FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PL BiH -1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 jan 2014, 00:52

1L8F9C2 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Je li to neko njega poredi majke vam sa Komazecom? Pa Komazec je kanta od igraca. To sto je nasa liga veca kanta pa onda on izgleda kao fudbaler to je druga stvar. Covjek u cijeloj karijeri nije dao koliko za polusezonu u nasoj ligi.

Ne mogu se "zvijezde" iz nase lige porediti sa ljudima iz inostranstva. Jamak je totalna krampa od igraca ali posto je liga totalni k.ur.ac ove godine Jamak je izgledao kao igrac nekih 6-7 kola. I sad da ne idem u nabrajanje. Ocit primjer Huseinovic sa 15 ekstra kila bio ponajbolji u ligi a u Dinamu nije minute dobio dok ih nije skinuo.

Ovaj Velikonja kad bi dosao to je ravno da dodje bas neka zvijezda da sad ne pretjeram sa poredjenjem.
Bravo doktore nek si nam objasnio, odavno nismo culi od tebe nista korisno. Sta mislis ti jeli ovo za TAN-a suplja ili je stvarno ulozio novac u FKS ?! Mene nesto vuce da ti imas tacnu informaciju pa da to obrazlozis. Isto tako hvala sto si nam otvorio oci za Komazeca da je kanta od igraca. Hvala jos jednom i budi sreTAN !
Sta god da je zna se ko je gazda PL BiH. TANki ste vi pa milijardu da ulozi 8-)

Ja sam sretan godinama a neko od 2007. za srecu ne zna. Nije sreca para puna vreca to cemo zajedno pjevati na ljeto.

P.S. Nisam doktor nego geolog. Kad bi ti znao sta je to.

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 04 jan 2014, 00:56

MrMuscle je napisao/la:De 012345... ne brukaj se, itekako su Velikonja i Komazec igrali u isto vrijeme u Mariboru, doduse jedan mjesec al jeb.aji ga i to je nesto, i to protiv Zelje, Velikonja je ja msm usao predkraj prve utakmice ili je citavu odgledao sa klupe nisam siguran a tada je i Komazec bio u kadru Maribora......
Komazec je potpisao za Maribor 22.6.2012, Velikonja je odigrao poslednju utakmicu za Maribor 21.7.2012.

U tom razdoblju Maribor je odigrao 1 utakmicu superkupa (8.7.), 2 utakmice u domacoj ligi (14.7. i 21.7.) i 2 utakmice protiv Zelje u Champions league (18.7. i 24.7.) + neke trening/pripremne utakmice.

- 8.7. na utakmici superkupa Velikonja je bio u prvih 11, Komazec je bio na tribini
- u prvom kolu SNL (14.7.) Velikonja je bio u prvih 11, Komazec je bio na tribini
- u prvoj utakmici protiv Zelje (18.7.) Velikonja je bio na klupi (u igru usao u 94min), Komazec je bio na tribini
- 21.7. u drugom kolu domace lige Maribor je igrao sa kombiniranim sastavom i tada je Komazec bio u prvih 11 i odigrao je svih 90min, Velikonja je usao u igru u 69min
- 24.7. u Sarajevu Velikonja je bio na klupi i nije igrao (dva dana prije je potpisao ugovor sa Cardiffom + prva utakmica zavrsila je 4-1), Komazec nije potovao u Bih.

I to je to.. Velikonja je nesto odigrao ali za njega se znalo, da ce nastaviti karijeru u inozemstvu, samo se cekala prava ponuda. Komazec je stigao u Maribor na kraju priprema i barem na pocetku sigurno nije bio kondicijski spreman. Nakon pola godine i 13 nastupa u domacoj ligi-3gola- (8 puta u prvih 11 - ovdje treba napomenuti, da je Maribor u ovoj sezoni igrao Europsku ligu u grupi sa Tottenhamom, Laziom i Panathinaikosom i barem u prvoj polusezoni u SNL klub je dosta puta igrao sa kombiniranim sastavom) on je napustio Maribor i potpisao za neki klub u Aziji.

