Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 04 jan 2014, 22:18

Oldham nas je prošle godine ponizio (realno bilo kakav rezultat protiv ovakvog tima osim pobjede je poniženje :mrgreen: ). Nadam se da će im Brendan debelo naplatiti to poniženje :mrgreen: .
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 jan 2014, 22:58

macak88 je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:The Anfield-based club are also eyeing a £35m double swoop for Sevilla pair Ivan Rakitic and Alberto Moreno (SportDirectNews)
Koje bi ovo bacanje para bilo :shock:
Bilo, ne bilo.To su igraci koji su u ekstra formi i igraci koji igraju bas pozicije koje nama skripe.

Ja sam i dalje za dovođenje desnog beka, na Glenna vise ne racunam.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 04 jan 2014, 23:54

Ja sam za dovođenje Rakitića. Sevilla je na njegovim leđima i on je "nosi" veoma uspješno. Nekih 15 milki je realna cifra.
At the end of the storm there's a golden sky..

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 jan 2014, 23:57

Cijena je visoka. Moguce da nece biti toliko al' njih dvojica bi nam bas fino sjeli. Dobar lijevi bek, nek' Flanno igra desnog ionako ga je majka rodila da tamo igra,a za Ivana ima vala mjesta. Bolje on neg' Allen kako god.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 jan 2014, 23:58

EDO299 je napisao/la:Ja sam za dovođenje Rakitića. Sevilla je na njegovim leđima i on je "nosi" veoma uspješno. Nekih 15 milki je realna cifra.
ja ne bih zalio ni 20 mil + salah i jos koje pojacnje po Brendanovom ukusu i ja zadovoljan,a z alijevog beka ne bi bilo lose dovesti onog iz volfsburga rodrigueza al to ostavljam Brenadanu neka nam dovede ovaj dvojac a ostalo ako hoce :mrgreen:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 05 jan 2014, 00:20

Ma samo sredinu ojačati, to najviše škripi. Treba malo "prošnjuhati " BR, ali siguran sam da je sebi zacrtao šta će i kako će.
At the end of the storm there's a golden sky..

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 05 jan 2014, 00:23

Uh, Raketa bi ovom timu dao novu dimenziju.Evo 2 godine kako je daleko najbolji igrac Seville,pa i nije mala stvar. 8-)
Dobar je to igrac , ima top u obe noge uz to osjecajan zadnji pass i finu viziju.Bas takvog igraca treba Rodgersova ekipa.

20 miliona nije puno za tog igraca jer je ipak rijec o provjerenom i dokazanom momku :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 jan 2014, 00:24

Desni bek, lijevi bek(back-up), zadnji vezni, krilo.
Eto šta nam treba, 4 igrača.

Onda se moraju prodati Allen i bagra i dovesti jedan normalan CMF da bude spreman da utrči na teren i zamjeni Stivija.
Da se to uradi za ovaj prelazni rok? Nema šanse.
Ja te volim, volim Željo..

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 05 jan 2014, 10:13

gaston je napisao/la:
macak88 je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:The Anfield-based club are also eyeing a £35m double swoop for Sevilla pair Ivan Rakitic and Alberto Moreno (SportDirectNews)
Koje bi ovo bacanje para bilo :shock:
Bilo, ne bilo.To su igraci koji su u ekstra formi i igraci koji igraju bas pozicije koje nama skripe.

Ja sam i dalje za dovođenje desnog beka, na Glenna vise ne racunam.
Meni je Raketa precijenjen igrac i igrac bas za Seville i tako tih klubova. Liverpool ako zeli da se vrati u top 4 i da bude tu standardan onda ne bi trebao dovoditi takvog igraca.

35 mil je lijepa cifra. I pametnim trosenjem se mogu dovesti extra igraci za te pare.

Liverpoolu su po MENI potrebni desni i lijevi bek, novi igraci u vezi i jos jedan napadac.

Desni zbog sve cescih losijih partija Glena. Lijevi zato sto Enriqea nema a potrebna je adekvatna zamjena. Od trenutnih igraca u vezi bi mogli ostati Henderson, kapiten vam kao i Lucas bar za zamjene.

Matuidi i Xavi Alonso bi vam sjeli fantasticno i sigurno bi vam dali novu dimenziju u vasoj igri. A dobili bi i na sirini.

