Srednja uplata.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja ga vise ne bi odigro da je granicu 4,5.Nijedan igrac me nije syebo k'o on i Elis.ElLoco7 je napisao/la:B. Beal 14,5 over
Njemu da je granica 7,5 ja ga ne bi over igrao.Povreda je ucinila svoje.ElLoco7 je napisao/la:B. Beal 14,5 over
Košarka ne mogu da vjerujem da sam mašio a, Paire nije nesto ni pokazao ybg bit ce boljezgmiky je napisao/la:dobar tiket, prolazi ovo,CSKA će dobitiWilly je napisao/la:Brate ako ti prođe košarka mislim da prolaziš tiket.EmirSioux89 je napisao/la:
Od kad nije pozelenio ajde danas makar
Ja ganjam Ruse,Svedjane i Cehe.rob do bagro je napisao/la:Ima li ko da igra i prati hokej, da mi neko predlozi koje lige su najbolje za undere igrat, sa malo golova itd.
Zahvaljujem care, inace igram manje od 6,5 na vece uloge, upratio sam i ja te Ruse malo, pa reko da nema jos kakva liga slicna njima.apocalyps je napisao/la:Ja ganjam Ruse,Svedjane i Cehe.rob do bagro je napisao/la:Ima li ko da igra i prati hokej, da mi neko predlozi koje lige su najbolje za undere igrat, sa malo golova itd.
Ima tu i poneki tim iz Finske.
Ja sam njih prije igrao oba tima ne daju gol u prvoj trecini,dobre kvote budu 1,35,1,40 zavisi od tekme.I bude dosta prolaza,onda sam poceo sa 6- i bude dosta pogodaka,samo treba upratiti neke timove i to je to.Puno srece.rob do bagro je napisao/la: Zahvaljujem care, inace igram manje od 6,5 na vece uloge, upratio sam i ja te Ruse malo, pa reko da nema jos kakva liga slicna njima.
Gdje si nasao taj info??? Izgleda da nije igrao proslu utakmicu u prvenstvu, vjerovatno je odmarao za ovu vecerasmasteRofPoker je napisao/la:Ne mogu bas dobro da prevedem ovaj grcki jezik ali cini mi se da je Spanulis upitan ili ako neko ima da proba naci kakav info jer je to mnogo bitna informacija.
Pa citao na njihovoj oficijelnoj stranici, ali nije direktno napisano za njega nego se trener zali na povrede u zadnje vrijeme a i angazovali su amerikanca prije 2 dana koji igra na poziciji 1 ili 2, zato sam i pitao.Fidel je napisao/la:Gdje si nasao taj info??? Izgleda da nije igrao proslu utakmicu u prvenstvu, vjerovatno je odmarao za ovu vecerasmasteRofPoker je napisao/la:Ne mogu bas dobro da prevedem ovaj grcki jezik ali cini mi se da je Spanulis upitan ili ako neko ima da proba naci kakav info jer je to mnogo bitna informacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.