PS: u grupi Komazec je protiv Lazia u Rimu usao u igru u 86min, u 90min kod kuce protiv Engleza i u 76min utakmice u Londonu.
Zadnja izmjena: 0123456, dana/u 04 jan 2014, 01:00, ukupno mijenjano 2 puta.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 04 jan 2014, 00:56

Najbolji igrači PLBIH,nemilosrdno tresu mreže u drugoj ligi Turske :D

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 04 jan 2014, 01:02

PL BiH -1 je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Je li to neko njega poredi majke vam sa Komazecom? Pa Komazec je kanta od igraca. To sto je nasa liga veca kanta pa onda on izgleda kao fudbaler to je druga stvar. Covjek u cijeloj karijeri nije dao koliko za polusezonu u nasoj ligi.

Ne mogu se "zvijezde" iz nase lige porediti sa ljudima iz inostranstva. Jamak je totalna krampa od igraca ali posto je liga totalni k.ur.ac ove godine Jamak je izgledao kao igrac nekih 6-7 kola. I sad da ne idem u nabrajanje. Ocit primjer Huseinovic sa 15 ekstra kila bio ponajbolji u ligi a u Dinamu nije minute dobio dok ih nije skinuo.

Ovaj Velikonja kad bi dosao to je ravno da dodje bas neka zvijezda da sad ne pretjeram sa poredjenjem.
Bravo doktore nek si nam objasnio, odavno nismo culi od tebe nista korisno. Sta mislis ti jeli ovo za TAN-a suplja ili je stvarno ulozio novac u FKS ?! Mene nesto vuce da ti imas tacnu informaciju pa da to obrazlozis. Isto tako hvala sto si nam otvorio oci za Komazeca da je kanta od igraca. Hvala jos jednom i budi sreTAN !
Sta god da je zna se ko je gazda PL BiH. TANki ste vi pa milijardu da ulozi 8-)

Ja sam sretan godinama a neko od 2007. za srecu ne zna. Nije sreca para puna vreca to cemo zajedno pjevati na ljeto.

P.S. Nisam doktor nego geolog. Kad bi ti znao sta je to.
Nije te sramota poslije svega pisati na ovoj temi ?! Ti da si sretan koliko pricas i da se ne bojis nebi visio na ovoj temi svaki dan doduse nije te bilo nesto dugo valjda nisi mogao od TAN-a da dodjes sebi jer si ovdje sve ubjedjivao da od toga nema nista. TAN TAN TAN !

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 jan 2014, 01:09

19risha88 je napisao/la:Najbolji igrači PLBIH,nemilosrdno tresu mreže u drugoj ligi Turske :D
Zalosno ali istinito.

Dok trenutno prvi strijelac lige je od 2004 do 2011 odigrao 115 utakmica dao 22 gola sto u prosjeku po utakmici iznosi 0.1 gol po utakmici. Pa ti vidi gdje nam je liga. U zadnja tri tima odigrao 31 utakmicu dao 7 golova. To sve govori o nasoj ligi.

Mozemo mi ismijavati se navijacki ali cinjenice su nepobitne. Od broja golova, pobjeda, titula, kartona, kornera, penala. Opet na kraju se jedno broji, a nije novac nego ... 8-)

@ 1L8F9C2

Sto bi me bilo sramota pisati? Je li ja to treba da gotivim Selimovica za kojeg znam da je levat. Svaka cast na svemu ucinjenom za njego klub ali on je za mene Dino slino kojeg znak kad ti nisi znao ko je uopste. Sta je Tan? Za mene anonimus, budista, malezijac, biznismen, totalni anonimus u svijetu nogometa. Trebam da se vama uvlacim u guzicu ili da njega velicam. Mi imamo covjeka koji je zaduzen za titule a sta ce vama taj patuljak donijeti nije me briga titulu nece.

