FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 05 jan 2014, 15:12

HzSM je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Isti taj Aganovic igra u drugoj ligi swedske samo radi NASEG trenera Azrudin Valentic,da nije njega bilo ovaj bi igrao u trecoj-cetvrtoj ligi Swedske i da ga smatramo pojacanjem ma daj !
Momak je kapiten ekipe i daleko najbolji strijelac koliko ja znam.Pricao mi je drug iz Svedske da je tamo ubica.
Onda nek ide u Siriju. :lol:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 jan 2014, 15:13

o dupijevim guzovima se stvarno mozhe roman napisati

VVVBK

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 05 jan 2014, 15:14

amypitar je napisao/la:Mi trenutno nemamo igracki kadar ni za E.L,i pored povratka Bilbije i Stojveca.Nama je zadnja linija loša Vule-Dupovac,kad jaca ekipa izvrsi pritisak na zadnju liniju(npr.kao na derbiju ),panicno izbijamo loptu,nema igraca da je iznese(zadnji vezni).Nemamo desnog bocnog igraca, da zna dva dobra centaršuta izvesti.Fali nam dobar ofanzivni vezni tipa igraca(Turkovic-Buco).Nemamo dobrog rez. golmana,u slucaju povrede Bandovica ,eto belaja. O klupi da ne govorimo.
Na derbiju zadnja linija nije bila kriva ni sekunde,iako je bilo panicnih i katastrofalnih pokusaja izbijanja od strane Dupovca,ali samo iz razloga sto nismo imali vezne linije i sto su strumfovi kroz sredinu prolazili kao da nas nije ni bilo.U biti nas i nije bilo jer Radovac i Kovacevic nisu mogli nositi igru,njihovo neiskustvo nas je moglo kostati poraza.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 05 jan 2014, 15:16

amypitar je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Isti taj Aganovic igra u drugoj ligi swedske samo radi NASEG trenera Azrudin Valentic,da nije njega bilo ovaj bi igrao u trecoj-cetvrtoj ligi Swedske i da ga smatramo pojacanjem ma daj !
Momak je kapiten ekipe i daleko najbolji strijelac koliko ja znam.Pricao mi je drug iz Svedske da je tamo ubica.
Onda nek ide u Siriju. :lol:
Vec igra u ekipi koju su osnovali sirijski imigranti. :mrgreen:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 15:17

Mislim da vam je glupa prica o Siriji svakako.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 05 jan 2014, 15:17

A drugi nas Bosanac covjek nasih korjena u Assiriska FF ADMIR CATOVIC po meni mnogo bolji igrac od Aganovica

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2014, 15:20

nukleusmember je napisao/la:o dupijevim guzovima se stvarno mozhe roman napisati

VVVBK
vjerovatno bi Tatomirovic bio bolje rjesenje, Dupovac je stvarno imao dosta svojih momenata
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jan 2014, 15:20

1L8F9C2 je napisao/la:Primis najmanje golova u ligi i dodje neko i pise kako imamo losu odbranu...najjaci dio tima ove polusezone definitnvo.Imali su kikseva ali kakav retardiran vezni red imaju ispred sebe kapa im dole.

Evo Hare se opet javio treba njega vratiti.

Puno mi znaci sto u ovoj ligi,primas najmanje golova( valjda je dobro sto ne primamo golove,od neke (Mladosti ,Travnika,Leotara ). :idea: Ako ides na utakmice Sarajeva,mogao si vidjeti,kad su nam gostovale dvije ozbiljne ekipe (maleni i listica) kako su reagovali stoperi Vule-Dupovac.
Evropska utakmice igrati sa ovom odbranom,je ravno samoubistvu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 jan 2014, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 15:23

amypitar je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Primis najmanje golova u ligi i dodje neko i pise kako imamo losu odbranu...najjaci dio tima ove polusezone definitnvo.Imali su kikseva ali kakav retardiran vezni red imaju ispred sebe kapa im dole.

