Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Re: Skijaski skokovi
Imaš na zvaničnoj fis-ski.com sve što ti treba. Nećeš vjerovati kako se sve nađe lagano sa nekoliko jednostavnih klikova.
Nama je Željo svetinja jedina.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Najjači par Hlava - Hvala 

Je li ovo Bht ne prenosi sutra?
Ne prenosi,... Nidje veze..
Nista, ima na ES...

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
To schliri 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Too Simonee
Bice zanimljiva 2 serija,al su usrali takmicenje sa ovim +- vjetarom 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nisu losi skokovi,al Ammann ce unistiti konkurenciju u drugoj seriji,a i na zadnjoj skakonici u Bischofshofenu,sjajno skace i ove godine
Slabo njemci bgm i ovu turneju,mada sam se nadao prije pocetka turneje da bi mogli nesto napraviti,pogotovo Severin i mladi Welinger,al eto.
Izgleda da Martin Schmitt nije skakao ni u kvalifikacijama u Innsbrucku,jel zna neko zasto ?

Slabo njemci bgm i ovu turneju,mada sam se nadao prije pocetka turneje da bi mogli nesto napraviti,pogotovo Severin i mladi Welinger,al eto.
Izgleda da Martin Schmitt nije skakao ni u kvalifikacijama u Innsbrucku,jel zna neko zasto ?
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Previse je pritiska na malog Tomasa ali vidi se da ima talenta,Aman ima iskustvo ali ja bi licno volio da bude neko iznenadjenje,steta i za starijeg Tomasa.
pustiti 22 skakaca u drugoj seriji i onda prekinuti takmicenje je baš kulerski
kakav monopol nad ovim sportom drže austrijanci pa to je cudo jedno 

nema potpisa
Sta je bi nisam gledao isao do kladionice?
+1Admir_Sa je napisao/la:pustiti 22 skakaca u drugoj seriji i onda prekinuti takmicenje je baš kulerskikakav monopol nad ovim sportom drže austrijanci pa to je cudo jedno
Sramotno je ovo što rade. Ovim su izbacili Morgensterna iz konkurencije, ali su ujedno Diethartu dali meč loptu u Bischofshofenu. Nažalost, Ammann izgleda mora obarati rekorde da bi pokrio neobjašnjivo loše ocjene. Znači, čovjek hladno izdrži snažan nalet vjetra na početku i skoči skoro rekord skakaonice. Nema sreće, ali i dalje se nadam da bi mogao ostvariti ukupnu pobjedu na kraju.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovo je bas sranje sto se odgadja a rezultati ostaju takvi iakvi jesu bez sanse da ovi takmicari koji su jos ostali da zarade bodove, prvenstveno mi zao Ammana jer je trebao biti i prvi i usrase mu se u usta sa ovim prekidom.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
DukeOfWellington je napisao/la:Najjači par Hlava - Hvala

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Blek_Stena
- Kontakt:
Pa zasto BHT nije prenosio???? Mogao je reci Spaho kad je komentarisao prva dva takmicenja da ce samo njih prenosit
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
otkupili su TV prava samo za njemački dio turnejeBlek_Stena je napisao/la:Pa zasto BHT nije prenosio???? Mogao je reci Spaho kad je komentarisao prva dva takmicenja da ce samo njih prenosit
15.10.2013.
Da, kao i prošle godine. Uobičajeno za naše emitere. Svakako je njemački dio dosta interesantniji, Innsbruck mi ubije svaku želju za praćenjem turneje.Kaunas je napisao/la:otkupili su TV prava samo za njemački dio turnejeBlek_Stena je napisao/la:Pa zasto BHT nije prenosio???? Mogao je reci Spaho kad je komentarisao prva dva takmicenja da ce samo njih prenosit
Današnje kvalifikacije će reći dosta toga. Prvenstveno me zanima koliko Diethart može u Bischofshofenu, pred najezdom domaće publike. Na Bergiselu to nije izgledalo predobro, no nije ni loše. Ammann neće imati milosti ako mu se ukaže prilika, tako da mladi Austrijanac ne smije podleći pristiku i mora biti što duži.
u koliko su kvale?Claus je napisao/la:Da, kao i prošle godine. Uobičajeno za naše emitere. Svakako je njemački dio dosta interesantniji, Innsbruck mi ubije svaku želju za praćenjem turneje.Kaunas je napisao/la:otkupili su TV prava samo za njemački dio turnejeBlek_Stena je napisao/la:Pa zasto BHT nije prenosio???? Mogao je reci Spaho kad je komentarisao prva dva takmicenja da ce samo njih prenosit
Današnje kvalifikacije će reći dosta toga. Prvenstveno me zanima koliko Diethart može u Bischofshofenu, pred najezdom domaće publike. Na Bergiselu to nije izgledalo predobro, no nije ni loše. Ammann neće imati milosti ako mu se ukaže prilika, tako da mladi Austrijanac ne smije podleći pristiku i mora biti što duži.
15.10.2013.
Cini mi se u 16:30...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.