Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Danas smo trebali pobjedit da imamo nekih sansi za 4 mjesto,al sa onakom igrom nemamo sta trazit protiv totenhema.Teska situacija u klubu i ako Rafa zeli dobro Liverpoolu neka odmah ide.YNWA
koliko sam samo procitao slicnih tekstova, kako je ovaj ili onaj rekao da ce gerrard otici iz liverpoola. i onda navedu razloge zbog kojih bi kapiten otisao iz liverpoola itd, i svaki put navijaci liverpoola strahuju zbog toga, bez ikakvog razloga, gerrard nece otici iz liverpoolareds_forever je napisao/la:ono njegovo rotiranje kod stokeovog gola...fera je napisao/la:rafa idi i povedi i skrtela sa sobom molim te.
ovaj igrac kojeg svi spominju kao veliki potez rafe i sjajan transfer je jedan od najvecih krivaca sto liverpool prima ovako puno glupih golova. i kirgyakos je bolji igrac od njega a samija da ne spominjem kako nam samo taj covjek nedostaje...![]()
Liverpool captain Steven Gerrard is rumoured to be considering a surprise exit from Anfield this summer, according to reports.
The Daily Star is claiming a **** close to the Reds skipper has revealed that he is eyeing a move abroad with free-spending Real Madrid and Serie A giants AC Milan looking potential destinations if he leaves the Reds.
Gerrard, who is currently sidelined for a fortnight with a hamstring problem, is alleged to be considering his options after Liverpool's tumultuous season has seen manager Rafael Benitez remain defiant in the face of calls for him to be sack.
The Huyton-born midfielder is believed to favour a move to the Spanish capital where he would be reunited with former Reds team mate Xabi Alonso who arrived at the Bernabeu Stadium last summer.
The **** said: “Stevie turns 30 at the end of the season and knows time is running out for him if he wants to win more honours.
“The chance to link up with the stars at Real is one that excites him.
“The big fear is that it will take at least a couple of years before Liverpool can build a team able to challenge for the title again, and that there may not even be enough money around for them to do that.
“He loves the club, but he is frustrated at the way things have gone this year.
“But he doesn’t want to play for another side in the Premier League. If he did move, then he would prefer it to be abroad and a club like Real or Milan would be ideal.”
![]()
ako je istina...
i najvise mrzim komentare ako gerrard ode propast cemo i sl, liverpool je iznad svakog igraca pa i gerrarda

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
upravu si...Lennon ce poderat insuu, a kranjcar degenaSemirr je napisao/la:Danas smo trebali pobjedit da imamo nekih sansi za 4 mjesto,al sa onakom igrom nemamo sta trazit protiv totenhema.Teska situacija u klubu i ako Rafa zeli dobro Liverpoolu neka odmah ide.YNWA

