FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

-Barcelona-
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la -Barcelona- » 17 jan 2010, 11:30

gdje je sad fabio :lol: :?: :lol:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jan 2010, 11:31

-Barcelona- je napisao/la:gdje je sad fabio :lol: :?: :lol:
Ne prizivaj dosadu i uzivaj. ;)

8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 jan 2010, 12:41

Retardirani komentator na NTV Hayat me jos jednom zadivio svojom gluposcu. Kad je Kone u 47-moj minuti utakmice (drugi minut nastavka) stvorio PRVU ozbiljniju sansu za Sevillu pred golom Barse on govori sljedece: "Sevilla je puno opasnija u nastavku, to se vidilo sad .. ". IDIOT je za samo DVA minuta skontao da je Sevilla "bolja u nastavku" ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 17 jan 2010, 13:05

Sajoni je napisao/la:Šta reći...Abidal najbolji lijevi bek na svijetu!!!Nadam se da vam je začepio usta do daljnjeg!!! ;)
meni jeste :D priznajem kupio me je sinoc ;) brine me ibra :( ali siguran sam da biti opet najbolji 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 17 jan 2010, 13:22

CRNI_SA je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Šta reći...Abidal najbolji lijevi bek na svijetu!!!Nadam se da vam je začepio usta do daljnjeg!!! ;)
meni jeste :D priznajem kupio me je sinoc ;) brine me ibra :( ali siguran sam da biti opet najbolji 8-)
Crni li Crni... :) Abidal je zvijer i nema dalje.Keita je također velika igračina. :) Henry je sinoć bio isto fajter i igrao je baš požrtvovano!a Ibra...dobro dok pobjeđujemo a on ne zabija...Kasnije će nekog stati,onda će on očepiti!Ibra je sama krema i nema sumnje da smo s njim napravili pravi potez! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 17 jan 2010, 13:29

meni je samo zao sto krkic nema vise prostora za igru,pogotovo sad kad smo ispali iz kupa,jer protiv tenerifa je pokazao da je i on igracina.........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jan 2010, 14:03

Evo citam,sa Puyolom sve uredu,sinoc nije mogao nastavit zbog glavobolje od onog duela sa Koneom i Guardiola nije htio rizikovat.Tako da ce normalno nastavit trenirat i bit spreman za sljedecu tekmu.

8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 jan 2010, 14:57

Pozdrav ljudi nakon dosta vremena, sinoc smo pokazali jos jednom da smo daleko najjaca ekipa u svijetu, a ono sto mene posebno raduje je to sto i pored dobrih rezultata u dosadasnjem dijelu sezone igraci jos uvijek nisu pokazali svoj maksimum. Meni se cini da Pep pametno tempira formu igraca za odlucujuce tekme tamo u martu, aprilu i maju. Messi je u zadnje dvije utakmice dao 5 golova, a po meni igrao je daleko od maksimuma, onako laganini kulturno. Ibra i ostali isto tako cini mi se cuvaju se pomalo, ali i ovako bez nekog velikog zalaganja i izgaranja na terenu lagano pobjedjumo. Jedva cekam Ligu prvaka da vidimo Barca u petoj brzini.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 jan 2010, 12:27

Guardiola danas napunio 39 godina.

slika

Busquets nece igrati utakmicu protiv Valladolida,ima neku povredu i treba mirovati 7 dana.

Blaugrana

Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 jan 2010, 12:34

nidjo_barca je napisao/la:Guardiola danas napunio 39 godina.

slika

Busquets nece igrati utakmicu protiv Valladolida,ima neku povredu i treba mirovati 7 dana.
najveca lafcina medju trenerima george clonney medju trenerima :D
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 18 jan 2010, 12:36

Stole iz Bora je napisao/la:Retardirani komentator na NTV Hayat me jos jednom zadivio svojom gluposcu. Kad je Kone u 47-moj minuti utakmice (drugi minut nastavka) stvorio PRVU ozbiljniju sansu za Sevillu pred golom Barse on govori sljedece: "Sevilla je puno opasnija u nastavku, to se vidilo sad .. ". IDIOT je za samo DVA minuta skontao da je Sevilla "bolja u nastavku" ..
Je li sta slagao covjek?

Bolji su bili u nastavku, bile to 2 min. ili 2 dana.

Ne moze se ova Primera mjeriti sa pravim takmicenje, sve mlakonje koje se ne bore za svoj klub.

