[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kad sam napisao slobodnjak, mislio sam na neki senzacionalni gol sa distance, vjerovatno sam ovo gledao pa mi se pomiješalo.nerkolfc je napisao/la:Samo sam postavio gol koji nije bio zicer, penal il' slobodnjak. Sad ne mora on biti kvalitetan, al' momak ima taj neki osjecaj za gol i vjerujem da ce kad tad opet igrati u EPL.
Ponos Torina je napisao/la:Emmanuel Agyemang-Badu: "It will be a dream come true to play a club like Liverpool."
"If the offer comes and the two parties [Udinese and Liverpool] agree, why not."
"My wife is a Liverpool fan so it will be a honour to play for such a big club."
Šuplje priče, taj nece Anfielda vidjeti mozda samo s' Baselom kad budu igrali protiv nas u LPOTNYS_YNWA je napisao/la:Ima l' tog Salaša?
Rekao sam u jednom postu kako sigurno dolazi u Liverpool da okonča karijeru,poslije sjajnih igara u LAziu i Juventusu,doce u Liverpool kao dobar back up nesta slicno kao Bellamy prije 2-3 godineOTNYS_YNWA je napisao/la:Ima l' tog Salaša?
Svakako da nisam blizu,on je u Baselu u Švicarskoj,ja sam u Sarajevu tako da si upravuOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja čuo da je danas na ljekarskom, valjda neće zaje*ati. Isto tako rekoše da je trebao juče biti, samo se nešto omaklo.![]()
@amere, nadam se da se zaje*avaš obzirom da ni blizu nisi.
tako je i meni sa arsenalomgio10 je napisao/la:Dobro, imao je tu povredu, ali on na utakmici samo smeta, ne znam za vas, ali mene stid kad ga gledam na terenu. Najbolji potez do sad mu bio ona namještena šansa Hendi
@Shanks to sam onako bezveze rekao, zato što mi forumaši koji navijaju za Romu ogadiše taj klub maksimalno
+1fera je napisao/la:tako je i meni sa arsenalom![]()
+ 100000Virtu4l je napisao/la:+1fera je napisao/la:tako je i meni sa arsenalom![]()
Meni je United baš drag klub od juna prošle godine.neurofunk je napisao/la:+ 100000Virtu4l je napisao/la:+1fera je napisao/la:tako je i meni sa arsenalom![]()
Zato su meni sad plavci raja.
Mi smo svima raja, puno manje se kurtchimo od ostalih.neurofunk je napisao/la:Zato su meni sad plavci raja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.