Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nije los samo ja malo sumnjam u Valenciju jer ipak je ovo gradski derbi svasta moze bitiJTS je napisao/la:šta mislite drugovi, a?
može, on ili diethart bi trebali dobiti ili schliri ma da su ova dva u boljoj formiCautinho je napisao/la:Igrao sam ove ski skokove na nekog T.Morgenstern,može li proći,ne razumijem se baš u to.
Jeli skakao ovaj moj?zgmiky je napisao/la:može, on ili diethart bi trebali dobiti ili schliri ma da su ova dva u boljoj formiCautinho je napisao/la:Igrao sam ove ski skokove na nekog T.Morgenstern,može li proći,ne razumijem se baš u to.
Skočio je i vjetar ga je zezn'o trenutno je 5. nakon prve serije i ima neki fin zaostatak za 1. Jedino neki lud skok mu može obezbjediti prvo mjesto , a da ostali kikasajuCautinho je napisao/la:Jeli skakao ovaj moj?zgmiky je napisao/la:može, on ili diethart bi trebali dobiti ili schliri ma da su ova dva u boljoj formiCautinho je napisao/la:Igrao sam ove ski skokove na nekog T.Morgenstern,može li proći,ne razumijem se baš u to.
Kakav peti, osmi je i nema sanse da pobjediCiva je napisao/la:Skočio je i vjetar ga je zezn'o trenutno je 5. nakon prve serije i ima neki fin zaostatak za 1. Jedino neki lud skok mu može obezbjediti prvo mjesto , a da ostali kikasajuCautinho je napisao/la: Jeli skakao ovaj moj?
Bravo City , samo mi vi to možete -.-
E BožeEmirSioux89 je napisao/la:E moj Linfield ajde do prvog izjednaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.