ova je za onu rugobu model Victorije SecretBelieve je napisao/la:Svi bi vi nju yebali,uključujući i Monologa.![]()
Cura uopšte nije tako loša kao što je vi predstaviste ovdje.Siguran sam da bi svi "pali" na nju.![]()
A ova:
Ne biste ni nju,ha?
Yebote.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ova je za onu rugobu model Victorije SecretBelieve je napisao/la:Svi bi vi nju yebali,uključujući i Monologa.![]()
Cura uopšte nije tako loša kao što je vi predstaviste ovdje.Siguran sam da bi svi "pali" na nju.![]()
A ova:
Ne biste ni nju,ha?
Yebote.
kljucaj da nam ne bi sipa na vrata zbog pedofilijeCautinho je napisao/la:Hvala Bogu na onom danu kada sam izabrao izborni predmet gdje ce i ona biti.
Posjetiš profil , malo slike prelistaš i odmah u topu još ako si je/ga tek dod'oLesnar je napisao/la:na osnovu čega se redaju prijatelji na chat listi ? od 3 najbolja jarana 1 mi je na vrhu dok ostalu dvojicu moram uvijek traziti,jos mi je na 2. mjestu osoba kojoj nisam "a" napisao i uopšte je i ne znam
Toliko bistra da nije od toliko znojnih sati provedenih na fejsu skontala za opciju 'edit'.vopi je napisao/la:
![]()
A isto tako je i prvo komentarisala pa onda status objavila ?Titova-Juga je napisao/la:Toliko bistra da nije od toliko znojnih sati provedenih na fejsu skontala za opciju 'edit'.vopi je napisao/la:
![]()
IlPrincipe je napisao/la:Moja komšinica .. mišljenje ??
IlPrincipe je napisao/la:Moja komšinica .. mišljenje ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.