Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Bilo, ne bilo.To su igraci koji su u ekstra formi i igraci koji igraju bas pozicije koje nama skripe.macak88 je napisao/la:Koje bi ovo bacanje para bilonerkolfc je napisao/la:The Anfield-based club are also eyeing a £35m double swoop for Sevilla pair Ivan Rakitic and Alberto Moreno (SportDirectNews)
ja ne bih zalio ni 20 mil + salah i jos koje pojacnje po Brendanovom ukusu i ja zadovoljan,a z alijevog beka ne bi bilo lose dovesti onog iz volfsburga rodrigueza al to ostavljam Brenadanu neka nam dovede ovaj dvojac a ostalo ako hoceEDO299 je napisao/la:Ja sam za dovođenje Rakitića. Sevilla je na njegovim leđima i on je "nosi" veoma uspješno. Nekih 15 milki je realna cifra.
Meni je Raketa precijenjen igrac i igrac bas za Seville i tako tih klubova. Liverpool ako zeli da se vrati u top 4 i da bude tu standardan onda ne bi trebao dovoditi takvog igraca.gaston je napisao/la:Bilo, ne bilo.To su igraci koji su u ekstra formi i igraci koji igraju bas pozicije koje nama skripe.macak88 je napisao/la:Koje bi ovo bacanje para bilonerkolfc je napisao/la:The Anfield-based club are also eyeing a £35m double swoop for Sevilla pair Ivan Rakitic and Alberto Moreno (SportDirectNews)
Ja sam i dalje za dovođenje desnog beka, na Glenna vise ne racunam.
Sve si dobro napisao samo sto ne trebas poredit Coutinha i Rakitica, jer ovaj prvi je mladji dok Rakitic u njegovim godinama mozda bio i gori, znas i sam da igracima treba da sazriju neko vrijeme da bi bili igraci, a ovaj Brazilac ce to pokazat u dogledno vrijeme samo treba bit strpljiv.1L8F9C2 je napisao/la:Rakitic nikako ne moze u isti kos sa Jovanovicem, Nunezom ... jer isti nisu prije dolaska u Liverpool godinama dominirali po jakim ligama. Ovaj prvi igrao u Belgiji sto je njegov limit, dok je ovaj drugi imao srecu da ga celavi deda mraz nagradi dolskom u veliki klub. Inace je Rafa bio lik koji je obozavao da usreci propale igrace i pruzi im priliku da igraju u crvenom dresu.
Rakitic je strasan igrac klasa za Hendersona pa i Coutinha koji ocigledno ima velike oscilacije u igri.Ako je Henderson bez trunke tehnike placen 20 miliona onda Rakitic nikako ne moze biti preplacen.
drug, svako ima svoje mišljenje a Brendan zna najboljefukara87 je napisao/la:Ovi sto govore da Rakitic nije za Liverpool veze vi nemate iskrenoo, momak ima 25 godina i to su najbolje godine, ove sezone dosad u Sevilli dao 7 golova i 8 asistencija u Evropskoj ligi 2 gol i asistenciju. Kako momak igra nije iskljuceno da ove godine Sevilla izbori 4 mjesto u Primeri a ne zaostaju puno.
danas se ocekuje da aspas zabije golLenBias je napisao/la:kakav se sastav ocekuje danas, hoce biti golijada?
To sam krenuo napisatifera je napisao/la:danas se ocekuje da aspas zabije golLenBias je napisao/la:kakav se sastav ocekuje danas, hoce biti golijada?
protiv ovih nizeligasa se mi tradicionalno namucimo.gio10 je napisao/la:To sam krenuo napisatifera je napisao/la:danas se ocekuje da aspas zabije golLenBias je napisao/la:kakav se sastav ocekuje danas, hoce biti golijada?![]()
Očekuje se golijada, jedno 4-2 za Oldham
Kakav Rakitić, kakvi bakrači, dosta Hendo na toj poziciji, nama treba DMF. Vadi pare za Fernanda !
Šta ti znači to ništa više? Zar je to mala stvar? Obzirom da je vama to takmičenje godinama misaona imenica, malo prepotentan komentar.Arslan je napisao/la:ja jednostavno mislim da je Rakitić upravo taj kalibar igrača da možda jednom Sevillu dovede do Lige prvaka i ništa više.
Ako nas izbace danas, da sam ja Brendan podnio bih ostavkufera je napisao/la:protiv ovih nizeligasa se mi tradicionalno namucimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.