U zadnje vrijeme dobri ste sa novcem, pa odriješite kesu.Hare_BvB je napisao/la:Ma ja. Ako ih ne mozes pobjediti, kupi ih.Saurman je napisao/la:Ima se može se.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hare_BvB je napisao/la:Ma ja. Ako ih ne mozes pobjediti, kupi ih.

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Vrlo brzo ce Francuska liga biti jaca od Bundeslige. Vjerujem da ce se i u Italiji stanje popraviti tako da bi Bundesliga trebala da padne na zasluzeno peto mjesto.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Vrlo brzo ce Francuska liga biti jaca od Bundeslige. Vjerujem da ce se i u Italiji stanje popraviti tako da bi Bundesliga trebala da padne na zasluzeno peto mjesto.

Ma i nasa ce roki. Samo cekaj da Tanove škude zaplesu po BeHa pasnjacima.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hare_BvB je napisao/la:Ja ne znam koji je qurac ovim mutavim svabama, pa dopustaju da se lige pravi ovakva smijurija. Ko je slijedeci? Draxler? Reus? Werner? Max Mayer? Arnold?
Nemoguce je da u jednoj zemlji koja je iznjedrila toliko sposobnih ljudi, postoji samo jedna kompetentna uprava u kompletnom profi fudbalu i to ona s juga. Jedino logicno objasnjenje je da se radi o drzavnom projektu koji ce biti jedan, ali i vrijedan fudbalski brend u globalnim okvirima. Sramota!![]()
Bayern je kancer njemackog fudbala koji metastazira vec desetljecima, a to jedino ne uvidjaju, ili ne zele, pristalice istog.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- anelbavarac
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Vrlo brzo ce Francuska liga biti jaca od Bundeslige. Vjerujem da ce se i u Italiji stanje popraviti tako da bi Bundesliga trebala da padne na zasluzeno peto mjesto.
Necemo sada pretjerivati, ali zalosno je sta se radi od lige. Da ne govorim da ce i gledanost naglo opasti, a znamo sta to nosi sa sobom.Hare_BvB je napisao/la: Ma i nasa ce roki. Samo cekaj da Tanove škude zaplesu po BeHa pasnjacima.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nije valjda da si mu povjerov'o?Greivis je napisao/la:Necemo sada pretjerivati, ali zalosno je sta se radi od lige. Da ne govorim da ce i gledanost naglo opasti, a znamo sta to nosi sa sobom.Hare_BvB je napisao/la: Ma i nasa ce roki. Samo cekaj da Tanove škude zaplesu po BeHa pasnjacima.

Hare voli i cijeni Buli kao većina forumaša zajedno na ovom podforumu.
Ovo je mali znak da je i on pogođen i da mu teško pada apsolutna dominacija (kao i meni samom, bez obzira ko bio u pitanju).
Jeste jadno da u takvoj razvijenoj zemlji nema više 'Ulija' (iako je ovo dugoročan proces) i gdje bi uz sve mogućnosti koje se pružaju, mogli definitivno zasjesti na sam vrh.
Ovako, njemu ostaje sumnja da je ovo državni projekat (kofa

Ne bi vam bio u koži.

Vom Jäger zum Gejagten
Meni je jedino žao što smo mi odavno našeg uvaženog forumaša Hare_BVB izgubili...
Od izgubljenog finala LP (kako je Dortmund izgubio), taj čovjek više nije isti. Ja nisam zapazio dugo neki njegov konstruktivni post. Sve neka ironija nažalost....To je šteta , a trolanja po forumu (bar ovom dijelu) nikad više.....
A Gero ne bi im ni ja u koži bio, zamisli koliko sad pojedini mole Boga da se čudo desi da krene pad Bayerna......
A čudo baš mora biti veliko......
Ali pojedini postovi su baš za valjanje od smijeha. Procjene o gledanosti i propasti lige.......
A valja nekako napravit računicu kako to Bayern može propast?
Teke, rokovnici, digitroni, različiti dodatni tehnički uređaji su pripremljeni i u pokretu, ali ništa ne pomaže protiv tog strašnog čudovišta zvanog: FC BAYERN MUNCHEN. Možda i s gatarama pokušavaju........

