Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Kako stavri stoje velika je vjerovatnoca da ce mandzo ostati u bayernu i dolaskom lewe tako da cete ostati kratkih rukava.Nemate ni pare a i igrac zna gdje mu je bolje
.

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Mi cemo ostati dugih rukava jer su nasa prva dva napadaca kvalitetnija od Mandzukica, tako da sumnjam da bi davali velike pare za rezervu.
SI AMO CONte!!!
PEP je napisao/la:Kako stavri stoje velika je vjerovatnoca da ce mandzo ostati u bayernu i dolaskom lewe tako da cete ostati kratkih rukava.Nemate ni pare a i igrac zna gdje mu je bolje.

Allegri je gospodin!
Svakako da jesu jer od baskijskog lava još imaju traume u Kopenhagenu.Mitar je napisao/la:Mi cemo ostati dugih rukava jer su nasa prva dva napadaca kvalitetnija od Mandzukica, tako da sumnjam da bi davali velike pare za rezervu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Baskijski lav nije igrao u Kopenhagenu. I ne znam zbog čega stalno nabijanje na nos Llorentea, momak sasvim solidno igra, nit je uber svetska klasa, nit panj. U svakom slučaju može biti još bolji. Osim nekih posebnih forumskih dijagnoza, ne vidim zbilja razlog zbog čega bi Llorente bio predmet šprdnje.
...
Ne znam kako ćemo preživjeti eventualni nedolazak Mandžukića strašnog. Bez dileme će biti teško.
...
Ne znam kako ćemo preživjeti eventualni nedolazak Mandžukića strašnog. Bez dileme će biti teško.

Koliko ne znas i koliko se provaljujes pokazuje da nisi bez razloga dobio zlatnu kantu, treba vama mnogim navijacima Bayerna ovdje dati jednu zlatnu kantu za zivotno djelo, koliko se prosipate.Saurman je napisao/la:Svakako da jesu jer od baskijskog lava još imaju traume u Kopenhagenu.Mitar je napisao/la:Mi cemo ostati dugih rukava jer su nasa prva dva napadaca kvalitetnija od Mandzukica, tako da sumnjam da bi davali velike pare za rezervu.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Rekao bih da je decko glup ko k.u.r.a.c, ali necu iz sljedecih razloga:
1. To bi bila strasna uvreda za muski polni organ kojeg izuzetno cijenim i s kojim se i sam ponosim.
2. Banovali bi me s foruma zbog vrijedjanja.
3. Nije pristojno.
Zato necu reci da je glup ko k.u.r.a.c.
1. To bi bila strasna uvreda za muski polni organ kojeg izuzetno cijenim i s kojim se i sam ponosim.
2. Banovali bi me s foruma zbog vrijedjanja.
3. Nije pristojno.
Zato necu reci da je glup ko k.u.r.a.c.
SI AMO CONte!!!
Drugačije i ne znate osim uzvratiti uvredama ko da vas je isti qurac pravio.
- francobaresi
- Kontakt:
Vjerovatno će te dobiti ban. Pa dok ste tu da vam kaže, Mario je ništa drugo do jedan tek iznadprosječan igrač.
Odnosno maksimalno je profitirao u ekipi Bayerna, jer sredina je izuzeno kvalitetna, tako da bi i prosječan šumski panj u toj ekipi zabio 10+ golova u jednoj sezoni.
Odnosno maksimalno je profitirao u ekipi Bayerna, jer sredina je izuzeno kvalitetna, tako da bi i prosječan šumski panj u toj ekipi zabio 10+ golova u jednoj sezoni.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
To je davno ustanovljeno, samo što opet padobranci dolaze i dižu Mandžukića na nebesa, možda Llorente nije bolji od njeg, ali definitivno se ni Mandžukić ne može uzdignuti iznad Baskijskog Lava.francobaresi je napisao/la:Vjerovatno će te dobiti ban. Pa dok ste tu da vam kaže, Mario je ništa drugo do jedan tek iznadprosječan igrač.
Ja te volim, volim Željo..
Ovo je već otrcana fraza,ako nemaš kvaltet džaba ti svi igrači svijeta ako ne znaš.francobaresi je napisao/la:Vjerovatno će te dobiti ban. Pa dok ste tu da vam kaže, Mario je ništa drugo do jedan tek iznadprosječan igrač.
Niko i nije rekao da je Mandžukić u rangu Ibrahimovića ali reći da je Llorente bolji je komedija.
-
- Kontakt:
dok su on i dzeko zajedno igrali, mandzukić se sjajno pokazao kao vodonoša, sjajni performansi uz aut liniju oko 80+ i sjajan otimač vremena pri kraju tekme kao zamjena...Saurman je napisao/la:Ovo je već otrcana fraza,ako nemaš kvaltet džaba ti svi igrači svijeta ako ne znaš.francobaresi je napisao/la:Vjerovatno će te dobiti ban. Pa dok ste tu da vam kaže, Mario je ništa drugo do jedan tek iznadprosječan igrač.
Niko i nije rekao da je Mandžukić u rangu Ibrahimovića ali reći da je Llorente bolji je komedija.
Nekaluda sreca ga je dovela u Bajern, kojem se nisu trosile veike pare na napadaca jer su vec imali takve u ekipi i trebao im je jedan dobar... ("ja ne tvrdim da je on slab igrac) i onda s obzirom na sistem igre da je mjesto mandzukica bio dzeko bilo bi x2 golova koje je dao mandzukic .... elem, dobar napadac, ali nista extremno, nema dribling ni brzinu vec samo dobar osjecaj za prostor
Rizzoli je realno najbolje što italija ima u ovom trenutku tako je očekivano da on sudi derbi kola.
'Milan, Inter, Juve' Nainggolan bids.
“It’s true, Milan are interested, but there are also Juve and Inter. At the moment there is little concrete to discuss. We are evaluating offers,” Cagliari director of sport Nicola Salerno told TMW.
Najbolje bi mu bilo da ode u Milan u kom će dobiti šansu da zaigra u prvom timu , dobar igač ali u ovom trenutku nije potreban.
A naravno i ovaj put se očekuje
'Milan, Inter, Juve' Nainggolan bids.
“It’s true, Milan are interested, but there are also Juve and Inter. At the moment there is little concrete to discuss. We are evaluating offers,” Cagliari director of sport Nicola Salerno told TMW.
Najbolje bi mu bilo da ode u Milan u kom će dobiti šansu da zaigra u prvom timu , dobar igač ali u ovom trenutku nije potreban.
A naravno i ovaj put se očekuje
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- Burberry46
- Kontakt:
Trezeguet o Tottiu : On kaze da Juve dobija
uvijek uz pomoc sudija jer je frustriran zato
sto u svojoj karijeri nije osvojio bukvalno nista
Drago mi je sto je Totti dao onakvu izjavu, to ce samo naloziti nase igrace
sto u svojoj karijeri nije osvojio bukvalno nista

