FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Borčevac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Borčevac » 16 jan 2010, 18:01

Nego Grujić i Trivunović su u Banjaluci i treniraju s' Borcem,na mejdanu čini mi se.Tako da UPRAVO šta čekaš dovodi ih.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 16 jan 2010, 18:39

Ali kažu da hoće da potpiše za Sarajevo.Odakle je on kad više voli Sarajevo od Banjaluke mislim da je glamočak al nisam siguran?Pa počeo je frajer igrati u borcu šta se glupira sad

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 jan 2010, 18:43

Borčevac je napisao/la:Ali kažu da hoće da potpiše za Sarajevo.Odakle je on kad više voli Sarajevo od Banjaluke mislim da je glamočak al nisam siguran?Pa počeo je frajer igrati u borcu šta se glupira sad
Ne glupira se on drugar moj,vec sam jednom napisao,kad je on izjavio da hoce u Borac prije mjesec dana,nasa uprava rekla da im je preskup!Kad smo mi budale nisu Sarajlije,pa da ga puste.
Treci put castimo

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 16 jan 2010, 18:45

tatamata je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:Ali kažu da hoće da potpiše za Sarajevo.Odakle je on kad više voli Sarajevo od Banjaluke mislim da je glamočak al nisam siguran?Pa počeo je frajer igrati u borcu šta se glupira sad
Ne glupira se on drugar moj,vec sam jednom napisao,kad je on izjavio da hoce u Borac prije mjesec dana,nasa uprava rekla da im je preskup!Kad smo mi budale nisu Sarajlije,pa da ga puste.
Jel ozbiljno htio doći skontaj frajera preskup im jel?Nek ide onda i ja bi išao normalna stvar,imaju oni pare ali ne daju papci.

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 17 jan 2010, 02:26

& ја " ' " , у " , $ " & .. Јој ' $ % " $ $ ? , тјерају га $ % % " & " " $ , а " о $ се ? , " " не " , & $ ЈУРОП ' $ , % - ај & $ ' ...
" ' " & " :evil: ...!!!

УПРАВА / ... !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 17 jan 2010, 03:33

Samo opušteno braćo 8-) ;)

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 17 jan 2010, 10:48

$ све ово % се $ & &, " не $ " " /, ? & - га " $ $ ¥ сезона " $ се % " " "...

" ' ", ? се ' " " нпр " " управе & $ " за ? паре ? $ & & &

па " $ $ ' $ % - " $ " " " не ' :x
"" ПУТ ""

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 17 jan 2010, 11:00

" je napisao/la:$ све ово % се $ & &, " не $ " " /, ? & - га " $ $ ¥ сезона " $ се % " " "...

Probaj Sajine imas nasu podrsku...lets go Sajin Sajin is the best

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 jan 2010, 11:32

" je napisao/la:$ све ово % се $ & &, " не $ " " /, ? & - га " $ $ ¥ сезона " $ се % " " "...

U pravoj drzavi mozes,ali ovdje nemas kome prijaviti jer su oni svi uvezani sa sudijama,tuziocima,medijima....Ovdje to funkcionise otprilike ovako.Ako Vranjes realno vrijedi 250 000 eura,napravi se dil da Panduri da 200 000,ali 150 000 onome ko je glavni u odlucivanju da se Vranjes pusti a 50 000 Borcu,dok ostali clanovi uprave od toga nemaju nista,ili mrvice....igrac dogovara svoje uslovre sa klubom i isplacuje dogovorani procenat manageru....Znaci,na kraju su svi zadovoljni,i Panduri ustedio 50 000,zadovoljan serif u Borcu,igrac,manager,a jedini koji ostaje kratkih rukava je Borac.

Ali,kao sto rekoh,nicija nije do zore sjala,dovoljno je pogledati samo preko Drine i vidjeti da zbog takvih stvari u zatvor odu,a ice ponovo i nekad tako nedodirljive face kao Ceca i Dzajic...tako ce i ovi nasi,ne brinite....jednom....

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 17 jan 2010, 11:39

puno će vode vrbasom proteći dok se stvari ne stave na svoje noge. ne moze to ići odvojeno od države, sve mora ići paralelno

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 17 jan 2010, 11:40

Schlager je napisao/la:

U pravoj drzavi mozes,ali ovdje nemas kome prijaviti jer su oni svi uvezani sa sudijama,tuziocima,medijima....Ovdje to funkcionise otprilike ovako.Ako Vranjes realno vrijedi 250 000 eura,napravi se dil da Panduri da 200 000,ali 150 000 onome ko je glavni u odlucivanju da se Vranjes pusti a 50 000 Borcu,dok ostali clanovi uprave od toga nemaju nista,ili mrvice....igrac dogovara svoje uslovre sa klubom i isplacuje dogovorani procenat manageru....Znaci,na kraju su svi zadovoljni,i Panduri ustedio 50 000,zadovoljan serif u Borcu,igrac,manager,a jedini koji ostaje kratkih rukava je Borac.