A Gero ne bi im ni ja u koži bio, zamisli koliko sad pojedini mole Boga da se čudo desi da krene pad Bayerna......

Teke, rokovnici, digitroni, različiti dodatni tehnički uređaji su pripremljeni i u pokretu, ali ništa ne pomaže protiv tog strašnog čudovišta zvanog: FC BAYERN MUNCHEN. Možda i s gatarama pokušavaju........

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
Po cemu si to zakljucio? Vrlo brzo si zaboravio da je Dortmund bio ispred Arsenala u grupi.Ta ekipa je nenormalno jaka a to sto toliko zaostaju za Bayernom je posljedica ozljeda kompletne obrane i snage Bayerna.Greivis je napisao/la:Vrlo brzo ce Francuska liga biti jaca od Bundeslige. Vjerujem da ce se i u Italiji stanje popraviti tako da bi Bundesliga trebala da padne na zasluzeno peto mjesto.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
zanimljivoGreivis je napisao/la:Vrlo brzo ce Francuska liga biti jaca od Bundeslige. Vjerujem da ce se i u Italiji stanje popraviti tako da bi Bundesliga trebala da padne na zasluzeno peto mjesto.

Greivis po cemu zakljucujes da ce bundesliga pasti na 5to mjesto? Po tome sto je doofmundu pola tima bilo povrijedzeno pa uprkos tome zavrsili prvi u grupi smrti? Nebudi smjesan... 4 bundesligaska klupa su prosli grupe u ligi prvaka, gladbach I vukovi polahko staju na cvrsce noge I pametnije posluju , schalke tu I tamo uvijek je pri vrhu, sttutgart je u fazi izgradnje eintracht ce se ponovo dici jer su prejaki da bi tavorili na dnu plus kad prodze hsv plus, pa neverkusen sa politikom kradze tudzih supertalenata(brandt,oztunali) plus potpisivanje dugorocnih ugovora glavnih igraca(bender,son,) imat ces za 2 godine od 7-8 ekipa koja ce se ravnopravno boriti za 3ce I 4to mjesto u ligi...doofmunduce trebati jos 2-3 godine konstantnog igranja lige prvaka da bi mogli da pariraju jajernu... Realnost je da ce izgubiti gundu ili reusa. I tu ce mislim biti kraj gubljenju njihovih najboljih igraca
Dobro...možda. Jednog po jednog.gruezi je napisao/la: Realnost je da ce izgubiti gundu ili reusa.
Kao da vidim da su Humy i Benda digli dva prsta.gruezi je napisao/la: I tu ce mislim biti kraj gubljenju njihovih najboljih igraca

Šalim se malo (da mi ne zamjere ogorčeni navijači pojedinih klubova) ali na ovaku ozbiljnost @gruezia sam morao dobaciti.

Vom Jäger zum Gejagten
Mozda sam malo subjektivan, ali 19. Januar ove godine je izgleda kljucan, ne samo za HSV vec i za cijelu Bundesligu.
Citirat cu covjeka koji je prethodnih godina u mnogo cemu bio upravu kada je Bundesliga i njeni klubovi u pitanju.
Citirat cu covjeka koji je prethodnih godina u mnogo cemu bio upravu kada je Bundesliga i njeni klubovi u pitanju.
"Der HSV ist der einzige Club, der es vom Umfeld her schaffen könnte, langfristig dem FC Bayern ebenbürtig zu sein", sagt Hoeneß.Ausbremsen würde den "Global Player HSV", dass der Verein nicht so recht handlungsfähig ist. Das läge, so Hoeneß, an dem starken Mitspracherecht der Fans.
Hoeneß über den heutigen Gegner: „Pech für den HSV, dass wir letzte Woche verloren haben. Ich bin ein großer Sympathisant des HSV, aber wir können wegen der Niederlage gegen Leverkusen nicht zurückstecken. Der HSV in Top-Form ist immer meine größte Sorge.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Gero za reusa su Im sanse puno vece jer decko je ipak iz dormunda I voli klub a u stanju su ga I platiti.plus nezaboravi da njegova klazula vazi tek od 2015te..gundo ako bude u prijasnjoj formi kad se vrati sanse da ga zadrze su I'm minimalne a ako ne mozda I uspiju. A za dizanje dva prsta , nezaboravi subotica on ce dignut 3
..