Mrsko mi sad postavljagi slike sa proslave titula u zadnjih par godina da vidis kako sam sreTAN :lol:

Tananaj ti koliko hoces cujemo se na kraju sezone. Bio sam odstranjen jer se Aci nije svidjalo sto sam Jarnija tj. trenersko znanje doticnoga iznio ovdje. Cuj nisam mogao od Tana sebi doci :lol: sto? Sta je to osvojio dok me nije bilo :lol:

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 04 jan 2014, 01:24

PL BiH -1 je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Najbolji igrači PLBIH,nemilosrdno tresu mreže u drugoj ligi Turske :D
Zalosno ali istinito.

Dok trenutno prvi strijelac lige je od 2004 do 2011 odigrao 115 utakmica dao 22 gola sto u prosjeku po utakmici iznosi 0.1 gol po utakmici. Pa ti vidi gdje nam je liga. U zadnja tri tima odigrao 31 utakmicu dao 7 golova. To sve govori o nasoj ligi.

Mozemo mi ismijavati se navijacki ali cinjenice su nepobitne. Od broja golova, pobjeda, titula, kartona, kornera, penala. Opet na kraju se jedno broji, a nije novac nego ... 8-)

@ 1L8F9C2

Sto bi me bilo sramota pisati? Je li ja to treba da gotivim Selimovica za kojeg znam da je levat. Svaka cast na svemu ucinjenom za njego klub ali on je za mene Dino slino kojeg znak kad ti nisi znao ko je uopste. Sta je Tan? Za mene anonimus, budista, malezijac, biznismen, totalni anonimus u svijetu nogometa. Trebam da se vama uvlacim u guzicu ili da njega velicam. Mi imamo covjeka koji je zaduzen za titule a sta ce vama taj patuljak donijeti nije me briga titulu nece.

Mrsko mi sad postavljagi slike sa proslave titula u zadnjih par godina da vidis kako sam sreTAN :lol:

Tananaj ti koliko hoces cujemo se na kraju sezone. Bio sam odstranjen jer se Aci nije svidjalo sto sam Jarnija tj. trenersko znanje doticnoga iznio ovdje. Cuj nisam mogao od Tana sebi doci :lol: sto? Sta je to osvojio dok me nije bilo :lol:
[youtube][/youtube] pronađi se BALKAN

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 04 jan 2014, 02:20

CISTO DA ZNATE S KIM DISKUTUJETE :lol: :lol:
bagrcavi je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:
Pa što ne bi raskinuo ugovor ako ga šalju da igra u BOSNU ??? To ti je i više nego dovoljan razlog... Ako nisi znao kojoj agenciji pripada Velikonja malo proguglaj,pa ćeš vidjet imena poput Messija,Aguera,Robbena,Mate itd... Nije Velikonja debil koliko ti misliš da jest pa da niko o njemu ne vodi računa i o njegovoj karijeri,valjda ti nešto govori to što je došao do Engleske... I da raskine ugovor,naći će mu neki klub približne kvalitete...
Velikonja i Mesi nemaju nikakvu zajedničku agenciju nego su pod tim linkom sortirani igrači o čijim karijerama se brinu članovi porodice. :lol:

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 04 jan 2014, 08:52

PL BiH -1 je napisao/la:
Zalosno ali istinito.

@ 1L8F9C2

Nemoj samo postavljati ove slike, moze te neko prepoznati izmedju 300 ljudi koliko vas je bilo na "proslavi"

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 jan 2014, 08:55

@PL BiH -1,

Hajd sto nas lazes, ali sto bolan samog sebe? Djeca ti se smiju!
#divovi

VasaKisa
Kontakt:

Post Postao/la VasaKisa » 04 jan 2014, 09:40

moustapha je napisao/la:@PL BiH -1,

Hajd sto nas lazes, ali sto bolan samog sebe? Djeca ti se smiju!
Napisa lik da je Tan budista :P pa nije Yao Ming uzeo Sarajevo :mrgreen:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 04 jan 2014, 11:04

