To je u neku ruku tacno opet, je kako kod da okrenes u malom okruzenju kao sto je Grbavica, sa navijacima kakve imas, sigurno mi imali duplo vise sanse na Grbavici nego na Kosevu.lafomamone je napisao/la:Da, ali isto tako je cinjenica da se tolikim pumpanjem u ekipu zbog titula PLBIH, cija je najveca vrijednost u mahalskom navijackom prepucavanju, apsolutno nista nije postiglo. Mozda bi Zeljeznicar prosao, recimo, Maribor da igralo na grbavici? Mislim da bi mozda prosli, do sad bar jednom, u grupe EL da se igralo na grbavici? Vama nije isto igrati na Kosevu i Grbavici, ovo je samo onako odokativno, bez i najmanje namjere da minimiziram vasu diminaciju u ligi zadnjih godina, niti bi da se prepucavam na tu temu
EDIT: Da li neko moze reci koliko bi kostala izgradnja sljedeci objekata? Hvala (Ovi stadionu ispod su za mene najbolje opcija za nas a ujedno i najrealnija ako bi se ikada gradilo) Znam da su tribine Fulhamovog stadiona drvene (neke od njih), ali to se moze sve fino uraditi i bez drveta u nasem slucaju...
Craven Cottage Stadium - Fulham FC

Arsenal Stadium (Highbury)