Prošlo,valjda je neko ispratio.sudac92 je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prošlo,valjda je neko ispratio.sudac92 je napisao/la:
Bilo je neocekivano gusto, ali idemo dalje.Kurbla je napisao/la:S.Williams - Sharapova r2:0 @ 1,40 (Premier)
U posljednjih 9 godina igrale su medjusobno 13 puta. Serena je dobila svih 13 susreta, u kojima je Maria uzela samo 3 seta.
Pocetak je sezone, moguce da ce danas uzeti i cetvrti (zasto ne i peti, i pobjedu nakon 9 godina), ali zbog rivaliteta mislim da ce Serena ovaj susret shvatiti ozbiljno.
Prije ćeš pasti na hokejima.sudac92 je napisao/la:
Kad nas Paire i Cska sve povalja.![]()
5. par zaredom koji postavljam i koji prolaziElLoco7 je napisao/la:D. Cousins 22,5 over
@Gazija pratim to sutra, nisam nijednom dosad stigao ispratit tvoje odbojke, uvijek kasno vidim. i sve pohvale na dosadasnjim parovima koje si stavljao.
Lokomotiv - CSKA (73,5) 1.pol preko proslo glatmilanist je napisao/la:danas nemam blage veze sta odigrati, nakon sto me juce Mirotic heba na 4 listica, i na svakom bas on kad nisam polupao sve.. ode najmanje 200 marcica u vodu, al ajd nejse
danas igrao
Lokomotiv Kuban - CSKA 2 @1.60
Olympiakos - Fenerbahce 1 @1.60
B.McCalebb (11,5) over @1.85
pa sta bude majka mu stara
postajes strasno dosadan i iritantanElmander je napisao/la:hhaha gledaj ovog zgmiky lik se ufurao da je neki kladionicar a ima prolaznost 13%
ne znam sta da ti kazem prijatelju, nakon sto me CSKA ovako obori sve je onda moguce, pa yebem ga ja primise tricu i ljudi izvukose produzetak. realno trebao bi prebaciti ovu granicu, a isto tako mislim da ce grci uzeti turke, i ako ih uzmu sigurno ce ih dobiti preko 3,5 to je neko moje misljenje, pa ti odigraj po svojoj voljiArslan je napisao/la:Lokomotiv - CSKA (73,5) 1.pol preko proslo glatmilanist je napisao/la:danas nemam blage veze sta odigrati, nakon sto me juce Mirotic heba na 4 listica, i na svakom bas on kad nisam polupao sve.. ode najmanje 200 marcica u vodu, al ajd nejse
danas igrao
pa sta bude majka mu staračekam u drugoj kombinaciji 143,5+
koliko si siguran za ovog McCalebb-a? Ja sam mislio Olympiakos +3,5 igrati, sta mislis?
klasični primjer utakmice sa 2 potpuno različita poluvremena. a teodosić je za penzijemilanist je napisao/la:ne znam sta da ti kazem prijatelju, nakon sto me CSKA ovako obori sve je onda moguce, pa yebem ga ja primise tricu i ljudi izvukose produzetak. realno trebao bi prebaciti ovu granicu, a isto tako mislim da ce grci uzeti turke, i ako ih uzmu sigurno ce ih dobiti preko 3,5 to je neko moje misljenje, pa ti odigraj po svojoj voljiArslan je napisao/la:Lokomotiv - CSKA (73,5) 1.pol preko proslo glatmilanist je napisao/la:danas nemam blage veze sta odigrati, nakon sto me juce Mirotic heba na 4 listica, i na svakom bas on kad nisam polupao sve.. ode najmanje 200 marcica u vodu, al ajd nejse
danas igrao
pa sta bude majka mu staračekam u drugoj kombinaciji 143,5+
koliko si siguran za ovog McCalebb-a? Ja sam mislio Olympiakos +3,5 igrati, sta mislis?
ispratio sam prika obje i dodao jednu po svom cejfu, pa cemo da vidimo, sretno nampintol_TM87 je napisao/la:Sodertalje vs Boras 2 @3.6
Švedska kosarka, derbi drugog i prvog..
Boras jos uvijek nema poraza u ligi a kvota na pobjedu gosta je 3.60
Norveska vs Njemacka 1 @3.00
Igrali jucer i Norveska dobila 3:0
Nije lose, idemo dalje.Kurbla je napisao/la:![]()
Slazem se za Boras, vrijedi probati u singlu.pintol_TM87 je napisao/la:Sodertalje vs Boras 2 @3.6
Švedska kosarka, derbi drugog i prvog..
Boras jos uvijek nema poraza u ligi a kvota na pobjedu gosta je 3.60
Norveska vs Njemacka 1 @3.00
Igrali jucer i Norveska dobila 3:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.