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- reds_forever
- Kontakt:
"I'm really pleased with the performance against a difficult team. In a tough game we did almost everything to win.
"If you asked me before the game in normal circumstances if I'd take a point, I'd say it's not bad, but after winning for 89 minutes I felt we could have got the three points.
sto se mene tice,mi nismo za pobjedu nista ucinili,ali cim vidim ovo da bi za 1-1 protiv stokea prije utakmice rekao " nije lose ",opet zakljucujem kako je on covjek sa malim apetitima,a liverpool sa velikim,i to ne moze ici skupa..ok,opet nas povrede prate,ali on mora znati sta zeli,nek napadne jednom,nek pokaze zelju za pobjedom,on danas izvede sastav koji ni lud covjek ne bi kad bi znao od koje je vaznosti utakmica...ako nam je neka utakmica "massive game" onda to podrazumijeva valjda da ucinimo sve za pobjedu,da to pokazemo..nekako sam predosjecala da ce pri kraju utakmice stoke postici pogodak,jer je to nesto sto nam se desava mjesecima i time se zadovoljavaju oni koji ne bi trebali,a koji drza karte u rukama....
a sto se tice degena,taman sto pomislih da bi od njega moglo biti neke koristi,on me danas ponovo uvjeri da su mu sposobnosti u skladu sa prezimenom
ako gerrard ode,necemo propasti,ali bio bi to veliki gubitak,gerrard za sve ono sto je ucinio za nas zasluzuje sve najbolje,i ako ode,pozeljet cu mu srecu u bilo kojem klubu,ali ja cisto sumnjam da bi on imao srca to uraditi...mozda zajedno sa torresom izvrsi neki pritisak da se u klubu napravi pomak i da stvari krenu na bolje...nadam se tome...
"If you asked me before the game in normal circumstances if I'd take a point, I'd say it's not bad, but after winning for 89 minutes I felt we could have got the three points.
sto se mene tice,mi nismo za pobjedu nista ucinili,ali cim vidim ovo da bi za 1-1 protiv stokea prije utakmice rekao " nije lose ",opet zakljucujem kako je on covjek sa malim apetitima,a liverpool sa velikim,i to ne moze ici skupa..ok,opet nas povrede prate,ali on mora znati sta zeli,nek napadne jednom,nek pokaze zelju za pobjedom,on danas izvede sastav koji ni lud covjek ne bi kad bi znao od koje je vaznosti utakmica...ako nam je neka utakmica "massive game" onda to podrazumijeva valjda da ucinimo sve za pobjedu,da to pokazemo..nekako sam predosjecala da ce pri kraju utakmice stoke postici pogodak,jer je to nesto sto nam se desava mjesecima i time se zadovoljavaju oni koji ne bi trebali,a koji drza karte u rukama....
a sto se tice degena,taman sto pomislih da bi od njega moglo biti neke koristi,on me danas ponovo uvjeri da su mu sposobnosti u skladu sa prezimenom

ako gerrard ode,necemo propasti,ali bio bi to veliki gubitak,gerrard za sve ono sto je ucinio za nas zasluzuje sve najbolje,i ako ode,pozeljet cu mu srecu u bilo kojem klubu,ali ja cisto sumnjam da bi on imao srca to uraditi...mozda zajedno sa torresom izvrsi neki pritisak da se u klubu napravi pomak i da stvari krenu na bolje...nadam se tome...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Riera non-stop ove sezone "nije dovoljno oporavljen" ?!!! Maxi na klupi, Aquilani jedva docekao da pocne igrat, a Rafa ga drzi na klupi u vaznoj utakmici....ngog u prvoj postavi.... ovako smo danas trebali igrati:
--------------------Reina---------------------
Degen----Carragher-----Kyrgiakos----Insua
-----------Mascherano---Aquilani----------
----Maxi------------Kuyt----------------Aurelio-
------------------Pacheco---------------------
Pacheco jer se Ngog "dokazao" treba mu 17 sansi prije nego sto primi loptu, ili Babel ako nije povrijedjen
Pacheco jer se Ngog "dokazao" treba mu 17 sansi prije nego sto primi loptu, ili Babel ako nije povrijedjen
Klopp for the kop!
- majestic24
- Kontakt:
Vi od tog maxija previse ocekujete. On nije imao mjesta u prvih 11 u Atletico Madridu,koji je do prije 2-3 sedmice bio u zoni ispadanja u spaniji. Danas je zajebao onu kontru kad ste isli 3 vs 2,spor je...neocekujem od njega nista,al vidjet cemo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
San Jose u prvoj postavi Athletic Bilbaoa, i vode 1:0 protiv Reala
Klopp for the kop!
Ma jeste, al je bolji od Degena u svakom slucaju, bar na toj pozicijimajestic24 je napisao/la:Vi od tog maxija previse ocekujete. On nije imao mjesta u prvih 11 u Atletico Madridu,koji je do prije 2-3 sedmice bio u zoni ispadanja u spaniji. Danas je zajebao onu kontru kad ste isli 3 vs 2,spor je...neocekujem od njega nista,al vidjet cemo.
Klopp for the kop!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Degen----Carragher-----Kyrgiakos----Fabio
-----------Mascherano---Lucas----------
----Maxi------------Aquilani-----------------Babel
------------------Kuyt---------------------
Da Rafa ne sere to s Babelom moglo se ovako igrati

upravu si, covjek je povrijedjen i kad je zdrav jbt ne da mu da proviri na stadionOTNYS_YNWA je napisao/la:--------------------Reina---------------------

