FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Abidal veceras bio najbolji sad u odbrani sad u napadu centarsut pa ukradena lopta 4 - 0 Messi
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
- nidjo_barca
- Kontakt:
44444444444444444444
Svaka cast Messiu
Svaka cast Messiu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
hahahaha pa ovo je smjesno vise, pa nemoj te molivas vise stvarate kompleks madridjanima
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Šta reći...Abidal najbolji lijevi bek na svijetu!!!Nadam se da vam je začepio usta do daljnjeg!!! 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
fenomenalnooooooooooooooooooooo
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- -Barcelona-
- Kontakt:
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jeb* te ne možeš otići na drugu temu a da barcelona ne zabije pogodak.....svaka vam čast
drugi gol messija je bio u stilu papeta
drugi gol messija je bio u stilu papeta

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
dali se to abidal poboljsao ili je ovo bila samo njegova utakmica,svejedno odigrao je extra,kao i xavi,iniesta,messitj.svi osim ibre
MVP - Messi-Villa-Pedro
@fabio javiiii seeeee
messi je legenda.

messi je legenda.
Alves vam je bio veceras jedan medju boljim.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- nidjo_barca
- Kontakt:
A ko nije bio dobar ?Adinjo je napisao/la:Alves vam je bio veceras jedan medju boljim.

Malo Ibra zakazo,al nema veze,proradice on.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Sta sam reko na poluvremenu Abi najbolji, kakva utakmica, ako je najveca ocjena 10 on je 15 zasluzio za ovu izvedbu veceras ...sto je fazon ovo nije samo veceras, on ove sezone odlicno igra
Rekao sam Messi u top formi sigurno,razvaljuje,Iniesta isto...odlicna tekma,sto je najbitnije otisli smo na plus 5..naglo zahladjenje u Madridu ,Kaka i drustvo kupuju rukavice,kapice

Rekao sam Messi u top formi sigurno,razvaljuje,Iniesta isto...odlicna tekma,sto je najbitnije otisli smo na plus 5..naglo zahladjenje u Madridu ,Kaka i drustvo kupuju rukavice,kapice

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 jan 2010, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ti meni reci lošu tekmu u ovoj godini Abidala,pa ćemo vidjeti je li se poboljšao...To je najbolji defanzivni lijevi bek na svijetu...Ako malo bolje primjetiš,vidjet ćeš da nas većina ekipa više probija po desnoj nego po lijevoj strani!losmi je napisao/la:dali se to abidal poboljsao ili je ovo bila samo njegova utakmica,svejedno odigrao je extra,kao i xavi,iniesta,messitj.svi osim ibre

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Odlicna igra Barce, al' najvise mi se svidjelo kako Xavi majstorski proturi loptu za Pedra.
Abidal je odlicno odigrao citavu utakmicu,ali igrac utakmice je definitivno Palop...pa šta je covjek sve odbranio to je nevjerovatno
...u ove dvije utakmice (racunam i onu u kupu) je imao najmanje 15 nenormalnih odbrana.
Šteta samo što smo ispali u kupu od ove Seville koja je za klasu slabiji tim
Messi prekuco stoju,a Ibrahim van forme totalno (to se mora podhitno riješavati nekako jer nam je vrlo bitan).
Sve u svemu,lagana i rutinska pobjeda sa 4 gola razlike.

Šteta samo što smo ispali u kupu od ove Seville koja je za klasu slabiji tim

Messi prekuco stoju,a Ibrahim van forme totalno (to se mora podhitno riješavati nekako jer nam je vrlo bitan).
Sve u svemu,lagana i rutinska pobjeda sa 4 gola razlike.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
haha betonPIRKE33 je napisao/la:00689954556912losmi je napisao/la:treba malo popustiti da bi oni krenuli malo napred,a kad im se razradi odbrana onda ih treba stisnuti i dati im gool,(KAKO OVO DA KAZEM GUARDIOLI)
evo zovi ga

- nidjo_barca
- Kontakt:
Da napisem sta o tekmi :
Prvo poluvrijeme odlicno,sa nekoliko prilika ali nece lopta u go,a i ovi se sabili u 16 nea sanse da pridjes golu.
Drugo poluvrijeme jos bolje,Sevilla se ko malo otvorila i zabili smo brzo taj gol.A i rekao sam,treba samo jedan gol zabit i to je to,ovi su nesposobni bili zabit.
Abidal sigurno najbolji veceras uz Messia,Xavi i Iniesta standardno odlicni,odbrana dobro,pokupili su sve.
Sto je najbitnije,sad smo na otisli na +5

I da,cestitke Messiu za 100ti gol u dresu Barce,odnosno 101.
Prvo poluvrijeme odlicno,sa nekoliko prilika ali nece lopta u go,a i ovi se sabili u 16 nea sanse da pridjes golu.
Drugo poluvrijeme jos bolje,Sevilla se ko malo otvorila i zabili smo brzo taj gol.A i rekao sam,treba samo jedan gol zabit i to je to,ovi su nesposobni bili zabit.
Abidal sigurno najbolji veceras uz Messia,Xavi i Iniesta standardno odlicni,odbrana dobro,pokupili su sve.
Sto je najbitnije,sad smo na otisli na +5

I da,cestitke Messiu za 100ti gol u dresu Barce,odnosno 101.
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 17 jan 2010, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
kako ce bit igrac utakmice 4 gola primio. mislim njemu svaka cast, ali ipak...
Lijepo ce biti...spasio ih je maximalnog ponižavanja....sam Messi je izlazio 3 puta 1 na 1 na Palopa i svaki put je branio...Henry takođe 1 na 1 dva puta = oba puta odbrane...pa 5-6 situacija 1 na 1 je skinuo.Wolverine je napisao/la:kako ce bit igrac utakmice 4 gola primio. mislim njemu svaka cast, ali ipak...
Jbg,ako to nije za najvece ocjene ,ne znam šta je onda.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.