Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Consigliere je napisao/la:Postoji samo jedna zajednicka sitnica: Dzojstik u ruke, cim se isprazni kuca!![]()
![]()
Ja ne objavljujem nikad nsita. Prestao ima godinu-dvije. Ponekad nabacim kju pjesmu, ali nista vise od toga..francobaresi je napisao/la:Evo još nešto od mene. Naime, imam naviku da na fb-u ne objavljujem ništa i po mjesec dana, pa većina misli da je to pomalo čudno i da nije ok.
Isti sam ti.francobaresi je napisao/la:Evo još nešto od mene. Naime, imam naviku da na fb-u ne objavljujem ništa i po mjesec dana, pa većina misli da je to pomalo čudno i da nije ok.
Reko': "Evo ga".Bosniacum Lilium je napisao/la: Gdje mi je Ivek
Isto takoDex je napisao/la:Ja uvijek pjevam kad hodam sam kroz grad
Ljudi su umislili da je Facebook mjesto koje služi isključivo za kukanje, i smaranje ljubavnim pjesmama svaki dan. Da ne govorim o novom trendu objavljivanja onih osjećaja ili kako već. Gdje su ujutro "tuzni" poslijepodne "usamljeni" a navečer "razočarani". Mijenjaju raspoloženje i na to imaju pravu, a li ne razumijem čemu tolika potreba da to podjele sa svima na fb-u.Marsal je napisao/la:Znači ako se ne glupiraš po Fejsu čudan si i nisi ok. Yebem ti lebac dokle je došlo ovo danas.Ja lično zadnji status napisao kad je Arsenal izgubio od Aston Ville, a prije toga kad je Sloboda ispala iz lige. Zadnja pjesma mi je iz augusta, zadnji link iz septembra (Zmajeve priče - putovanje iz Švecke)
i to je to...
Kad skontam godisnje objavim 3 pjesme i 2 linka.Hebo Fejsbuk.
Jesam li ja sad čudan?
Svi takvi su mi na "hide". Nisam jedan od onih anti-fejsbukaša, naprotiv, smatram ga izuzetno dobrom društvenom mrežom ali mi ne znamo da ga koristimo. Ni malo. Od objavljivanja slike svakih 5 min, pametnih statusa u vidu citata Balaševića i Ujevića pa nadaljefrancobaresi je napisao/la: Ljudi su umislili da je Facebook mjesto koje služi isključivo za kukanje, i smaranje ljubavnim pjesmama svaki dan. Da ne govorim o novom trendu objavljivanja onih osjećaja ili kako već. Gdje su ujutro "tuzni" poslijepodne "usamljeni" a navečer "razočarani". Mijenjaju raspoloženje i na to imaju pravu, a li ne razumijem čemu tolika potreba da to podjele sa svima na fb-u.
Ego radi.Lillard0 je napisao/la:Lako meni kad vidim curu kako 100 puta skine oznaku pa se opet oznaci da skuplja lajkove. Ali kad vidim par muskih koji svaki dan nekoliko puta...Jbte zivot zar je toliko bitno..
Ma kakvih 100, 200 iskrenihClaus je napisao/la:Ego radi.Lillard0 je napisao/la:Lako meni kad vidim curu kako 100 puta skine oznaku pa se opet oznaci da skuplja lajkove. Ali kad vidim par muskih koji svaki dan nekoliko puta...Jbte zivot zar je toliko bitno..
![]()
Napumpavanje broja prijatelja = više navodnih poznanstava, popularnost koju sam spomenuo i više toliko bitnih lajkova. Koliko od tih 1500 ljudi će biti spremno pomoći i pružiti ti ruku u realnom životu? Bolje imati 100-200 iskrenih, nego dodavati ljude koji uopće ne znaš i koji su za tebe sve osim "prijatelja" (drugim riječima - stranci).
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 2 gosta.