Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fanatic
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fanatic » 03 jan 2014, 21:59

Osama protiv Nevertona 8-) Fino je vidjeti da i on i Borini igraju u prvih 11, ovo su ja msm prvi igrac koje je LFC posudio u Premiership a da su standardni..

[youtube][/youtube]

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 jan 2014, 22:03

O ovom Morganu se pričalo kao o perspektivnom fudbaleru, međutim jasno je da od njega čim ide u ovaj Yeovil il' kako već da od njega nema ništa.Plafon karijere Championship, možda EPL jednog dana, ali Liverpool nipošto.

@gio10 oprošteno ti je s moje strane, mada nas ima još na ovoj temi što gotivimo Romu pa ne znam kako će oni reagovati. :mrgreen: A temu Rome slabo pratim, iako gotivim klub, pa ne znam kakva je raja tamo.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jan 2014, 22:04

Aspas je klasicni CF i igrac koji ce biti na pravom mjestu u pravo vrijeme ali za to mu se mora omoguciti vise prostora u kaznenom a on sa krila ulazi prekasno i u dosta teskoj poziciji da dobije poziciju za nesto vise.Mada tesko je doci i od Suareza do lopte.Ni Lewandovski ne bi imao bolju statistiku da je na mjestu Aspasa.

Mali je u pripremnim tekmama zabijao dosta al prvo je Daniel igrao odlicno (u tih prvih 6 tekmi nismo ni imali mnogo prilika za gol) pa je onda dosao Suarez,Aspas se povrijedio,izletio iz rotacije i sad dobiva prilike na kapaljku.

Protiv Hulla ni on a ni bilo koji drugi igrac nije briljirao,svi su odigrali ispod prosjeka.Da nisu pobjedili ovdje bi glava i Suarezu pala.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 jan 2014, 22:16

nerkolfc je napisao/la:Samo sam postavio gol koji nije bio zicer, penal il' slobodnjak. Sad ne mora on biti kvalitetan, al' momak ima taj neki osjecaj za gol i vjerujem da ce kad tad opet igrati u EPL.
Kad sam napisao slobodnjak, mislio sam na neki senzacionalni gol sa distance, vjerovatno sam ovo gledao pa mi se pomiješalo.
U svakom slučaju, ovakav gol ne mora i u većini slučajeva ništa i ne znači. Da je valjao, sigurno bi dobio svoju šansu pod Rodgersom, pod njim je Sterling proigrao značajno, Suso, Ibe i Wisdom debitovali u ligi...svaki iole kvalitetan mladi igrač je dobio svoju šansu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 jan 2014, 22:25

Emmanuel Agyemang-Badu: "It will be a dream come true to play a club like Liverpool."

"If the offer comes and the two parties [Udinese and Liverpool] agree, why not."

"My wife is a Liverpool fan so it will be a honour to play for such a big club."
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 03 jan 2014, 22:36

Ponos Torina je napisao/la:Emmanuel Agyemang-Badu: "It will be a dream come true to play a club like Liverpool."

"If the offer comes and the two parties [Udinese and Liverpool] agree, why not."

"My wife is a Liverpool fan so it will be a honour to play for such a big club."

Izmisljeno.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 jan 2014, 22:38

Jeste, ali je pisalo u Echo-u da je Badu na meti Liverpoola, zajedno sa Bertrandom i Hughesom, tako da njegov dolazak nije isključen.Mnogi prizivaju crnog razbijača u veznom redu odavno, možda tako i bude uskoro. :D
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 03 jan 2014, 22:51

''Lee Johnson(trener Oldhama): Upravo se bavim statistikom Liverpula ove sezone, njihovim skorom, utakmicama, i sve mi govori da nemamo sanse.''

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 03 jan 2014, 23:00

General na optuzenickoj klupi F.A. :mrgreen:

http://www.thefa.com/news/governance/20 ... ester-city" onclick="window.open(this.href);return false;
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 04 jan 2014, 02:02

Osjećam titulu u zraku

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2014, 02:03

Ima l' tog Salaša? :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 jan 2014, 02:15

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima l' tog Salaša? :mrgreen:
Šuplje priče, taj nece Anfielda vidjeti mozda samo s' Baselom kad budu igrali protiv nas u LP :D

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 04 jan 2014, 02:22

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima l' tog Salaša? :mrgreen:
Rekao sam u jednom postu kako sigurno dolazi u Liverpool da okonča karijeru,poslije sjajnih igara u LAziu i Juventusu,doce u Liverpool kao dobar back up nesta slicno kao Bellamy prije 2-3 godine

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2014, 02:23

Ja čuo da je danas na ljekarskom, valjda neće zaje*ati. Isto tako rekoše da je trebao juče biti, samo se nešto omaklo. :mrgreen:

@amere, nadam se da se zaje*avaš obzirom da ni blizu nisi. :mrgreen:

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 04 jan 2014, 02:32

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja čuo da je danas na ljekarskom, valjda neće zaje*ati. Isto tako rekoše da je trebao juče biti, samo se nešto omaklo. :mrgreen:

@amere, nadam se da se zaje*avaš obzirom da ni blizu nisi. :mrgreen:
Svakako da nisam blizu,on je u Baselu u Švicarskoj,ja sam u Sarajevu tako da si upravu 8-)
Šalu na stranu moze li neko razaznati sta pjevaju od 1:10 pa nadalje [youtube][/youtube]

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jan 2014, 08:59

gio10 je napisao/la:Dobro, imao je tu povredu, ali on na utakmici samo smeta, ne znam za vas, ali mene stid kad ga gledam na terenu. Najbolji potez do sad mu bio ona namještena šansa Hendi

@Shanks to sam onako bezveze rekao, zato što mi forumaši koji navijaju za Romu ogadiše taj klub maksimalno
tako je i meni sa arsenalom :D
roma je moja prva ljubav al nazalost jako rijetko ih pratim sada, liverpool i mma mi oduzimaju vecinu vremena.
You are someone else I am still right here

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jan 2014, 09:06

fera je napisao/la:tako je i meni sa arsenalom :D
+1
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 04 jan 2014, 09:37

Virtu4l je napisao/la:
+1
+ 100000

Zato su meni sad plavci raja. :grin:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 jan 2014, 10:31

neurofunk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
+1
+ 100000

Zato su meni sad plavci raja. :grin:
Meni je United baš drag klub od juna prošle godine.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jan 2014, 10:33

neurofunk je napisao/la:Zato su meni sad plavci raja. :grin:
Mi smo svima raja, puno manje se kurtchimo od ostalih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.