Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ne prizivaj dosadu i uzivaj.-Barcelona- je napisao/la:gdje je sad fabio![]()
![]()
meni jesteSajoni je napisao/la:Šta reći...Abidal najbolji lijevi bek na svijetu!!!Nadam se da vam je začepio usta do daljnjeg!!!
Crni li Crni...CRNI_SA je napisao/la:meni jesteSajoni je napisao/la:Šta reći...Abidal najbolji lijevi bek na svijetu!!!Nadam se da vam je začepio usta do daljnjeg!!!priznajem kupio me je sinoc
brine me ibra
ali siguran sam da biti opet najbolji
najveca lafcina medju trenerima george clonney medju trenerimanidjo_barca je napisao/la:Guardiola danas napunio 39 godina.
Busquets nece igrati utakmicu protiv Valladolida,ima neku povredu i treba mirovati 7 dana.
Je li sta slagao covjek?Stole iz Bora je napisao/la:Retardirani komentator na NTV Hayat me jos jednom zadivio svojom gluposcu. Kad je Kone u 47-moj minuti utakmice (drugi minut nastavka) stvorio PRVU ozbiljniju sansu za Sevillu pred golom Barse on govori sljedece: "Sevilla je puno opasnija u nastavku, to se vidilo sad .. ". IDIOT je za samo DVA minuta skontao da je Sevilla "bolja u nastavku" ..
zato klubovi iz te gay lige deru redovno klubove iz te tvoje specijalne ligeljubav je napisao/la:Je li sta slagao covjek?Stole iz Bora je napisao/la:Retardirani komentator na NTV Hayat me jos jednom zadivio svojom gluposcu. Kad je Kone u 47-moj minuti utakmice (drugi minut nastavka) stvorio PRVU ozbiljniju sansu za Sevillu pred golom Barse on govori sljedece: "Sevilla je puno opasnija u nastavku, to se vidilo sad .. ". IDIOT je za samo DVA minuta skontao da je Sevilla "bolja u nastavku" ..
Bolji su bili u nastavku, bile to 2 min. ili 2 dana.
Ne moze se ova Primera mjeriti sa pravim takmicenje, sve mlakonje koje se ne bore za svoj klub.
Ovo je gay liga, bez uvrede.
Jesu,bili su bolji,ali smo ih poselamili s 4 komada.ljubav je napisao/la:Je li sta slagao covjek?Stole iz Bora je napisao/la:Retardirani komentator na NTV Hayat me jos jednom zadivio svojom gluposcu. Kad je Kone u 47-moj minuti utakmice (drugi minut nastavka) stvorio PRVU ozbiljniju sansu za Sevillu pred golom Barse on govori sljedece: "Sevilla je puno opasnija u nastavku, to se vidilo sad .. ". IDIOT je za samo DVA minuta skontao da je Sevilla "bolja u nastavku" ..
Bolji su bili u nastavku, bile to 2 min. ili 2 dana.
Ne moze se ova Primera mjeriti sa pravim takmicenje, sve mlakonje koje se ne bore za svoj klub.
Ovo je gay liga, bez uvrede.
dabogda mu bile zadnje u zivotunidjo_barca je napisao/la:Guardiola danas napunio 39 godina.
Busquets nece igrati utakmicu protiv Valladolida,ima neku povredu i treba mirovati 7 dana.
Jao jesi ti lud.MElloo je napisao/la:dabogda mu bile zadnje u zivotunidjo_barca je napisao/la:Guardiola danas napunio 39 godina.
Busquets nece igrati utakmicu protiv Valladolida,ima neku povredu i treba mirovati 7 dana.![]()
![]()
ha ya dosta mu 39g zivota
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.