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Totti nije osvojio nista?Burberry46 je napisao/la:Trezeguet o Tottiu : On kaze da Juve dobija
sto u svojoj karijeri nije osvojio bukvalno nista![]()

*La Roma non si tifa, si AMA!*
"A proposito di Juventus-Roma: Totti dice che la Juventus a volte vince con l’aiutino.Burberry46 je napisao/la:Trezeguet o Tottiu : On kaze da Juve dobija
«Magari lo dice perché ha sempre vinto poco... (ride) Scherzo, Francesco è un mito»."
David se zezao i pohvalio Tottia, lik je gospodin za razliku od Rominog kapitena i njegovog "seljackog" karaktera.Nema potrebe da se izjednacava Trezeguet sa Tottiem kad je ponasanje upitanju.
Siću. Pusti SP.ElLoco7 je napisao/la:Totti nije osvojio nista?Burberry46 je napisao/la:Trezeguet o Tottiu : On kaze da Juve dobija
Drago mi je sto je Totti dao onakvu izjavu, to ce samo naloziti nase igrace![]()
vidi se djeco da pratite nogomet od juce.
Allegri je gospodin!
- Burberry46
- Kontakt:
Cuj djecoElLoco7 je napisao/la:Totti nije osvojio nista?Burberry46 je napisao/la:Trezeguet o Tottiu : On kaze da Juve dobija
Drago mi je sto je Totti dao onakvu izjavu, to ce samo naloziti nase igrace![]()
vidi se djeco da pratite nogomet od juce.

1946
Pusti @Elloco7-a, njegovi postovi obavezno imaju vise smajlija nego recenica, sto dovoljno otkriva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.