Ovo je gay liga, bez uvrede.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 jan 2010, 12:38

ljubav je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Retardirani komentator na NTV Hayat me jos jednom zadivio svojom gluposcu. Kad je Kone u 47-moj minuti utakmice (drugi minut nastavka) stvorio PRVU ozbiljniju sansu za Sevillu pred golom Barse on govori sljedece: "Sevilla je puno opasnija u nastavku, to se vidilo sad .. ". IDIOT je za samo DVA minuta skontao da je Sevilla "bolja u nastavku" ..
Je li sta slagao covjek?

Ne moze se ova Primera mjeriti sa pravim takmicenje, sve mlakonje koje se ne bore za svoj klub.

zato klubovi iz te gay lige deru redovno klubove iz te tvoje specijalne lige ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 jan 2010, 12:40

ljubav je napisao/la:
Je li sta slagao covjek?

Jesu,bili su bolji,ali smo ih poselamili s 4 komada.

"Sve mlakonje koje se ne bore za svoj klub" - nemoj molim te vise.

8-)

Blaugrana

Mes Que Un Club

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 jan 2010, 12:46

slika

dabogda mu bile zadnje u zivotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ha ya dosta mu 39g zivota :D :D :D

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 jan 2010, 12:48

MElloo je napisao/la:

slika

dabogda mu bile zadnje u zivotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ha ya dosta mu 39g zivota :D :D :D
Jao jesi ti lud.

Pa dosta je tvojih gluposti vise.

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jan 2010, 14:00

slika

Sretan rodjendan majstore 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 jan 2010, 14:25

to je slika sa treninga prije meca sa real madridom.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jan 2010, 14:48

Njemu se sve na kraju svodi na broj 6,nakon tih 6 komada u Madridu i 6 titula,njegov agent je izjavio da ima 6 ponuda da preuzme drugi klub
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 jan 2010, 15:20

Sve najbolje Guardioli u daljnjem životu i da ostane u našoj Barci još 30 godina. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jan 2010, 18:50

Barcelonin trener pred ultimatumom
Barcelonin trener Josep Guardiola još uvijek razmišlja želi li potpisati novi ugovor sa svojim sadašnjim klubom. Predsjednik Joan Laporta odredio mu je vremenski rok za odluku...

Čim se saznalo da Josep Guardiola još nije produžio svoj ugovor s Barcelonom počelo se nagađati u kojoj bi drugoj sredini mogao nastaviti svoju karijeru, a posebno je intrigantna bila varijanta prema kojoj bi se pridružio Alexu Fergusonu u Manchester Unitedu.

Međutim, Guardiola bi ipak mogao ostati na Camp Nou. Predsjednik Joan Laporta dao mu je još nekoliko mjeseci za razmišljanje o vlastitoj budućnosti.

"Nećemo stvarati pritisak na njega. Dobio je dovoljno vremena da razmotri sve opcije te konačan Guardiolin odgovor želimo do Uskrsa", objasnio je Laporta stav kluba.

"Naravno da bi za Barcelonu bilo najbolje rješenje da Guardiola ostane. Mislim da bi to bilo najbolje i za njega jer može obilježiti cijelu jednu eru, no neću mu ništa nametati. U svakom slučaju, bilo bi dobro da se to što ranije riješi", nastavio je.

Guardiolin ugovor ističe ovoga ljeta. U prvoj godini i pol svog mandata osvojio je čak šest trofeja.

Ne vidim razlog zasto ne bi ostao jos dugo vremene i sretan mu rodendan :D .

Lionel Messi
"Važne golove više pamtim od onih oku lijepih"
Briljantna karijera još uvijek tek 22-godišnjeg Lionela Messija ovih je dana nogometna vijest broj jedan, nakon što je argentinski napadač Barcelone postigao stoti pogodak u dresu katalonskoga kluba.

Postigao je sjajni nogometaš dva gola za Barcelonu u subotnjem dvoboju 18. kola Primere, u kojem je Barça na svom Nou Campu slavila 4-0 protiv Seville. Prvi je bio vrijedan kluba 100, drugi je njegov izvanredan učinak dodatno unaprijedio u 188. službenoj utakmici za Katalonce.

Messi je 68 golova postigao u Primeri, 19 u Ligi prvaka, 10 u Kupu kralja, te po dva u španskom Superkupu i Svjetskom klupskom prvenstvu, čime je postao najmlađi igrač u historiji Barcelone u tom prestižnom klubu.

"Više pamtim one važne golove postignute u finalima od onih koji su bili lijepi. Kao i ostalim krasnim stvarima koje su mi se dogodile, niti o ovom dostignuću neću previše razmišljati. Gledam prema naprijed, želim učiniti još mnogo", osvrnuo se kratko Messi na svoj uspjeh.

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video- ... 70721.aspx
Pogledati obavezno !!! :mrgreen:
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.