FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bacelonafan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bacelonafan » 05 jan 2014, 00:40

saskograd je napisao/la:Ima li tih pojacanja?
Pa sam si napisao da je to sve suplja,i da nema niko razlog da se nas boji! Nema pojacanja,nemamo para,dovescemo neke polovnjake od 31 godinu iz Srbije provjeren info,iz prve ruke

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 05 jan 2014, 00:46

Head je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:Nemoj biti siguran da nece! Kakvih 100 milja puno je to za igraca od 16 godina koji nema ugovor sa timom,mozda nekih 24 milje maksimum,imas pravilnik neko je postavio na forumu!
nece ba 100 % samo se brukate ovako pjenite nad djetetom od 16 godina a nema nista od toga.Mali ima ponudu iz francuske i Zelje i nije bilo nikakvog kontakta sa sarajevom.
Drugo klubovi bolje stituirani od vas to ne rade jedino glupi olimpic ce platiti igraca koji je tri puta sutno loptu htjeli se dokazivati da mogu dovesti igraca iz Zelje.
Zasto bi bilo kontakta izmedju dva kluba,to on ima profesionalni ugovor?
Sarajevo ima svoje djece da bi bacalo pare na neke Gojake, ne budalite.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 05 jan 2014, 00:56

Jbt, ko koga ovdje pravi budalom. Hajde majketi izguglaj nam, vidim ta ti guglanje ide, onu vijest o tome da ce najtalentovaniji djecaci iz svih selekcija trenirati zajedno. Da li je to svhra te famozne akademije, da li je to to s cim pocinje ta akademija. Da li to znaci da ce pet najboljih juniora, kadeta i pionira otici iz svojih selekcija i trenirati u toj talentovanoj. Bar se tako najavljivalo, zato ponavljam ko papagaj, da je to supljiranje, da tako nesto ne postoji u svijetu fudbala.
Ne mogu zaista, mrsko mi se vise zaspravljati na tu temu. Ljudi kazu da je cilj okupiti najtalentiranije klince iz citave drzave i regije, obezbijediti im najbolje uslove, najbolje trenere, najbolje moguce smjestajne kapacitete itd. i tebi tu nesto nije jasno? Odakle ja znam ko i kako ce vrsiti selekciju pobogu, valjda ce biti neko zaduzen za te stvari. Akademija nije da im sutnes loptu da je ganjaju sat i pol i da im mjesecno maznes roditeljima iz dzepa 30 maraka, pa kad ga prodajes da trazis milione!!! Ljudi danas organizuju drustvene krize u bilo kojoj drzavi, samo plati koliko treba. A da ne organizuju jednu fudbalsku akademiju

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jan 2014, 01:03

Tanov glavni projekt i jeste ta akademija. Eh sad vjerovatno ce on svoje ljude staviti da se bave tim, ja se ne sekiram uopste :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 05 jan 2014, 01:07

Dakle, to je nemoguce, ovo sto ti govoris je moguce i realno, ali za to ti treba mnogo, mnogo vise love nego sto je po pricama do sada Tan ulozio
Ne znam nisam upucen, po tim pricama koliko je Tan do sad ulozio u akademiju? Ulozio je u nesto drugo, koliko ja znam
To iziskuje par miliona godisnje
Napravljen je trogodisnji plan za cije vrijeme akademija treba da zazivi u punom kapacitetu. Nakon toga ce se praviti novi planovi za ubuduce, koliko sam ja cuo lik ce, nakon toga, u klub pumpati oko 3 mil. eura da bi sve funkcionisalo kako treba, dakle klub akademija i sve ostalo
Zadnja izmjena: lafomamone, dana/u 05 jan 2014, 01:12, ukupno mijenjano 2 puta.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 05 jan 2014, 01:08

Sarajlijc@ je napisao/la:Tanov glavni projekt i jeste ta akademija. Eh sad vjerovatno ce on svoje ljude staviti da se bave tim, ja se ne sekiram uopste :mrgreen:
Ma ti se ne sikiraj. Za sve ostalo tu je Tan.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jan 2014, 01:09

TimeLine je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Tanov glavni projekt i jeste ta akademija. Eh sad vjerovatno ce on svoje ljude staviti da se bave tim, ja se ne sekiram uopste :mrgreen:
Ma ti se ne sikiraj. Za sve ostalo tu je Tan.
Hvala bogu, zasto bih na kraju krajeva? :mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 jan 2014, 01:15

sarajlijica prije par mjeseci stavljao avatare against modern football a sad cika tana, sta je rec :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 05 jan 2014, 01:22

Zašto mi se briše post ? Iznad post nije vezan isto za temu kao moj, pa i dalje stoji ? Ne kontam, bezveze, ali eto.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 05 jan 2014, 01:30

aleksandar_veliki je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:
Dakle, to je nemoguce, ovo sto ti govoris je moguce i realno, ali za to ti treba mnogo, mnogo vise love nego sto je po pricama do sada Tan ulozio
Ne znam nisam upucen, po tim pricama koliko je Tan do sad ulozio u akademiju? Ulozio je u nesto drugo, koliko ja znam
Pa govorim o njegovom ukupnom ulaganju, ono o cemu si govorio u proslom postu kosta mnogo, mnogo vise, a rezultate, ako ih budes i imao, mozes relano ocekivati za nekih pet do sedam godina.
Ovo ulaganje do sad je samo mali djelic onoga sto treba da ulozi, a ulagao je i mnogo prije ovog nedavnog ulaganja.
Ako sve bude kako treba, klub bude imao rezultate u Evropi koji ce, realno, biti ostvarivi eto ti odgovor kad su pare u pitanju. Naravno, investicija je rizik ali ko ne riskira taj niti ne profitira. Krajnji cilj i jeste da klub u doglednoj buducnosti sve to sam finansira, kroz prodaju igraca i igre u Evropi. Uglavnom covjek je ulozio u nas jer vjeruje u sve ovo, niko ne daje pare da mu propadaju

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jan 2014, 02:19

fedeltafrotta je napisao/la:sarajlijica prije par mjeseci stavljao avatare against modern football a sad cika tana, sta je rec :lol:
Nemam nista protiv ulaganja, ali ako se pocnu neke stvari raditi onda...

