Sta god da je zna se ko je gazda PL BiH. TANki ste vi pa milijardu da ulozi1L8F9C2 je napisao/la:Bravo doktore nek si nam objasnio, odavno nismo culi od tebe nista korisno. Sta mislis ti jeli ovo za TAN-a suplja ili je stvarno ulozio novac u FKS ?! Mene nesto vuce da ti imas tacnu informaciju pa da to obrazlozis. Isto tako hvala sto si nam otvorio oci za Komazeca da je kanta od igraca. Hvala jos jednom i budi sreTAN !PL BiH -1 je napisao/la:Je li to neko njega poredi majke vam sa Komazecom? Pa Komazec je kanta od igraca. To sto je nasa liga veca kanta pa onda on izgleda kao fudbaler to je druga stvar. Covjek u cijeloj karijeri nije dao koliko za polusezonu u nasoj ligi.
Ne mogu se "zvijezde" iz nase lige porediti sa ljudima iz inostranstva. Jamak je totalna krampa od igraca ali posto je liga totalni k.ur.ac ove godine Jamak je izgledao kao igrac nekih 6-7 kola. I sad da ne idem u nabrajanje. Ocit primjer Huseinovic sa 15 ekstra kila bio ponajbolji u ligi a u Dinamu nije minute dobio dok ih nije skinuo.
Ovaj Velikonja kad bi dosao to je ravno da dodje bas neka zvijezda da sad ne pretjeram sa poredjenjem.

Ja sam sretan godinama a neko od 2007. za srecu ne zna. Nije sreca para puna vreca to cemo zajedno pjevati na ljeto.
P.S. Nisam doktor nego geolog. Kad bi ti znao sta je to.