FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

19risha88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19risha88 » 03 jan 2014, 15:07

fedeltafrotta je napisao/la:ne znam ni sam što se raspravljavam sa tobom kad nisi upućen...

ljudi su 5-6 godina zaredom prvaci bjelorusije, bez premca su. kada igraju u evropi igraju na onom velikom stadionu u minsku od 40.ooo kapaciteta.. ma sta ces od tog jelde ? to je sica za pokrivanje dugova... 3-4 puta grpna faza LP, halo :!: ljudima je najskuplji transfer bio prije 2-3 godine kada su doveli nekog domaceg igraca za oko 500.oo eura, a vjeruj mi da prodaju igrace za velike cifre, ko prati zna sigurno za te igrace (nakhajckik, bressan, zhevnov, sivakov i kompanija). smijesno je porediti ih sa nekim nasim klubovima + blatiti ih.

sto se stadiona tice igrali su na nekom od 5.000 mjesta ali ovaj novi su napravili o kakvom moj zeljo i tvoje sarajevo mogu samo sanjati.. malo vise respekta a malo manje podcjenjivana, bosnjo ;)
Taj stadion koji se pravi za Bate košta 20 milIona eura,i to TAN može izgradit dok prdne :D A i naša država može,al je problem što to nikog ne interesuje,kad je mogla općina Zenica izgradit arenU OD 36 MILIONA KM,dakle skoro ko taj stadion,onda može i Sarajevo kao grad... sasvim sigurno... TO NIJE NIKAKAV BAUK...

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 03 jan 2014, 15:17

19risha88 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:ne znam ni sam što se raspravljavam sa tobom kad nisi upućen...

ljudi su 5-6 godina zaredom prvaci bjelorusije, bez premca su. kada igraju u evropi igraju na onom velikom stadionu u minsku od 40.ooo kapaciteta.. ma sta ces od tog jelde ? to je sica za pokrivanje dugova... 3-4 puta grpna faza LP, halo :!: ljudima je najskuplji transfer bio prije 2-3 godine kada su doveli nekog domaceg igraca za oko 500.oo eura, a vjeruj mi da prodaju igrace za velike cifre, ko prati zna sigurno za te igrace (nakhajckik, bressan, zhevnov, sivakov i kompanija). smijesno je porediti ih sa nekim nasim klubovima + blatiti ih.

sto se stadiona tice igrali su na nekom od 5.000 mjesta ali ovaj novi su napravili o kakvom moj zeljo i tvoje sarajevo mogu samo sanjati.. malo vise respekta a malo manje podcjenjivana, bosnjo ;)
Taj stadion koji se pravi za Bate košta 20 milIona eura,i to TAN može izgradit dok prdne :D A i naša država može,al je problem što to nikog ne interesuje,kad je mogla općina Zenica izgradit arenU OD 36 MILIONA KM,dakle skoro ko taj stadion,onda može i Sarajevo kao grad... sasvim sigurno... TO NIJE NIKAKAV BAUK...
dosta za danas,ajde sad malo pajki,pa ona menagera baci koju,ti zivis u nekom drugom svjetu

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 jan 2014, 15:20

I svaka vama čast kad ste skontali da je BATE uspio zaradit stadion nastupima kroz Ligu prvaka,i to ulaskom u grupnu fazu... Sad kad Bjelorusija izgradi BATE-u stadion možemo ih proglasiti svjetskim brendom... Pogledajte samo šta je Čelik zaradio kroz domaću ligu,rukometaši igraju premijer ligu,košarkaši prvu ligu federacije,a najveće pare za Arenu su došle od ŽKK ČELIK koji je kroz regionalnu ligu zaradio velike novce jer je prošle godine ušao među 4 ekipe u takmičenju :lol: NEKA NAM BATE I ČELIK BUDU POKAZATELJI DA SE MOŽE KAD SE HOĆE :D
slika

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 03 jan 2014, 15:25

19risha88 je napisao/la:I svaka vama čast kad ste skontali da je BATE uspio zaradit stadion nastupima kroz Ligu prvaka,i to ulaskom u grupnu fazu... Sad kad Bjelorusija izgradi BATE-u stadion možemo ih proglasiti svjetskim brendom... Pogledajte samo šta je Čelik zaradio kroz domaću ligu,rukometaši igraju premijer ligu,košarkaši prvu ligu federacije,a najveće pare za Arenu su došle od ŽKK ČELIK koji je kroz regionalnu ligu zaradio velike novce jer je prošle godine ušao među 4 ekipe u takmičenju :lol: NEKA NAM BATE I ČELIK BUDU POKAZATELJI DA SE MOŽE KAD SE HOĆE :D
slika
nek ti je Bog na pomoci :cry:

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 jan 2014, 15:43

bacelonafan je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:I svaka vama čast kad ste skontali da je BATE uspio zaradit stadion nastupima kroz Ligu prvaka,i to ulaskom u grupnu fazu... Sad kad Bjelorusija izgradi BATE-u stadion možemo ih proglasiti svjetskim brendom... Pogledajte samo šta je Čelik zaradio kroz domaću ligu,rukometaši igraju premijer ligu,košarkaši prvu ligu federacije,a najveće pare za Arenu su došle od ŽKK ČELIK koji je kroz regionalnu ligu zaradio velike novce jer je prošle godine ušao među 4 ekipe u takmičenju :lol: NEKA NAM BATE I ČELIK BUDU POKAZATELJI DA SE MOŽE KAD SE HOĆE :D
slika
nek ti je Bog na pomoci :cry:
Pa kad gledamo na stadion Bate-a iz perspektive da je uspio sam zaradit za izgradnju,onda možemo posmatrati tako i Čelik da je zaradio Arenu,a laž i jedno i drugo 8-)

