Dragi ljudi želim vam sve najbolje u Novoj godini! Puno zdravlja, ljubavi, sreće i uspjeha u životu! Želim i našem klubu da osvoji što je više moguće trofeja i u Novoj godini!
Što se tiče ovog transfera izuzetno mi je drago iz tri razloga. Prvi jeste taj da je Lewandowski bolji igrač od Manđukića jer sve ono što ima Manđo ima i Lewa ali Lewa donosi par karakteristika koje Manđo nema kao što su tehnika, brzina, suradnja s igračima. Drugi razlog jeste taj da očito Pep planira igrati sa pravim napadačem često a ne forsirati igru sa lažnom devetkom što je meni iznimno drago da tako razmišlja. Treći razlog je jednostavan a to je da dolazi besplatno a po meni je stvarno kvalitetan igrač.
Što se tiče izbora Lewe kao prvog napadača ja sam izuzetno zadovoljan jer je Lewandowski napredovao strašno i kod nas može biti još i bolji. E sada mogu filozofirati i reći bolje da se išlo na nižeg i još bržeg napadača ali onda se gube neke druge karakteristike koje su iznimno bitne kod presinga protiv naše ekipe a što je zorno prezentirao Manđukić u finalu Lige Prvaka. Tako da ne treba cjepidlačit i tražit Aguera, Suareza, Rossi-a jer balans uvijek mora biti u ekipi.
Što se same igre tiče pa realno je za očekivati da ćemo biti samo bolji i bolji ali maksimum nikako ne možemo dostići ove sezone. E dokle će nas to dogurati vidjet ćemo ali eto nadamo se čim dalje. Po meni igra nam nikako nije na vrhuncu i ima tu ogromnog prostora za napredak i to očekujem da se dogodi ali tek slijedeće sezone kad sve Pepove ideje sjednu na svoje mjesto.
Aha, da se vratim još malo na Lewu. Tko je kriv Borussiji što ga nisu prodali ovo prošlo ljeto za nekih 20-25 milijuna nama i to je to. Nemam pregled u Borussijine financije

ali svakako je to bio glup potez jer osim novaca sačuvali bi i mir u svlačionici a ovako imaju igrača koji će poremetiti dosta toga u i oko kluba. Loš potez, po meni.
Spominje se i Manđo i njegov odlazak. Iskreno, želio bih da ostane svakako ali koliko je realno da će se zadovoljiti ulogom drugog napadača..... Definitivno neće i realan je njegov odlazak na ljeto.
Spominje se i Luiz. David Luiz da ne bi bilo zabune. Stoperski par Boateng i Dante su svoje znanje pokazali prošle sezone. Za mene su to vrhunski igrači i tu nema priče. Luiz bi sigurno imao zagarantirano mjesto u početnoj postavi a nisam baš siguran koji bi se od trenutnog dvojca zadovoljio klupom. Realno je da Dante zbog godina preuzme ulogu Van Buytena, dakle prva zamjena. Što se tiče Luiza njegove sposobnosti su vrhunske ali sklonosti kiksevima nije rijetka i to me brine. No, ako će podići konstantnost i odigrati kao na kupu Konefederacija onda je to vrhunski stoper za narednih 5 godina.
Koke , ne mogu ga nimalo komentirati jer ga nisam pratio dovoljno.
Dragi ljudi šta da vam kažem. Prošla godina je za naš klub bila najbolja u povijesti kluba što je veliki rezultat i čast mi je što navijam za ovaj klub od 1997. godine. Ovaj klub je dio mog života i iako je prostorno udaljen od mene poprilično, navijam srcem i dušom za njega i mogu se nazvati pravim navijačem ovog kluba. Bayern nije samo simpatija, Bayern je ljubav koju osjećam prema ovom klubu. Kad me prijatelji nazovu Bayernovac ili Bavarac osjećam veliki ponos jer znamo što takva riječ znači. To je dio mene i ponosan sam na to. Istina, nemam financijske prilike da gledam uživo svaku utakmicu ali nemaju niti oni koji su iz Munchena pa su navijači Bayerna dušom i tijelom. To mi nije nikakav pokazatelj. Gledam ja uživo svaku utakmicu na tv-u i to se ne propušta osim kad su poslovne obaveze u pitanju. To je tradicija u obitelji već dugi niz godina i ona se poštuje ne iz obaveze nego iz ljubavi prema klubu. Uvijek sam tako shvaćao odnos prema Bayernu, ljubav prema klubu a ne simaptija. Zato sam iznimno sretan i ponosan na rezultate našeg kluba u prošloj godini. Godina koja će se zauvijek pamtiti u srcima navijača Bayerna.
Dobro ljudi, dosta.