Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Johny
-
Kontakt:
@ Dede
Poredis Figov transfer sa transferom Goetzea i Lewandovskog.
Figo je u Real presao za tada rekordnih 60 miliona Eura.Dakle Barca je odlazak Jude masno naplatila i tu prica zavrsava uz sve to on je bio igrac koji je po medijima i terenima bio najvise hejtan.Samo se sjeti scena kada po 5 minuta nije mogao izvesti korner
U najluceg rivala mozes preci ali tu uslugu naplatis i uz sve to tog igraca iskudis

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
Consigliere
-
Kontakt:
Postao/la Consigliere » 04 jan 2014, 20:39
Cekaj.... Sad ce pola godine igrati za Dortmund, pred navijacima koji znaju da prelazi u najveceg rivala koji ce im poosvajati sve trofeje u narednih nekoliko godina? Only in Germany

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
roy_makaay
-
Kontakt:
Postao/la roy_makaay » 04 jan 2014, 20:40
Skeptičan sam povodom dolaska Lewata.Ko je iole pratio igre Dortmunda posljednjih godina mogao je primjetiti da Poljak zicere fula kao na traci.Treba mu par zicera za jedan gol.Reinkarnacija "mister promašaja" aka Zlatka Vujovića

.Mandžo je "otjero" Gomeza,zanimljivo će bit kako će se Lewat nosit s njim.Siguran sam da Mandžo neće podići bijelu zastavu.
A da repliciram ove zagovarače monopola. Ni Poljaka a ni MG19 niko nije tjer'o da dođu u Bayern.Imali su ponude od drugih vrhunskih klubova.Logično je da će izabrat najjači tim, jer posjeduju moć racionalnog rasuđivanja i znaju šta je najbolje za njih.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
-
geronimo
- Moderator
-
Kontakt:
roy_makaay je napisao/la:Reinkarnacija "mister promašaja" aka Zlatka Vujovića
Gled'o ili samo čuo? Ovo pitam iz razloga da te prisvojim klubu starkelja.
roy_makaay je napisao/la:Skeptičan sam povodom dolaska Lewata.
Također.
Bilall je napisao/la:
Po srijedi je naravno nesto drugo..
Problem jesto se ultra jaki Bayern nastavlja pojacavati i opasno prijeti konkurenciji na Evropskom nivou. Sve dok je to tako, biti ce aktuelna prica o monopolu i izdajicama u BuLi. Nije bila ova kolicina trolanja u periodu kada se kupio recimo Neuer, jer Bayern je tada bio manje opasan u Evropi i BuLi. Nekad mislim da je za Bayern zabranjeno pojacavati se jer grijeh je biti toliko jak
Šta se ono inače stavlja kada se sa nekim u potpunosti slažeš.
Hmm, neki brojevi, plusevi....
Ma jok to. Bravo, potpuna istina.

Vom Jäger zum Gejagten
-
Saurman
-
Kontakt:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
PEP
-
Kontakt:
Sta reci momci u vezi lewe ,nego da mu zazelim dobrodoslicu ,vidim neki su optimisti neki su skeptici,najbolje je ostaviti to za pocetak next sezone ,kada bude dosao,on je jos uvijek igrac domuzistana ,i najbolje da se fokusiramao na tekme koje na predstojoje.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
-
roy_makaay
-
Kontakt:
Postao/la roy_makaay » 04 jan 2014, 20:55
geronimo je napisao/la:roy_makaay je napisao/la:Reinkarnacija "mister promašaja" aka Zlatka Vujovića
Gled'o ili samo čuo? Ovo pitam iz razloga da te prisvojim klubu starkelja.
)
Samo čuo.U mahali žive blizanci koji dobiše nadimak Vujovići,jer su rođeni u to vrijeme kada su harali dotični.Još sam ja zelen, na početku treće životne decenije.

