Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
JTS je napisao/la:zašto me ne čudi što niko da pohvali Negreda zbog asistencije Edinu? mogao je ići sam prema golu
kad je izblokirao odbrambeni igrač Blackburna, asistirao mu je, nije prošlo, Bože moj .. mogao je ići sam, odlučio se na asistenciju, al' ovdje se gleda samo da se popljuju Aguero i Negredo, ne daj Bože opravdano pohvalit' igrača, odmah si izdajicaEdviin je napisao/la:JTS je napisao/la:zašto me ne čudi što niko da pohvali Negreda zbog asistencije Edinu? mogao je ići sam prema golu
Koje asistencije?
Ma đe mogo ici sam? Ono se dodaje jos kad si u boljoj poziciji nego sto je bio negredo... ti spominjes jedan POKUSAJ sto nije proso, aj malo si vrati pa viđaj kolko je lopti edin danas poslo... **** te negredoJTS je napisao/la:kad je izblokirao odbrambeni igrač Blackburna, asistirao mu je, nije prošlo, Bože moj .. mogao je ići sam, odlučio se na asistenciju, al' ovdje se gleda samo da se popljuju Aguero i Negredo, ne daj Bože opravdano pohvalit' igrača, odmah si izdajicaEdviin je napisao/la:JTS je napisao/la:zašto me ne čudi što niko da pohvali Negreda zbog asistencije Edinu? mogao je ići sam prema golu
Koje asistencije?
Imaš ih i ovde samo čekaju grešku Džeke danas nešto plaho šuteadal je napisao/la:sta kazu oni smradovi na city forumu?