako je krenula ova legalna marihuana bice svega u fudbalu :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 14:02

neurofunk je napisao/la:Po twitteru kruze price da je suso izvizdan juce il kad vec su igrali, izgleda da je propustio trening jer je bio pijan te da se navijacima nikako ne svidja njegovo ponasanje :roll:

I jel on igra uopste ? Nema ga u zadnje vrijeme nesto. :-?
Koliko znam jedan uvazeni clan foruma je mjesecima postavljao njegove majstorije, ali je u zadnje vrijeme naglo prestao vjerovatno sto se mali ispucao za cijelu karijeru i dostigao svoj vrh.

P.S. Cudi me da pije, ipak je predstavljen na forumu kao osoba koja je vjerski odgojena pa mi ovo ne ide u glavu nikako :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jan 2014, 14:04

Upao u loše društvo za Novu godinu :D Ja sam i dalje mišljenja kako on u Engleskoj nikada ne može i neće uspjeti.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 05 jan 2014, 14:10

neurofunk je napisao/la:Po twitteru kruze price da je suso izvizdan juce il kad vec su igrali, izgleda da je propustio trening jer je bio pijan te da se navijacima nikako ne svidja njegovo ponasanje :roll:

I jel on igra uopste ? Nema ga u zadnje vrijeme nesto. :-?
Cini se da je istina jer ovo nije prva ovakva prica,a i sve cesce se ne pojavljuje u prvih 11.Ako ovako nastavi unistit ce sebi karijeru.Nadam se da ce ga ovi iz Almerie poslati nazad da mu General ocita bukvicu,kao jednom Sterlingu,i da ga malo spusti na zemlju.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Da se nije počeo drogirati ko Carroll :mrgreen:
Pu,pu,pu...samo mu jos to fali.Drago mi je zbog Carrolla koji se je izgledao skinuo sa koksa i poceo ponovno trenirati.Prije srecu u karijeri mu zelim srecu u zivotu jer nije bezazlena stvar biti navucen. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Arslan
Kontakt:

Post Postao/la Arslan » 05 jan 2014, 14:16

fukara87 je napisao/la:Ivan Rakitic je upravo zabio gol za Sevillu i to dobar gol, sad molite boga da predje u Liverpool jer takav igrac je potreban za Ligu prvaka.
bez njega propadosmo upm

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 jan 2014, 14:20

Suso nije odigrao čitave dvije utakmice i to utakmice protiv Las Palmasa u kupu. Zadnje dvije ligaške utakmice nije počeo, ali je makar ulazio sa klupe. Ne znam čemu tolika nagla briga za njega? Imamo Alberta i Aspasa.
Treći strijelac kluba i prvi asistent ekipe, to su slatke muke za Almeriu. Na nama je da se kajemo što nije trenutno kod nas, jer nam je potreban.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 14:24

Meni nikako nije jasno kako Liverpool bez njega uopste igra. Tesko mi je prihvatiti cinjenicu da smo se odrekli velikog talenta koji je prije godinu dana prekucao Sterlinga.

Najvise me boli sto je izdao vjeru, i tu je preskocio Sterlinga koji je bio osporavan kako ne zivi po islamu.

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 05 jan 2014, 15:03

Confirmed ‪#‎LFC‬ team: Jones, Kelly, Cissokho, Toure, Agger, Gerrard, Henderson, Alberto, Sterling, Moses, Aspas

LFC subs: Mignolet, Brannagan, Skrtel, Coutinho, Suarez, Lucas, Ilori

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jan 2014, 15:10

Aspas konačno u vrhu napada, idemo sad po sigurnu pobjedu. 8-)

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 05 jan 2014, 15:13

Bournemouth ili Burton ako prodjemo Oldham.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 05 jan 2014, 15:30

Henderson je napisao/la:Suso nije odigrao čitave dvije utakmice i to utakmice protiv Las Palmasa u kupu. Zadnje dvije ligaške utakmice nije počeo, ali je makar ulazio sa klupe. Ne znam čemu tolika nagla briga za njega? Imamo Alberta i Aspasa.
Treći strijelac kluba i prvi asistent ekipe, to su slatke muke za Almeriu. Na nama je da se kajemo što nije trenutno kod nas, jer nam je potreban.
Niko ne spominje aspasa I alberta, ovog drugog je glupo uopste poredit sa susom jer decko nije odigrao jednu tekmu kako treba a kamoli kao suso pola prvenstva konstantno. I ne vjerujem da bi nam suso toliko pomogao sad, jedno je almerija a drugo Liverpool, kod nas I kad bi dosao sad ne bi odigrao pet tekmi do kraja prvenstva.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 jan 2014, 15:32

thekoplegend je napisao/la:Confirmed ‪#‎LFC‬ team: Jones, Kelly, Cissokho, Toure, Agger, Gerrard, Henderson, Alberto, Sterling, Moses, Aspas

Nek Oldham bude njezan
Ja te volim, volim Željo..

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 05 jan 2014, 15:34

Mogao je i Ilorija staviti u prvih 11, da malo osjeti atmosferu na Anfieldu.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 05 jan 2014, 15:41

Izgleda na SK nema :roll: moze li neko link staviti?
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 15:41

neurofunk je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Suso nije odigrao čitave dvije utakmice i to utakmice protiv Las Palmasa u kupu. Zadnje dvije ligaške utakmice nije počeo, ali je makar ulazio sa klupe. Ne znam čemu tolika nagla briga za njega? Imamo Alberta i Aspasa.
Niko ne spominje aspasa I alberta, ovog drugog je glupo uopste poredit sa susom jer decko nije odigrao jednu tekmu kako treba a kamoli kao suso pola prvenstva konstantno. I ne vjerujem da bi nam suso toliko pomogao sad, jedno je almerija a drugo Liverpool, kod nas I kad bi dosao sad ne bi odigrao pet tekmi do kraja prvenstva.
On ce prije naci 1000 razloga nego priznati sebi da je bespotrebno dizao Susa kad uopste nije neki talenat kako se predstavlja.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 jan 2014, 15:46

gio10 je napisao/la:
thekoplegend je napisao/la:Confirmed ‪#‎LFC‬ team: Jones, Kelly, Cissokho, Toure, Agger, Gerrard, Henderson, Alberto, Sterling, Moses, Aspas

Nek Oldham bude njezan
:?: :?:

Ne vidim razloga da se rizikuje s Gerrardom u prvih XI, i ko je yebote Brannagan ? :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 jan 2014, 15:48

ma to je ba Flannagan sigurnoo :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 05 jan 2014, 15:48

dimitrijevic je napisao/la:Izgleda na SK nema :roll: moze li neko link staviti?
Nema prenosa nikako, nigdje.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.