Klopp for the kop!
aquman je odigrao zadnjih nekoliko utakmica i sigurno nije bio spreman da zaigra danas a i lukas je danas bio najbolji uz grka ne terenu, maxi je odradio samo jedan trening sa ekipom i gurnuti ga odmah u ekipu bio bi pogresan potez, iako je bolje da on zaigrao neko degen na desnom krilu, najbolje bi bilo da je babel igrao ali rafa ocigledno na babela vise ne racuna i planira ga prodati, ne vidim drugog razloga zasto ga nije bilo ni na klupiThunder93 je napisao/la:Riera non-stop ove sezone "nije dovoljno oporavljen" ?!!! Maxi na klupi, Aquilani jedva docekao da pocne igrat, a Rafa ga drzi na klupi u vaznoj utakmici....ngog u prvoj postavi.... ovako smo danas trebali igrati:
pacheco sam u napadu, to bi bio najgluplji potez rafe odkad je u liverpoolu, a imao ih je mnogo, pacheco nije igrac koji moze igrati sam u napadu, pogotovo ne protiv stoke, ngog je jedini igrac u ekipi koji to moze igrati, naravno pored torresa, druga je stvar sto je ngog danas bio slab, kao i vecina igraca, prolaznu ocjenu mogu dobiti leiva, reina i grk, iako najveci je krivac rafa jer morao je bolje postaviti ekipu, sva sreca sto su danas grk i leiva odigrali dobro, neko ce reci iznad svojih mogucnosti
Sarajevo i Liverpool
Rafa Benitez believes Liverpool showed the fight needed to finish in the top four despite suffering more frustration with a 1-1 draw in Stoke.
Sotirios Kyrgiakos looked to have wrapped up the points until Robert Huth fired an injury-time equaliser.
Benitez, who was forced to make six changes following yet another injury crisis, could not fault his players' desire.
He said: "The main thing today, with some players out, was to show character and react. The players were fantastic, working very, very hard. The fans appreciated this and supported the team.
"I'm really pleased with the performance against a difficult team. In a tough game we did almost everything to win.
"In football, sometimes things go against you. We have these problems but the only way to change things is to keep going, keep working hard.
"The most positive thing for me is the players were trying from beginning to end. They were working really hard, so it's difficult.
"We'll improve if we continue working in this way."
Liverpool conceded from a late corner but Benitez refused to blame his back four.
Instead he believes the team as a whole needs to cut down the number of set pieces given away in dangerous areas.
"Maybe we could do better but I'd like to analyse every situation because there were too many free-kicks, too many throw-ins, too many corners," he said.
Benitez felt Liverpool should have had two penalties after Lucas was twice brought down in the box.
"Both for me were penalties - they were very clear," he said. "You can see the incident again 100 times and you'll have the same opinion as everyone in the stadium.
"It's difficult to take because for 89 minutes we were winning, and then after Stoke's equaliser we could have had a penalty. That could have changed everything. We got one point when it could have been three, so we've lost two points."
ccc
Sotirios Kyrgiakos looked to have wrapped up the points until Robert Huth fired an injury-time equaliser.
Benitez, who was forced to make six changes following yet another injury crisis, could not fault his players' desire.
He said: "The main thing today, with some players out, was to show character and react. The players were fantastic, working very, very hard. The fans appreciated this and supported the team.
"In football, sometimes things go against you. We have these problems but the only way to change things is to keep going, keep working hard.
"The most positive thing for me is the players were trying from beginning to end. They were working really hard, so it's difficult.
"We'll improve if we continue working in this way."
Liverpool conceded from a late corner but Benitez refused to blame his back four.
Instead he believes the team as a whole needs to cut down the number of set pieces given away in dangerous areas.
"Maybe we could do better but I'd like to analyse every situation because there were too many free-kicks, too many throw-ins, too many corners," he said.
Benitez felt Liverpool should have had two penalties after Lucas was twice brought down in the box.
"Both for me were penalties - they were very clear," he said. "You can see the incident again 100 times and you'll have the same opinion as everyone in the stadium.
"It's difficult to take because for 89 minutes we were winning, and then after Stoke's equaliser we could have had a penalty. That could have changed everything. We got one point when it could have been three, so we've lost two points."
ccc
Klopp for the kop!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Obrukace nas Tottenham
Ako moze vise

Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 16 jan 2010, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ja kako covjek se.re,ja vake trenere ne mogu nikako.
Zao mi vas je,al sta ces...