Ali,kao sto rekoh,nicija nije do zore sjala,dovoljno je pogledati samo preko Drine i vidjeti da zbog takvih stvari u zatvor odu,a ice ponovo i nekad tako nedodirljive face kao Ceca i Dzajic...tako ce i ovi nasi,ne brinite....jednom....
Slazem se...MI NA ISTOK ONI U ZATVOR

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 17 jan 2010, 12:05

**** ja majku zeljo uvali bekrica za milion mi cemo vranjesa za 50.000 :o :(
TREĆI PUT ČASTIMO

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 jan 2010, 12:23

borac_sampion je napisao/la:**** ja majku zeljo uvali bekrica za milion mi cemo vranjesa za 50.000 :o :(
Zeljo nije uvalio Bekrica za milion, sve su ono jos uvjek samo price i pricice. Sta ce od svega toga biti jos se ne zna.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 17 jan 2010, 12:29

Stole iz Bora je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:**** ja majku zeljo uvali bekrica za milion mi cemo vranjesa za 50.000 :o :(
Zeljo nije uvalio Bekrica za milion, sve su ono jos uvjek samo price i pricice. Sta ce od svega toga biti jos se ne zna.
al eto bekric procjenjen na 800.000 e vi ga dajete za milion znaci 200.000 vise,a vranjes na 260.000 mi ga dajemo za 50.000 znaci 210.000 manje...
UPRAVO razmisli malo
TREĆI PUT ČASTIMO

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 17 jan 2010, 12:35

Aleleleleleel Uprava Napolje

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 17 jan 2010, 13:18

BrigateBL je napisao/la:Stadion se nece rusiti dok se ne izgradi novi.
Projekat je vec napravljen bice to stadion sa 22.000 mjesta i gradice se kod studentskog kampusa. Finansijeri su grad banjaluka i neki njemacki konzorcijum. POred toga grade su jos tri pomocna terena
nadam se da necete dopustiti rusenje ovog stadiona, a sto se tice gradnje novog, to su samo bajke, isto kao sto je prije dvije godine uradjen projekat za pokrivanje i modernizivanje koseva pa nista od toga. isto kao sto je oimšik najavio gradnju stadiona pa nista od toga ne bi.

a i gradnja stadiona i to onakvog kkav ste zamislili duugo traje, a nesto su mi uranili s arusenjem postojeceg
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 17 jan 2010, 22:32

ovi nasi izgleda nista ne rade :oops: il smo mi slabi :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 17 jan 2010, 23:01

mazalica u kozari :!:
TREĆI PUT ČASTIMO

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 17 jan 2010, 23:22

Hehe clanak iz Glasa,obozavam Glas :)

" " & - " уз ? аут-?. Његов & у & " су $ са $ ", ?, уз ": "" & " $ $..."

- " ? " ? $ $, ?, ето, " ' се. - ' & тога. " ' & " " $ $ ". Знате, " $ " ¥ него & - ¥ је своју "$" & ".

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 17 jan 2010, 23:59

maroonboy je napisao/la:
BrigateBL je napisao/la:Stadion se nece rusiti dok se ne izgradi novi.
Projekat je vec napravljen bice to stadion sa 22.000 mjesta i gradice se kod studentskog kampusa. Finansijeri su grad banjaluka i neki njemacki konzorcijum. POred toga grade su jos tri pomocna terena
nadam se da necete dopustiti rusenje ovog stadiona, a sto se tice gradnje novog, to su samo bajke, isto kao sto je prije dvije godine uradjen projekat za pokrivanje i modernizivanje koseva pa nista od toga. isto kao sto je oimšik najavio gradnju stadiona pa nista od toga ne bi.

a i gradnja stadiona i to onakvog kkav ste zamislili duugo traje, a nesto su mi uranili s arusenjem postojeceg
Hahahaha sta se ba ti kitaru javljas, ljudi dizu vec drugi stadion a vi nemate ni livadu, a kamoli stadion, jos uvijek ste podstanari :D Maleni uvijek bili, takvi ste i sad, takvi cete i ostati :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.