;)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Arslan
Kontakt:

Post Postao/la Arslan » 05 jan 2014, 10:37

Ali kad čujem da treba dovesti Rakitića digne mi se kosa na glavi. U istom trenu se sjetim plejade igrača poput Jovanovića, Riere, Nuneza, Cole-a koji nisu nista donijeli Liverpool-u. Neka hvala!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 jan 2014, 10:43

Ovi sto govore da Rakitic nije za Liverpool veze vi nemate iskrenoo, momak ima 25 godina i to su najbolje godine, ove sezone dosad u Sevilli dao 7 golova i 8 asistencija u Evropskoj ligi 2 gol i asistenciju. Kako momak igra nije iskljuceno da ove godine Sevilla izbori 4 mjesto u Primeri a ne zaostaju puno.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 10:45

Rakitic nikako ne moze u isti kos sa Jovanovicem, Nunezom ... jer isti nisu prije dolaska u Liverpool godinama dominirali po jakim ligama. Ovaj prvi igrao u Belgiji sto je njegov limit, dok je ovaj drugi imao srecu da ga celavi deda mraz nagradi dolskom u veliki klub. Inace je Rafa bio lik koji je obozavao da usreci propale igrace i pruzi im priliku da igraju u crvenom dresu.

Rakitic je strasan igrac klasa za Hendersona pa i Coutinha koji ocigledno ima velike oscilacije u igri.Ako je Henderson bez trunke tehnike placen 20 miliona onda Rakitic nikako ne moze biti preplacen.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 jan 2014, 10:53

1L8F9C2 je napisao/la:Rakitic nikako ne moze u isti kos sa Jovanovicem, Nunezom ... jer isti nisu prije dolaska u Liverpool godinama dominirali po jakim ligama. Ovaj prvi igrao u Belgiji sto je njegov limit, dok je ovaj drugi imao srecu da ga celavi deda mraz nagradi dolskom u veliki klub. Inace je Rafa bio lik koji je obozavao da usreci propale igrace i pruzi im priliku da igraju u crvenom dresu.

Rakitic je strasan igrac klasa za Hendersona pa i Coutinha koji ocigledno ima velike oscilacije u igri.Ako je Henderson bez trunke tehnike placen 20 miliona onda Rakitic nikako ne moze biti preplacen.
Sve si dobro napisao samo sto ne trebas poredit Coutinha i Rakitica, jer ovaj prvi je mladji dok Rakitic u njegovim godinama mozda bio i gori, znas i sam da igracima treba da sazriju neko vrijeme da bi bili igraci, a ovaj Brazilac ce to pokazat u dogledno vrijeme samo treba bit strpljiv.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Arslan
Kontakt:

Post Postao/la Arslan » 05 jan 2014, 10:59

fukara87 je napisao/la:Ovi sto govore da Rakitic nije za Liverpool veze vi nemate iskrenoo, momak ima 25 godina i to su najbolje godine, ove sezone dosad u Sevilli dao 7 golova i 8 asistencija u Evropskoj ligi 2 gol i asistenciju. Kako momak igra nije iskljuceno da ove godine Sevilla izbori 4 mjesto u Primeri a ne zaostaju puno.
drug, svako ima svoje mišljenje a Brendan zna najbolje :) ja jednostavno mislim da je Rakitić upravo taj kalibar igrača da možda jednom Sevillu dovede do Lige prvaka i ništa više. Da je klasa igrač, jest za Sevillu, Schalke, Tottenham, Everton, St.Etienne, ... Birajući između Saleha, Tella i Rakitića koji se povezuju sa nama, za 9-10mil funtaća mislim da je Saleh daleko najbolje rješenje, a čisto sumnjam da ćemo ići na obojicu.

Peace :)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 jan 2014, 11:05

kakav se sastav ocekuje danas, hoce biti golijada? :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jan 2014, 11:07

LenBias je napisao/la:kakav se sastav ocekuje danas, hoce biti golijada? :D
danas se ocekuje da aspas zabije gol :mrgreen:
You are someone else I am still right here

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 jan 2014, 11:08

fera je napisao/la:
To sam krenuo napisati :lol:

Očekuje se golijada, jedno 4-2 za Oldham

Kakav Rakitić, kakvi bakrači, dosta Hendo na toj poziciji, nama treba DMF. Vadi pare za Fernanda !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jan 2014, 11:10

gio10 je napisao/la:
fera je napisao/la:
To sam krenuo napisati :lol:

Očekuje se golijada, jedno 4-2 za Oldham

Kakav Rakitić, kakvi bakrači, dosta Hendo na toj poziciji, nama treba DMF. Vadi pare za Fernanda !
protiv ovih nizeligasa se mi tradicionalno namucimo.
You are someone else I am still right here

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jan 2014, 11:12

Arslan je napisao/la:ja jednostavno mislim da je Rakitić upravo taj kalibar igrača da možda jednom Sevillu dovede do Lige prvaka i ništa više.
Šta ti znači to ništa više? Zar je to mala stvar? Obzirom da je vama to takmičenje godinama misaona imenica, malo prepotentan komentar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 jan 2014, 11:13

fera je napisao/la:protiv ovih nizeligasa se mi tradicionalno namucimo.
Ako nas izbace danas, da sam ja Brendan podnio bih ostavku :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.