Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la emir79 » 31 dec 2013, 19:42

Pjana sine, sta ti se god od Talijanki poturi, samo deri. Jasta neg!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 02 jan 2014, 13:07

http://sportsport.ba/ino_fudbal/al-khel ... sti/121420" onclick="window.open(this.href);return false;

"Pjanić je odličan igrač, a uz to bi mogao koristiti i u Ligi prvaka. Osim toga Pastore je ponovo u Seriji A, njegov odlazak na posudbu u Romu bi nam mogao poslužiti kao pregovarački čip sa Romom oko Pjanića,“ izjavio je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi."
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jan 2014, 19:23

Puno medija iz Italije i Francuske prenosi da PSG zeli Pjanica. Kazu da bi poslali Pastorea + pare za njega.
Nadam se ipak da od toga nema nista, sta ce tamo koji q...
U Romi jedan od glavnih igraca a u Parizu ko zna sta bi bilo.
Pastore je propao tamo, prije par godina se otimali najveci klubovi za njega a sada ne znaju sta ce sa njim.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 02 jan 2014, 19:46

Neka njega u Romi, ništa mu ne fali.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 02 jan 2014, 19:48

I ja bi volio da u Romi ostane nego da ode u PSG. Nebi mogo ni u CL igrat za PSG ove sezone. Ali na zalost, ako ga PSG stvarno hoce, onda ce ga PSG i dobit.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 jan 2014, 22:13

Može igrati CL ove godine..

Sent from my iPhone using Tapatalk

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jan 2014, 22:23

ZgemboAdislic je napisao/la:I ja bi volio da u Romi ostane nego da ode u PSG. Nebi mogo ni u CL igrat za PSG ove sezone. Ali na zalost, ako ga PSG stvarno hoce, onda ce ga PSG i dobit.
Sto nebi mogao?Ove sezone sa Romom ni u intertoto kupu nije igrao :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 04 jan 2014, 21:36

Meni bi ga haman bilo milina gledati u PSG-u sa Zlajom. I Pape bi imao dobar izgovor za kasnjenje na avion zbog utakmica Pariza :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 04 jan 2014, 21:40

Pavel7 je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Meni bi ga haman bilo milina gledati u PSG-u sa Zlajom. I Pape bi imao dobar izgovor za kasnjenje na avion zbog utakmica Pariza :D
patuljak pjanic u psgu moze samo skupljat lopte verattiu i matuidiu ko sto je godinama radio u lionu
mozes i ti nama svima popusiti

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jan 2014, 22:26

Gdje je ova moderacija u pm? :roll:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 04 jan 2014, 22:29

Volio bih ga vidjeti u Unitedu...
🔵⚪

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 jan 2014, 22:54

Pavel7 je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Meni bi ga haman bilo milina gledati u PSG-u sa Zlajom. I Pape bi imao dobar izgovor za kasnjenje na avion zbog utakmica Pariza :D
patuljak pjanic u psgu moze samo skupljat lopte verattiu i matuidiu ko sto je godinama radio u lionu
hajde, barem se trudiš trolati, i ako ti ne ide najbolje :lol:

Rios

Post Postao/la Rios » 05 jan 2014, 00:47

0oo0 je napisao/la:Volio bih ga vidjeti u Unitedu...
Barca,Real ili United..Do tada neka ga u Romi..Ha ja.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 jan 2014, 00:51

Pjana je pametan momak, naravno da ce izabrati United, jer bi sa svojim skilom izborio mjesto u jednom od najvecih klubova... Inace, veza je Unitedu Ahilova peta, tako da bi dolazak ovog majstora bio kao kec na desetku. Ima sad predrasuda tipa nema fizicke predispozicije za epl, ali to se na ljetnim pripremama moze nadoknadit sa pet kila misicne mase..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 jan 2014, 00:56

trxel je napisao/la:Pjana je pametan momak, naravno da ce izabrati United, jer bi sa svojim skilom izborio mjesto u jednom od najvecih klubova... Inace, veza je Unitedu Ahilova peta, tako da bi dolazak ovog majstora bio kao kec na desetku. Ima sad predrasuda tipa nema fizicke predispozicije za epl, ali to se na ljetnim pripremama moze nadoknadit sa pet kila misicne mase..
Ma glupost mi je to nema mase. Cazorla, Silva, Januzaji mogu igrati u EPL sa onako nikakvom građom da ne moze Pjanke. Jos kad vidis da ima napadača sitnih a igraju poput Fraizera il' Ricky V.V. znas da ima mjesta u EPL i sa ovakvom građom.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 jan 2014, 01:09

Ma bila je fora cini mi se na ovoj temi, fol ima skoro sve teh predispozicije, ali fali mu MISICNE mase... Onda su u opticaj dosli Modrici, Kagawe, ect.., i naravno na kraju se stalo na tome da mu mozda malo treba, jer u epl igraju ragbi branici :? :mrgreen:

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jan 2014, 01:14

trxel je napisao/la:Ma bila je fora cini mi se na ovoj temi, fol ima skoro sve teh predispozicije, ali fali mu MISICNE mase... Onda su u opticaj dosli Modrici, Kagawe, ect.., i naravno na kraju se stalo na tome da mu mozda malo treba, jer u epl igraju ragbi branici :? :mrgreen:
Ja kad vidim onog iz Newcastlea Allaha mi bude mi ga zao. Pjanic je za njega "strongmen". :)

Sumnjam da ce igdje ici sada kada je produzio ugovor do 2019. Trebao bi ostati do kraja sezone i pokusati odigrati sto bolje, onda u Brazilu zaraditi dodatne poene i nakon toga napraviti veliki transfer.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 jan 2014, 01:19

O Pjanketovom mogucem trasnferu pricam tek nakon sp, naravno... 8-) Do tada ni govora, da se nesto ne bi poremetilo, pu, pu... :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jan 2014, 07:14

Kakav crni transfer, samo neka nastavi igrati, ne trebaju nam nikakve turbulencije kad su najbolji igrači u pitanju. Dosta nam je ova patnja sa Džekom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jan 2014, 11:58

Produzio je do 2019 godine, sad je rahat. Sad neka se 100% fokusira na Romu, i na borbu za titulu. I ako ne uspije sa titulom, vjerujem da ce Roma sljedece sezone igrati skoro pa sigurno u Ligi Prvaka, jedino ako ne dozive neki ekstremni pad, mada ga i nisu dozivjeli kad su falili Totti, Gervinho, Destro, i jos mnogi drugi, stoga je to malo vjerovatno.

U Romi redovno igra, ima svoje mjesto u Rudijevom sistemu, nece sjediti na klupi kao kod Zemana ili kod Puela u Lyonu, stoga je ovo optimalno za njega. Greska bi bila riskirati transfer u Manchester United ili neki drugi veliki klub, ako on jos nije sprmean za to. On ce svojim igrama u Romi, a i na buducem Svjetsksom Prventsvu pokazati da li je on spreman za sljedeci iskorak, ili su mu klubovi poput Rome vrhunac.

Posto ovdje mnogi vole porediti Modrica sa Pjanicem, i Modric je sa 26 godina presao u Real Madrid, a Pjanic je sada tek 23 godine. Ne treba zuriti sa tim iskorakom, i dobra je odluka sto je produzio ugovor sa Romom.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.