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 05 jan 2014, 02:42

fedeltafrotta je napisao/la:sarajlijica prije par mjeseci stavljao avatare against modern football a sad cika tana, sta je rec :lol:
sta je rec i ja kazem,do juce se bog molio da se napravi Mercedes arena,i onda odjednom svi mrze Tana i ulaganje,a do juce pisali i govorili jedino rijesenje je strani investitor da privatizuje klub,licemjerstvo sta ti je rec!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 05 jan 2014, 02:45

aleksandar_veliki je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:
Pa govorim o njegovom ukupnom ulaganju, ono o cemu si govorio u proslom postu kosta mnogo, mnogo vise, a rezultate, ako ih budes i imao, mozes relano ocekivati za nekih pet do sedam godina.
Jel ti znas koliko ce on uloziti? Fino je receno da se cifre nece iznositi u javnost,tako da se radi o vecim ciframa nego o ovim sto se pisu! Od ove cifre sto se vrti po medijima mozemo samo sanirati neke dugove,a gdje su plate za igrace,pojacanja,akademiju,zemljiste od akademije! Jos nam valja vratiti dug Elektroprivredi 900000 :D

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 05 jan 2014, 02:54

Aj prvo razlucite 2 price... prica no.1 Tan dao 3 miliona, dakle to su novci kojima je uslovno receno Tan kupio FKS, a story no. 2 je koliko ce ulagati. Dugovanja su pokrivena parama koje je covjek uplatio kupovinom upravljackih uloga. Dakle nije to nuzno ista cifra, cak i ako je tacna, normalno nista od toga se nece iznositi u javnost.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 05 jan 2014, 02:57

Desole je napisao/la:Aj prvo razlucite 2 price... prica no.1 Tan dao 3 miliona, dakle to su novci kojima je uslovno receno Tan kupio FKS, a story no. 2 je koliko ce ulagati. Dugovanja su pokrivena parama koje je covjek uplatio kupovinom upravljackih uloga. Dakle nije to nuzno ista cifra, cak i ako je tacna, normalno nista od toga se nece iznositi u javnost.
3 milona nije ulaganje , to je kupovina , a koliko ce biti ulaganje , ostaje da vidimo , sve zavisi od apetita tana ili kako ga prenese :) zato trebaju horde napravit 3D s njegovom slikom na sjeveru ;)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 05 jan 2014, 03:00

Desole je napisao/la:Aj prvo razlucite 2 price... prica no.1 Tan dao 3 miliona, dakle to su novci kojima je uslovno receno Tan kupio FKS, a story no. 2 je koliko ce ulagati. Dugovanja su pokrivena parama koje je covjek uplatio kupovinom upravljackih uloga. Dakle nije to nuzno ista cifra, cak i ako je tacna, normalno nista od toga se nece iznositi u javnost.
tesko je to nekima objasniti,svi bi volili da znaju tacnu cifru,al je nece znati,isto kao sto nagadjaju i za pojacanja,uprava samo cuti i radi,to nekima smeta,nemogu da mahalaju ko nekad,da imaju exluzive! Uprava prvo zavrsi stvari,pa se onda oglasi!

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 05 jan 2014, 08:59

bacelonafan je napisao/la:
tesko je to nekima objasniti,svi bi volili da znaju tacnu cifru,al je nece znati,isto kao sto nagadjaju i za pojacanja,uprava samo cuti i radi,to nekima smeta,nemogu da mahalaju ko nekad,da imaju exluzive! Uprava prvo zavrsi stvari,pa se onda oglasi!
Znat ce poreska, inspekcije i slicne institucije.

Glede akademije, za prvih par godina, dok ne izgrade sistem i infrastrukturu, sve ce se svest na lesinarenje i otimanje kvalitetnih klinaca za sitnu lovu u kesu. Dakle, bezec nekog klinca koji ce ostat tamo gdje jeste, ali ce imat neki ugovor s lesinarima.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 05 jan 2014, 10:20

Svaki klub treba da zivi i opstaje u skladu sa svojim mogucnostima. Samo to, nista vise. Ne znam uopste kakvi su mehanizmi zastite mladih klinaca. Ni meni nebi bilo drago da nam sutra neko Radovca klepi za saku kikirikija

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 10:41

Molim dragog Allaha da pomogne vasim napacenim dusama i da vam da sabura da prezivite gospodina TAN-a.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 jan 2014, 10:49

1L8F9C2 je napisao/la:Molim dragog Allaha da pomogne vasim napacenim dusama i da vam da sabura da prezivite gospodina TAN-a.
Hvala brate :* <3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, boki86, Burberry46, OzmoodPinglewood i 43 gosta.