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
-
gerdmuller
-
Kontakt:
Postao/la gerdmuller » 04 jan 2014, 21:26
Prosle godine je zapocela jedna od najvecih dominacija u povijesti Bundeslige.Sasvim sam siguran da cemo napraviti isto ono sto je i Lyon nekada,a ne bi me zacudilo da bude jos vise izrazenije.
Također sam uvjerenja da smo dovoljno mocni da u iducih 15 godina uzmemo jos 5 ligi prvaka.Ne postoji klub koji ima toliko vrhunskih mladih igraca kao Bayern.Ni blizu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
-
PEP
-
Kontakt:
gerdmuller je napisao/la:"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
To mogu samo reci ljudi koji vole i zele ovome klubu sve najbolje ato karl sigurno .
Mi smo gospoda.

-
amerosm
-
Kontakt:
PEP je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
To mogu samo reci ljudi koji vole i zele ovome klubu sve najbolje ato karl sigurno .
Mi smo gospoda.

Inace cestitike na transferu Lewandowskog.
Necu previse pisati, jer svako ima svoje misljenje sto se ovog transfera tice i to treba postovati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
PEP
-
Kontakt:
amerosm je napisao/la:PEP je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
Mi smo gospoda.

Inace cestitike na transferu Lewandowskog.
Necu previse pisati, jer svako ima svoje misljenje sto se ovog transfera tice i to treba postovati.
domuzovac kada budes imao malo vise mozga skontaces sta sam ovim htio da kazem

-
geronimo
- Moderator
-
Kontakt:
ajde pepune smiri strasti. ako dosad nisi znao da je @amerosm fan HSV-a (dakle, nije befaubeovac) onda ti nema spasa.

Vom Jäger zum Gejagten
-
PEP
-
Kontakt:
geronimo je napisao/la:ajde pepune smiri strasti. ako dosad nisi znao da je @amerosm fan HSV-a (dakle, nije befaubeovac) onda ti nema spasa.

iskreno nisam znao ali sam ga cesto zapazao na temi BVB,ne posjecujem druge pdf pdoforuma BL ,eventulno iznnimno rijetko skoro nikako PDf bundesliga..
-
autogol
-
Kontakt:
bit ce zanimljivo u napadu...

-
don_burza
-
Kontakt:
Samo uzimaj. I oni bi od nas da mogu. Novi svjetski poredak u fudbalu se radja. Za 2-3 godine ce se pisati o monopolu u Evropi. Bayern je sada zvijer al cudoviste vas ocekuje u narednim godinama. MIA SAN MIA
Thomas Müller - Fußballgott
-
VGS
-
Kontakt:
don_burza je napisao/la:Samo uzimaj. I oni bi od nas da mogu. Novi svjetski poredak u fudbalu se radja. Za 2-3 godine ce se pisati o monopolu u Evropi. Bayern je sada zvijer al cudoviste vas ocekuje u narednim godinama. MIA SAN MIA

-
don_burza
-
Kontakt:
Izvini sto sam ti prodrmo kafez
Thomas Müller - Fußballgott
-
gerdmuller
-
Kontakt:
Postao/la gerdmuller » 04 jan 2014, 23:45
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 04 jan 2014, 23:48
Evo sta Rumennige kaze za Luiza
...rumours surrounding Chelsea defender David Luiz: “There’s a lot of speculation at the moment and it’s an extreme situation in England. We’re being linked with David Luiz and other Spanish players at the present time. Let me state this very clearly: it’s all of no interest whatsoever to us. We’re not yet concerned about the situation regarding the playing staff next summer. There’s nothing lined up, so we have nothing to hide. It’s simply not on the table. What I’d personally like is for Holger Badstuber to make a comeback. He would be a newcomer who would be an excellent fit at Bayern. He’s a wonderful lad and an important player for us.”
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 04 jan 2014, 23:48
Crna bestija je izasla iz svog kaveza, **** muttere svima u Evropi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.