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 jan 2014, 15:47

Nadam se da će čika TAN VRATITI ovog dečka 8-)
[youtube][/youtube]

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 jan 2014, 17:44

Tesko da ce vratit Saida, nema od toga nista sad sacekat koga ce cika Tan dovest... :)
04.10.2009 !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jan 2014, 19:31

Kakav Said kad je povrjedjen nece se oporaviti do kraja sezone nema ova ekipa vremena za cekanje...ovaj njegov menadjer Dervisevic nam je pokusao Bekica kojeg takodjer zastupa ovamo dovesti,ali ima decko ugovor sa Zrinjskim pa to koci cijelu pricu a sad se ubacio i taj Getafe u tu pricu tako da je to sve ostalo na idejama

Komazec bio rezerva ovom Velikonji u Mariboru :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

EvilBunch
Kontakt:

Post Postao/la EvilBunch » 03 jan 2014, 19:41

miky_hz je napisao/la:Kakav Said kad je povrjedjen nece se oporaviti do kraja sezone nema ova ekipa vremena za cekanje...ovaj njegov menadjer Dervisevic nam je pokusao Bekica kojeg takodjer zastupa ovamo dovesti,ali ima decko ugovor sa Zrinjskim pa to koci cijelu pricu a sad se ubacio i taj Getafe u tu pricu tako da je to sve ostalo na idejama

Komazec uopste nije igrao za Maribor kad je za isti nastupao Velikonja...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jan 2014, 19:42

Ne nego si ti igrao,eo na prvo kucanje mi izbaci
okomotiv – Maribor 1:1 (1:1)

Goals: Tavares, 13 (0:1). Glushakov, 37 (1:1).

Lokomotiv: Filtsov (Lobantsev, 57), Burlak, Shishkin (Yanbaev, 46), Eschenko (A. Ivanov, 46), Durica (Belyaev, 46), Ozdoev (Tigorev, 46), Glushakov (Podberezkin, 46), Samedov (Loskov, 46), Maicon (Sychev, 46), Obinna (Ibricic, 46), Pavlyuchenko (Grigoriev, 46).

Maribor: Handanovic, Potokar, Rajcevic, Arghus Soares (Vidovic, 46), Resek (Trajkovski, 46), Mezga (Ibraimi, 46), Mertelj, Filipovic (Lesjak, 74), Cvijanovic (Crnic, 83), Tavares (Beric, 74), Velikonja (Komazec, 74).

Referee: Tadej Meznar (Slovenia).

Maribor. Stadium «Ljudski Vrt». 700 spectators.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jan 2014, 19:45

EvilBunch je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kakav Said kad je povrjedjen nece se oporaviti do kraja sezone nema ova ekipa vremena za cekanje...ovaj njegov menadjer Dervisevic nam je pokusao Bekica kojeg takodjer zastupa ovamo dovesti,ali ima decko ugovor sa Zrinjskim pa to koci cijelu pricu a sad se ubacio i taj Getafe u tu pricu tako da je to sve ostalo na idejama

Komazec uopste nije igrao za Maribor kad je za isti nastupao Velikonja...

Kakav on i Getafe. :idea:
Ako on potpise za Getafe,ja cu sam sebe trajno banovati.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jan 2014, 19:57

amypitar je napisao/la:Pa ima li ovde admin,neko da ocisti ovu temu. :oops:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 03 jan 2014, 20:08

.....................bandovic..................

pojacanje.......trivunovic...........dupovac.........bojan

.......................grahovac...............................

stevanovic.........................................todorovic

..............................stojcev.............................

.................komazec...............bilbija..................

klupa:abdihodzic,tatomirovic,tadejevic,radovac,cimirot,velikonja,travancic,vusljanin,bisanovic,jevtic,kovacevic,plakalo itd

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 03 jan 2014, 20:14

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FORZA ZELJO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 jan 2014, 20:18

kenan_tm87 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 03 jan 2014, 20:23

ma dosadno hilmo burazere, pa raja svasta tipka, duga pauza, itd :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 jan 2014, 20:25

Ma ja, bitno je nakucati postova, pa makar se samo smajliji postavljali ili kojekakve bezveze priče o BATE-u.. ;)

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 03 jan 2014, 20:28

Koji bot, imam 80 postova evo haman 4 godine, i kaze bitno je nakucati postova... :lol:

Da malo razmisljas glavom skont'o bi sta mi je smijesno, Grahovac, Stevanovic i Velikonja na klupi... :lol:
FORZA ZELJO

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 03 jan 2014, 20:30

ma dobro o BATE-u je pokrenuta prica od kolege iz bordo tabora, koji pise kako je opcina Zenica napravila Arenu i kako je BATE malo zaradio :shock: 7.1 milion dobijes plasmanom u lp, znas koja je to lova za jedan klub kao sto je BATE, da ne spominjem klubove sa nasih prostora, pa znas sta bi znacilo za Želju ili Sarajevo finansijska inekcija od 7.1 milion makar se brukali po grupnoj fazi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jan 2014, 20:30

mujo205 je napisao/la:.....................bandovic..................

pojacanje.......trivunovic...........dupovac.........bojan

.......................grahovac...............................

stevanovic.........................................todorovic

..............................stojcev.............................

.................komazec...............bilbija..................

klupa:abdihodzic,tatomirovic,tadejevic,radovac,cimirot,velikonja,travancic,vusljanin,bisanovic,jevtic,kovacevic,plakalo itd

Ovaj sastav bi se prosetao ligom,a jos rezerve kakav bi, to tim bio. :!:
Mada dvojac Dupovac-Vule je katastrofa,najbolje se to moglo vidjeti na derbiju. :idea:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, budzak, fks74, Napapijri, nedimmmm1337, Pitaristok i 70 gostiju.