- thekoplegend
- Kontakt:
gruezi je napisao/la:Gero za reusa su Im sanse puno vece jer decko je ipak iz dormunda I voli klub a u stanju su ga I platiti.plus nezaboravi da njegova klazula vazi tek od 2015te..gundo ako bude u prijasnjoj formi kad se vrati sanse da ga zadrze su I'm minimalne a ako ne mozda I uspiju. A za dizanje dva prsta , nezaboravi subotica on ce dignut 3..
mozes li mi molim te dati izvor na kojem to pise, evo ubi se trazeci nigdje da nadjem

http://www.bild.de/sport/fussball/marco ... .bild.html#" onclick="window.open(this.href);return false;thekoplegend je napisao/la:gruezi je napisao/la:Gero za reusa su Im sanse puno vece jer decko je ipak iz dormunda I voli klub a u stanju su ga I platiti.plus nezaboravi da njegova klazula vazi tek od 2015te..gundo ako bude u prijasnjoj formi kad se vrati sanse da ga zadrze su I'm minimalne a ako ne mozda I uspiju. A za dizanje dva prsta , nezaboravi subotica on ce dignut 3..
mozes li mi molim te dati izvor na kojem to pise, evo ubi se trazeci nigdje da nadjem
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- thekoplegend
- Kontakt:
DankeSaurman je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/marco ... .bild.html#" onclick="window.open(this.href);return false;thekoplegend je napisao/la:gruezi je napisao/la:Gero za reusa su Im sanse puno vece jer decko je ipak iz dormunda I voli klub a u stanju su ga I platiti.plus nezaboravi da njegova klazula vazi tek od 2015te..gundo ako bude u prijasnjoj formi kad se vrati sanse da ga zadrze su I'm minimalne a ako ne mozda I uspiju. A za dizanje dva prsta , nezaboravi subotica on ce dignut 3..

Dortmundu plako slijedi pad. Ocigledno je da ne mogu da zadrze najbolj igrace. Sahin, Kagawa, Goetze, Lewandowski, samo je pitanje vremena kada ce otici i Reus i Gundogan. Nisam ovo ocekivao, pogotovo od Goetzea kad se zna koliko je Dortmund dobro igrao proslih sezona.gerdmuller je napisao/la:Po cemu si to zakljucio? Vrlo brzo si zaboravio da je Dortmund bio ispred Arsenala u grupi.Ta ekipa je nenormalno jaka a to sto toliko zaostaju za Bayernom je posljedica ozljeda kompletne obrane i snage Bayerna.Greivis je napisao/la:Vrlo brzo ce Francuska liga biti jaca od Bundeslige. Vjerujem da ce se i u Italiji stanje popraviti tako da bi Bundesliga trebala da padne na zasluzeno peto mjesto.
Sve je vise jasno da u Njemackoj ne moze da se razvije niti jedna ekipa koja bi pored Bauerna bila konkurentna u Evropi duzi niz godina. Leverkusen i Bremen su pokusali i zna se sta se desilo.
Bauern nije u mogucnosti da konkurise najvecim svjetskim klubovima sto se tice igraca, pa su se okrenuli tome da dovode sve sto valja iz Bundeslige. Njihovo pravo, ali stetno za ligu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Jao koliko se ljudi " brinu " za Bundesligu

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.