Najveci lazov,spamer ovog foruma ubjedljivo! Sve sto je rekao je slagao,da je Tan ubleha,da je on samo sponzor nista vise,da je Dino kao Blekic,evo sad Komazec kanta,ako moze admin da ga banuje il malo smiri,truje nam temu i vrijedja navijace Sarajeva gdje stigne,zove nam najboljeg igraca kantom,jel to konstruktivna rasprava? Do juce hvali Selimovica,a sad je Selimovic opet ubleha,dokle vise ovo da se tolerise? Do juce je pricao nema sanse da milijarder Tan preuzme klub,to nas Dino laze,onda Tan preuzme klub pocne covjek da pise,budista,anonimus itd. kakva ubleha od covjeka!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 04 jan 2014, 11:09

Takodje i ovih 900000 "duga" Elektroprivredi sto je Aca napisao je takodje laz!

EvilBunch
Kontakt:

Post Postao/la EvilBunch » 04 jan 2014, 11:15

Super je kad ovi kospicari nemaju sta razglabati na svojoj temi o svojim pojacanjima kojih nema, pa onda dodju na nasu punih nekih analiza i kake...kakav mocan osjecaj :)
Zadnja izmjena: EvilBunch, dana/u 04 jan 2014, 11:28, ukupno mijenjano 2 puta.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 04 jan 2014, 11:15

PL BIH
Nema covjek veze sa preuzimanjem kluba niti kupovinom. On je izrazio zelju da ulozi novac ali mora biti legalno da ne bi bilo pranje novca jer je ogromna suma novca u pitanju. A neka se potkrade greska slucajno i to ispadne kao pranje novca pa Engleska bi ga razapela. Vec duze se njegovi ljudi nalaze u Sarajevu i provjeravali su zakon nase drzave i najsigurniji nacin kako uloziti novac jer covjek ne trazi apsolutno nista za uzvrat a daj ti 5 miliona onako da to engleske vlasti shvate kao sponzorstvo iz zajebancije.

Vi si se pravite upuceni a niste. Ima ljudi koji znaju sve detalje cak se zna i cifra i vjerujte veca je nego sto se vi ovda ofirate i glumite da ste upuceni. Isto tako cifra koju je do sada dao je TACNO 300.000 KM ni pfening vise ni manje. Ali vi zapravo velika vecina vas spominje Tana samo da bi ga spomenula. Totalno neupuceni.

Molite Boga da se nadje nacin da se covjeku omoguci da ulozi a ne da pisete gluposti. Znate li sta se desilo kad je Ibrakovic zvao da ugovori ovaj sastanak kad je nazvao i prestavio se pitali ga ko je. On rekao ime i prezime a sportski direktor mislio da je pomocnik Amara Osima :lol: sto li o tome ne pricate? Oh da niste upuceni ili ne zelite da ste upuceni.

A pogledaj vam samo odgovora i argumenata. Ili na svoju temu idi na Grbavicu sta ti znas... A kad sam ja odrastao uz Zelju i Sarajevu vi niste znali reci ni tata ni mama. 90% vas nije rodjeno bilo. Ja sam zadnju titulu Sarajeva proslavio sa hordama. Ljudi nas ljubili jer im je Zeljo fakticki donio titulu. Mislim na onu u bivsoj drzavi. I sad se nadju golobradi tinejdzeri meni vaz da drze sta da pisem i gdje da pisem. Pa imam vise utakmica Sarajeva nego 90% vas ukljucujuci i youtube klipove sto ste gledali. Zato smirite se. Ako zelite konstruktivnu diskusiju onda se javljajte, a te srednjskolse fazone sam ja u bivsoj drzavi prosao. Ima vas niste u stanju ni barcelona napisati :lol:
pogledajte ovo boldirano,kako covjek laze sam sebe,kaze molite boga da covjek ulozi,kad je ulozio on to pljuje,onda kaze Tan je ulozio 300 milja i nece vise ulagat jer on ima provjeren info :lol: Nemoj se brukat,dajte mu status najveceg lazova foruma ikad!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 jan 2014, 11:39

Haj' ti objasni kako bi "konstruktivna rasprava" po tebi trebala izgledati posto je tvoj svaki drugi post spam i trolanje sto na ovoj temi sto na temi Zelje..
BUDI ŽELJO !!!