Puno mi znaci sto u ovoj ligi,primas najmanje golova( valjda je dobro sto ne primamo golove,od neke (Mladosti ,Travnika,Leotara ). :idea: Ako ides na utakmice Sarajeva,mogao si vidjeti,kad su nam gostovale dvije ozbiljne ekipe (maleni i listica) kako su reagovali stoperi Vule-Dupovac.
A jesi li ti ikada gledao FKS i vezni red koji ne postoji na terenu ? Bolan na derbiju "strucnjak" stavi Kovacevica ispred odbrane a on okretan ko doner i svaki napad je ispao i sta ti ocekujes od odbrane koja ispred sebe nema veznog reda?!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jan 2014, 15:25

1L8F9C2 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

A jesi li ti ikada gledao FKS i vezni red koji ne postoji na terenu ? Bolan na derbiju "strucnjak" stavi Kovacevica ispred odbrane a on okretan ko doner i svaki napad je ispao i sta ti ocekujes od odbrane koja ispred sebe nema veznog reda?!

Pa procitaj gore moj post,pa ces vidjeti da pored lose odbrane,pise da nemamo igraca da iznese loptu (vezni igrac)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jan 2014, 15:28

amypitar je napisao/la:Mi trenutno nemamo igracki kadar ni za E.L,i pored povratka Bilbije i Stojveca.Nama je zadnja linija loša Vule-Dupovac,kad jaca ekipa izvrsi pritisak na zadnju liniju(npr.kao na derbiju ),panicno izbijamo loptu,nema igraca da je iznese(zadnji vezni).Nemamo desnog bocnog igraca, da zna dva dobra centaršuta izvesti.Fali nam dobar ofanzivni vezni tipa igraca(Turkovic-Buco).Nemamo dobrog rez. golmana,u slucaju povrede Bandovica ,eto belaja. O klupi da ne govorimo.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 15:29

Znaci vezni igrac koji zna iznjeti loptu je spas za FKS ? A sta kazes trebali nam veznjak koji se zna postaviti ispred odbrane i razbiti presjeci napad protivnika ? Mislim da ja o tome prica a ne o iznosenju lopte.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 05 jan 2014, 15:31

" onclick="window.open(this.href);return false; Ovog bih ja doveo prije nego Aganovica,kad vec uzimamo te igrace iz druge lige Swedske

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jan 2014, 15:32

Iskren je napisao/la: Ovog bih ja doveo prije nego Aganovica,kad vec uzimamo te igrace iz druge lige Swedske
Ja bih vratio Harisa Handzica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 05 jan 2014, 15:36

Ja nebih njemu je bolje vani ili u Borcu,Rudaru i sl.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 15:37

Sarajlijc@ je napisao/la:
Iskren je napisao/la: Ovog bih ja doveo prije nego Aganovica,kad vec uzimamo te igrace iz druge lige Swedske
A nemoj mu to raditi, sad ces vidjeti kad se @iskren upali :mrgreen:

Menadjeru koliko kosta ovaj Catovic kad ga vec prodajes preko foruma reci nam i cijenu 8-)

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 05 jan 2014, 15:39

1L8F9C2 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
A nemoj mu to raditi, sad ces vidjeti kad se @iskren upali :mrgreen:

Menadjeru koliko kosta ovaj Catovic kad ga vec prodajes preko foruma reci nam i cijenu 8-)
Slobodan je igrac trenutno a video ti sve govori

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 15:43

Cudi me kako je ovako dobar igrac bez kluba :lol:

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 05 jan 2014, 15:47

1L8F9C2 je napisao/la:Cudi me kako je ovako dobar igrac bez kluba :lol:
Ti znas da ja sa tobom nemam sta pricati, a zna nekad i ugovor isteci bilo kojem igracu ako nisi znao..Isti taj Catovic je igrao za klubove u Swedskoj sto nasi igraci mogu samo sanjati mislim na FKS,mnogima je zelja Kazahstan,Koreja,Singapur itd..Ne podcjenjuj nikog kad vec nista neznas pozzz

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 05 jan 2014, 15:59

Ja koliko znam komazec ima ponudu iz izraela sve je otvoreno

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bvsic, nedimmmm1337 i 53 gosta.