Lorient!!

Edit : I izraelci,ajd bolje nego samo jedna.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I ja čekao x2 Barcu za dobitak, imali 20 sekundi zadnji napad da izbore produžetak, gubili 2 razlike. Totalno glupu akciju su odigrali, dali loptu Navaru, on nije mogao pucati iz daljine već se zaletio pod koš gdje ga je poklopio crnac.Admir_Sa je napisao/la:stavio samo marku da kao dobijem 4,5 i fulim barcelonu x2, nema veze što ovu caju dobija u ligi ko stigne, al et barca ne može
Admir_Sa je napisao/la:stavio samo marku da kao dobijem 4,5 i fulim barcelonu x2, nema veze što ovu caju dobija u ligi ko stigne, al et barca ne može
ma gledao sam zadnjih 12minuta, onaj lorbek bazen nije mogao pogoditi, fakat nidje veze kako barca igra. a zadnja akcija je ono baš bila dominantna, a tek odbrana prije togaWilly je napisao/la:I ja čekao x2 Barcu za dobitak, imali 20 sekundi zadnji napad da izbore produžetak, gubili 2 razlike. Totalno glupu akciju su odigrali, dali loptu Navaru, on nije mogao pucati iz daljine već se zaletio pod koš gdje ga je poklopio crnac.Admir_Sa je napisao/la:stavio samo marku da kao dobijem 4,5 i fulim barcelonu x2, nema veze što ovu caju dobija u ligi ko stigne, al et barca ne može
hahUnstoppable je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:stavio samo marku da kao dobijem 4,5 i fulim barcelonu x2, nema veze što ovu caju dobija u ligi ko stigne, al et barca ne može
I moj, ko Seve10DelPiero je napisao/la:Hajdeee K. Lovee kako se listic otvori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.