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 04 jan 2014, 11:53

champions1921 je napisao/la:Haj' ti objasni kako bi "konstruktivna rasprava" po tebi trebala izgledati posto je tvoj svaki drugi post spam i trolanje sto na ovoj temi sto na temi Zelje..
a molim te kako cemo konstruktivno pricati pored TIMELINE-a i PL-1 prosvjetli nas, evo imas post iznat kakve nebuloze pise lik...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jan 2014, 12:03

Pozz ;)

Ako neko moze da mi kaze posto vam je marketin na zavidnom nivou,od prozvoda iz fan shopa do clanskih karata zanima me koliko imate uposlenih na tim poslovim,odnosno da li neko volontira ili imaju ljudi zaduzeni za marketing ?
Željeznicar za život cijeli !

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 04 jan 2014, 12:08

Kako dani sporo prolaze :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jan 2014, 12:16

bacelonafan je napisao/la:Takodje i ovih 900000 "duga" Elektroprivredi sto je Aca napisao je takodje laz!
I to je laz,jer to nije dug.

Ta cifra se povlaci jos iz era Obradovica.M ,koji je bio generalni direktor Elektroprivrede i pred.FK.Sarajevo.Kad je FUP-cije pokrenula tuzbu po osnovi Elektroprivrede protiv Obradovic M ,zbog velikih fin.malverzacija,koje je napravio toj firmi.
Na sudu Obradovic.M. je pravdao neka sredsta,ta spomenuo cifru od 900 hiljada km,koje je navodno posudio FK.Sarajevu (ili samom sebi),ali tih papira,o posudbi nema u klubu.Niko nikad pa ni Elektroprivreda, ne potrazuje ta sredstva od FK.Sarajeva,vec je tad spomenuta ta cifra na sudu, i nikad vise. U FK.Sarajevu su nekoliko puta pozivani iz suda,te su davali izjavu,i tu je kraj price o tome.

Moram razocarati naše dusebriznike,te im reci da je Tan uplatio jos jednu tranšu sredstava na racun kluba, i izmirio sve obaveze, koje je obecao prije ulaska u klub.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jan 2014, 12:32

aleksandar_veliki je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:Takodje i ovih 900000 "duga" Elektroprivredi sto je Aca napisao je takodje laz!
I to je laz,jer to nije dug.

Ta cifra se povlaci jos iz era Obradovica.M ,koji je bio generalni direktor Elektroprivrede i pred.FK.Sarajevo.Kad je FUP-cije pokrenula tuzbu po osnovi Elektroprivrede protiv Obradovic M ,zbog velikih fin.malverzacija,koje je napravio toj firmi.
Na sudu Obradovic.M. je pravdao neka sredsta,ta spomenuo cifru od 900 hiljada km,koje je navodno posudio FK.Sarajevu (ili samom sebi),ali tih papira,o posudbi nema u klubu.Niko nikad pa ni Elektroprivreda, ne potrazuje ta sredstva od FK.Sarajeva,vec je tad spomenuta ta cifra na sudu, i nikad vise. U FK.Sarajevu su nekoliko puta pozivani iz suda,te su davali izjavu,i tu je kraj price o tome.

Moram razocarati naše dusebriznike,te im reci da je Tan uplatio jos jednu tranšu sredstava na racun kluba, i izmirio sve obaveze, koje je obecao prije ulaska u klub.
Moguce da je laz, hvala na objasnjenju, mada ja imam mnogo drugacije informacije, ali cijenim da ti ipak bolje znas. Sto se tice Tana, davno sam rekao da je to po meni dobar potez, ali da ne trebaju navijaci Sarajeva dizati euforiju. Ja i dalje smatram da ce se tek na ljeto vidjeti koliko je to sve ozbiljno.
Koje druge informacije..???

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, MaroonBjelave, Venom i 60 gostiju.