FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 jan 2010, 00:19

Wolverine je napisao/la:kako ce bit igrac utakmice 4 gola primio. mislim njemu svaka cast, ali ipak...
ako je primio 4 gola opet može biti igrač tekme ;) .....ako je baš extra branio onda što ne bi bio igrač utakmice....kao što je ovaj gore rekao, odbranio šuteve messija par puta pa henrija,....itd
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jan 2010, 00:29

drop je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:kako ce bit igrac utakmice 4 gola primio. mislim njemu svaka cast, ali ipak...
Lijepo ce biti...spasio ih je maximalnog ponižavanja....sam Messi je izlazio 3 puta 1 na 1 na Palopa i svaki put je branio...Henry takođe 1 na 1 dva puta = oba puta odbrane...pa 5-6 situacija 1 na 1 je skinuo.
Jbg,ako to nije za najvece ocjene ,ne znam šta je onda.
kako ce biti igrac tekme kad je njegov tim porazen? uvjek se bira igrac iz pobjednickog tima.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 jan 2010, 00:35

Wolverine je napisao/la:
drop je napisao/la:
Lijepo ce biti...spasio ih je maximalnog ponižavanja....sam Messi je izlazio 3 puta 1 na 1 na Palopa i svaki put je branio...Henry takođe 1 na 1 dva puta = oba puta odbrane...pa 5-6 situacija 1 na 1 je skinuo.
Jbg,ako to nije za najvece ocjene ,ne znam šta je onda.
kako ce biti igrac tekme kad je njegov tim porazen? uvjek se bira igrac iz pobjednickog tima.
ma znam za to...ali to je glupo pravilo ,po meni.
Može biti najbolji igrac na utakmici i iz poraženog tima,što da ne??...veceras je (a i neki dan u kupu) Palop bio najzapaženiji pojedinac na terenu...zadavao muke napadacima Barce,branio sve što se moglo braniti,vadio ciste golove i branio zicere...treba neka i objektivno gledati,a ne samo pobjednika.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 17 jan 2010, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 jan 2010, 00:36

Wolverine je napisao/la: kako ce biti igrac tekme kad je njegov tim porazen? uvjek se bira igrac iz pobjednickog tima.
čuj uvijek se bira igrač iz pobjedničkog tima :roll: :shock: :o svašta
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2010, 00:37

Nemoze niko biti najbolji kad je Abidal najbolji 8-)

Naravno Palop treba najmanje 9 dobiti,a za ove dvije zadnje utakmice 10 plus pa u kupu bi ih uzeli najmanje 3 razlike da on nije branio :( vidis da je i navijace nervirao da su mu zvizdali cim dobije loptu a i ne zvizdali kolko je golova spasio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jan 2010, 00:37

da mirza tako je. ako imas neki suprotan primjer daj navedi. to je neka vrsta nepisanog pravila.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jan 2010, 00:39

Palop jeste bio fenomenalan i veceras i u kupu i bio je najvise zapazen.

Ali jbg,ipak smo mi pobjedili i to 4-0,tako da... ;)

A Abidal je najbolji veceras bio,svaka cast Messiu i ostalima,ali Abidal je veceras bio predobar.
A inace,Abidal ove sezone pruza odlicne partije.

8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jan 2010, 00:45

I,sta bi sa Puyolom ?

Jel kakva povreda :?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2010, 00:49

nidjo_barca je napisao/la:I,sta bi sa Puyolom ?

Jel kakva povreda :?
Kolko cujem,samo udarac u glavu...nista ozbiljno valjda ,cekat cemo dok nesto sluzbeno izbace
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 17 jan 2010, 00:50

Još Valjadolid u gostima i kraj prvog dijela sezone!Taman ovih +5bodova bi trebalo da bude dovoljno za nastavak sezone,pogotovo jer u nastavku prvenstva imamo seriju nekoliko"lakših" tekmi sve do Atletiko Madrida u gostima. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 jan 2010, 00:50

Wolverine je napisao/la:da mirza tako je. ako imas neki suprotan primjer daj navedi. to je neka vrsta nepisanog pravila.
ne kažem ja da je palop igrač utakmice ali nisi upravu

ne znam stvarno na osnovu čega ti misliš da igrač utakmice mora biti iz pobjedničkog tima :?: :?:

evo ti primjer: barcelona poderala sevilju 5:2 a jedina dva gola na utakmici za sevilju zabio je luis fabiona plus pogodio je dvije prečke i igrao je odlično u cijeloj utakmici....on tada ima visoke šanse da postane igrač utakmice....znači kad se bira igrač utakmice ne gleda se koji je tim pobijedio nego kako je igrač odigrao

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2010, 00:55

Sajoni je napisao/la:Još Valjadolid u gostima i kraj prvog dijela sezone!Taman ovih +5bodova bi trebalo da bude dovoljno za nastavak sezone,pogotovo jer u nastavku prvenstva imamo seriju nekoliko"lakših" tekmi sve do Atletiko Madrida u gostima. ;)
A to kraj samo formalno na papiru,jel nema nikakve pauze :mrgreen:

Sad idu znaci 2 gostovanja Valladolid i Sporting...dok Real docekuje Malagu i onda ide kod Deportiva gdje bi trebao prosut bar 2 boda ako ne i sva 3,i uz nase pobjede jos malo povecat zaostatak za nama :P

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jan 2010, 01:02

Hajd,nadam se na nije nista ozbiljno to sa Puyolom.

Sljedeca tekma protiv Valladolida u gostima.

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2010, 01:08

[youtube][/youtube]

Ako neko nije gledao,mada je lijepo jos koji put vidjet :)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jan 2010, 01:19

slika
slika
slika
slika
slika

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jan 2010, 01:25

Messi je sad najbolji strijelac Primere sa 14 postignutih golova.

8-)

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jan 2010, 01:25

zna se ko je tata u primeri.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 jan 2010, 01:29

Odlicna utakmica, i na sve to jos ubjedljiva pobjeda. Drago mi je zbog toga sto su Pep i igraci zacepili nekim kriticatrima usta. Sto se tice same igre mislim tu netreba trositi rijeci zna se sve. Igramo fudbal koji neki bezuspjesno pokusavaju kopirati, ali im ne polazi za rukom. Jedina mozda zamjerka jeste na kraju sto su pustili igrace Seville da izgledaju kao budale, mislim da to ubuduce ne treba raditi i ako to publika trazi, jer oni krkani sto igraju za Sevillu odmah polude i moze doci ne daj Boze do neke ozbiljnije povrede.
Sto se tice Puyola nadam se da nista nije opasno i da ce biti spreman za mec s ekipom koja je kroz svoju hitoriju i tradiciju uvijek bila nastorjena "manekenima".
"My Favorite Ring is Always the Next One"

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 jan 2010, 09:40

Cestitke na pobjedi... Pokazali ste silu,i drago mi je da vidim da je onaj omrazeni Real daleko iza vas :D nadam se da ce te osvojiti sve sto mozete i ove sezone i cestitke Messiu na 101 golu do sada da ih bude bar jos toliko :D .
FK Pjetlovi

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jan 2010, 11:28

Hvala reds ;)

Messi je postao najmladji igrac Blaugrane koji je postigao 100 golova.

8-)

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.