Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ima li neko da pogura sa 0,50 na wwinu? Hvala puno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Consigliere
- Kontakt:
Toooooooooooo Gilliangham bogovi!!!!!!!!!
Kakav prolaz, guzio ih W cijeli mec hahahha
Kakav prolaz, guzio ih W cijeli mec hahahha
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
@ ramos4
Slažem se brate, jer kako nam je krenula ova 2014. ne piše nam se dobro nikako.
Što kažeš odmoriti podhitno, ali vrag ne daje čovjeku mira. Kad vidiš sutra tonu parova FA Cup-a i sl. haj ne odigraj nešto. Ponekad se pitam da nam ponude oba daju u košarci ili rukometu jedan tim bi sa nulom završio. 
Slažem se brate, jer kako nam je krenula ova 2014. ne piše nam se dobro nikako.

-
- Kontakt:
znaci danas sve u zaustavnom vremenu padam.uzas
- Consigliere
- Kontakt:
Duplanje... Kad sam vidio historiju duela, mislio sam golijada 100%, a odigram najsigurniju varijantu da ce u drugom pasti barem jedan gol... Vile me pronosale

Ovo je dobra taktika (duplanje sa kvotom 1,25-1,5), ali nadam se da poslije svaka dva puta izdvajas u banku jedan dio dobitka. Ispocetka naravno manji iznos, kasnije veci.Consigliere je napisao/la:Duplanje... Kad sam vidio historiju duela, mislio sam golijada 100%, a odigram najsigurniju varijantu da ce u drugom pasti barem jedan gol... Vile me pronosale![]()
Ova strategija zahtijeva cak i vecu samokontrolu i strpljenje od strategije kvota 2-4, ali je isto tako dugorocno i dosta profitabilna.
Savjet (prijateljski): izbjegavaj specijalna kladjenja ako mislis ostvariti profit na ovaj nacin

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@kurbla bravo još jednom majstore 

- EmirSioux89
- Kontakt:
Kurbla svaka čast
Doktore ispratio sam te veceras i Holideja i Greena tebe kad pratim vecinom se zeleni samo da me Beal ne obori

Doktore ispratio sam te veceras i Holideja i Greena tebe kad pratim vecinom se zeleni samo da me Beal ne obori

Manchester United!
- Consigliere
- Kontakt:
Kvota mi je od 1.25-1.8. Maksimalno 3 para osim kad mi nesto ne zahtjeva 5 pa ubacim dva po 1.01 kao sto sam morao nocas zbog australijske lige.Kurbla je napisao/la: Ovo je dobra taktika (duplanje sa kvotom 1,25-1,5), ali nadam se da poslije svaka dva puta izdvajas u banku jedan dio dobitka. Ispocetka naravno manji iznos, kasnije veci.
Ova strategija zahtijeva cak i vecu samokontrolu i strpljenje od strategije kvota 2-4, ali je isto tako dugorocno i dosta profitabilna.
Savjet (prijateljski): izbjegavaj specijalna kladjenja ako mislis ostvariti profit na ovaj nacin
Krenuo sam od 6 sada i idem do barem 56, znaci 50 ciste zarade. To dizem, a ostavljam pocetnu uplatu. Ovaj prolaz mi omogucava cak 10 startova sa 5 maraka. Znaci mogucnost da budes u minusu minimalna. Pisao sam vec na strategijama, prosle cijele godine se izduplao samo 8 puta (nisam puno ni forsirao ovu igru) a opet u plusu 200-300 KM. Znaci potencijal je tu, samo treba stpljenja i naravno malo srece.
Tebi cestitam na sopstvenom pokolju

Eto ja ubacim 1.05 kao uslov
http://prntscr.com/2g9efk" onclick="window.open(this.href);return false;
pa ovo se samo meni može desiti

You'll never walk alone.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Je l' ti, Consigliere, shvataš da duplanje znači da uduplaš pare? Ne možeš duplat' sa kvotom manjom od 2. Nema logike. Ništa zlonamjerno, već samo opaska..
Inače svaka čast na dobicima, i ako imaš živaca za to. Poštuje se to.
Zadnja izmjena: Vasa Ladacki, dana/u 03 jan 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nama je Željo svetinja jedina.
-
- Kontakt:
ima nas jos takvihBelieve je napisao/la:Eto ja ubacim 1.05 kao uslov

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, shvatam, ali kako da ovo nazovem? Dizanje?Vasa Ladacki je napisao/la:Je l' ti, Consigliere, shvataš da duplanje znači da uduplaš pare? Ne možeš duplat' sa kvotom manjom od 2. Nema logike. Ništa zlonamjerno, već samo opaska..

Hvala, yebiga, moram imati. Ovo ti je jedini nacin da se cak i prije pocetka prve utakmice na tiketu mozes ozbiljno nadati prolazu. Ima ljudi koji vide zadovoljstvo u igranju milion parova i pracenju, ali meni je glavna preokupacija dobitak i profit, i samo mi je to bitno.
Evo jedan primjer: recimo sedmica, svaki dan stavljas 2 KM na kvotu 33 za dobitak od 66.
Isti taj dobitak bi imao kada bi tih 14 maraka (7x2) stavljao na kvotu 1.25 tih 7 dana po ovom mom principu.
Naravno, i to je yebeno, ali moras priznati da je izglednije nego skinuti ogromnu kvotu 33 barem jednom.

Sta mislite za ova 4,svi over
Lowry
Griffin
Randolph
Holiday
Lowry
Griffin
Randolph
Holiday
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zbog ovog mrzim ove nase kladionice, debilski uslovi postavljeni od debilskih ljudi pa nedaju ti ni da se kladis kako trebaBelieve je napisao/la:Eto ja ubacim 1.05 kao uslov

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sta nekom,ko ni ja,treba da bi mi uplatio pare na racun ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ovo je baš bila čista navlakuša,naivno sam nasjeo,a i žurio sam.10DelPiero je napisao/la:Zbog ovog mrzim ove nase kladionice, debilski uslovi postavljeni od debilskih ljudi pa nedaju ti ni da se kladis kako trebaBelieve je napisao/la:Eto ja ubacim 1.05 kao uslov

You'll never walk alone.
Iako je tek pocelo, bojim se da od Gortata i Beala pogotovo nema nista
Ja se brate bojim da od Walla nema ništaBrezovac je napisao/la:Iako je tek pocelo, bojim se da od Gortata i Beala pogotovo nema nista
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.