Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma kakav nba.. jednom do dva puta mjesečno skinem 5 igrača po večeri, a ostalih 28 dana yebem mater svakom ponaosob.. Yebo NBA, obični mrtvi hollywood.. Nije to vidjelo košarke već godinama.Head je napisao/la:Od sad samo igrati NBA.Tu dobijam,ovo preko dana skroz tanko,skoro nikako.
Buraz ja sedmicno prodjem jedan kvotu 40,nekad i dva.A prodjem i par onih po 6,33.Kad isforsiram po 3 para.Kad podvucem crtu na kraju sedmice budem u plusu.bevanda4 je napisao/la:ma kakav nba.. jednom do dva puta mjesečno skinem 5 igrača po večeri, a ostalih 28 večeri yebem mater svakom ponaosob.. Yebo NBA, obični mrtvi hollywood.. Nije to vidjelo košarke već godinama.Head je napisao/la:Od sad samo igrati NBA.Tu dobijam,ovo preko dana skroz tanko,skoro nikako.
za 2 dana počinje snooker, već mi guza radi
U mene je kontra.Head je napisao/la:Od sad samo igrati NBA.Tu dobijam,ovo preko dana skroz tanko,skoro nikako.
cesto igram ove listice na golove, ovako me nedavno grimsby oborio za 500 KM, 1-1 bilo prvo poluvrijeme i ostalo do kraja, kad se nisam roknuo...jbg valjda prodje nekadbevanda4 je napisao/la:auu brate kontenisimo, totalna šteta
neki kažu da,neki kažu neLenBias je napisao/la:nba je mama i siguran plus stalno, ovo sve ostalo je tu da se isprati onako radi reda cisto pa ako prodje onda bude odlican dobitak
Sve proslo,samo to jos cekam i oni se zaebavaju.apocalyps je napisao/la:Pa sta radi ova Slovacka boze dragi,ovo nije normalno.Gube 0:2 od Ukrajine,pa sta je ovooooooooo
Pa tacno treba tema vezana samo za NBA za igrace na kojoj ce pisati samo 3 forumasa koji ce davati singlove svaku vecerBelieve je napisao/la:neki kažu da,neki kažu neLenBias je napisao/la:nba je mama i siguran plus stalno, ovo sve ostalo je tu da se isprati onako radi reda cisto pa ako prodje onda bude odlican dobitak
kako kome,druže![]()
da ti postavljaš šta od NBA,možda bi i nama običnim smrtnicima donio profit od onih steroidaša
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.