Zao mi vas je,al sta ces...

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- reds_forever
- Kontakt:
a zasto se nije moglo pokusati i sa pachecom i sa n'gogom
onako je svaka lopta isla na ovog drugog koji je nijednom nije znao iskoprcati kako treba....a da ne spominjem kakve duge lopte smo danas imali...i moja nana bi preciznije loptu sutnula
ja mislim da se nema sta aquilani vise stediti,nek stisne i on malo zube,ako se povrijedi,povrijedi,ako ne,super onda,al necemo ovako do maja,malo igraj,malo ne igraj,pa xabi je bio standardan,valjda bi i ovaj trebao biti ako mu je zamjena

ja mislim da se nema sta aquilani vise stediti,nek stisne i on malo zube,ako se povrijedi,povrijedi,ako ne,super onda,al necemo ovako do maja,malo igraj,malo ne igraj,pa xabi je bio standardan,valjda bi i ovaj trebao biti ako mu je zamjena

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
tako je. Xabi kad je bio povrijedjen nije nikako igrao, al zato kad je bio spreman, nije bilo "haj udji 5 minuta, haj udji 10" nego igra cijelu utakmicureds_forever je napisao/la:a zasto se nije moglo pokusati i sa pachecom i sa n'gogomonako je svaka lopta isla na ovog drugog koji je nijednom nije znao iskoprcati kako treba....a da ne spominjem kakve duge lopte smo danas imali...i moja nana bi preciznije loptu sutnula
![]()
Klopp for the kop!
- reds_forever
- Kontakt:
"Is someone saying there is a problem with Steven Gerrard? Not true. He was here today supporting the team, that says everything."
"The fans are very clever – they know that Bill Shankly, the most famous manager in the history of the club, went many years without winning," the Spaniard said, neglecting to add that Shankly had actually delivered two league titles to Anfield before the silverware dried up between 1966 and 1973.
e moj rafa,jos kad bi ti uzeo ono shanklyevo 'If you are first,you are first,if you are second,you are nothing ' i 'A lot of football success is in the mind. You must believe that you are the best and then make sure that you are. In my time at Liverpool we always said we had the best two teams in Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves.'
the FA Cup and the UEFA Cup
'It's there to remind our lads who they're playing for, and to remind the opposition who they're playing against.'
On the 'This is Anfield' plaque
'At a football club, there's a holy trinity - the players, the manager and the supporters. Directors don't come into it. They are only there to sign the cheques.' i to uvalio u svoju glavu i glavu igraca i u svoju taktiku,ovaj tim bi igrao 1000 puta bolje...
"The fans are very clever – they know that Bill Shankly, the most famous manager in the history of the club, went many years without winning," the Spaniard said, neglecting to add that Shankly had actually delivered two league titles to Anfield before the silverware dried up between 1966 and 1973.
e moj rafa,jos kad bi ti uzeo ono shanklyevo 'If you are first,you are first,if you are second,you are nothing ' i 'A lot of football success is in the mind. You must believe that you are the best and then make sure that you are. In my time at Liverpool we always said we had the best two teams in Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves.'
the FA Cup and the UEFA Cup
'It's there to remind our lads who they're playing for, and to remind the opposition who they're playing against.'
On the 'This is Anfield' plaque
'At a football club, there's a holy trinity - the players, the manager and the supporters. Directors don't come into it. They are only there to sign the cheques.' i to uvalio u svoju glavu i glavu igraca i u svoju taktiku,ovaj tim bi igrao 1000 puta bolje...
Barcelona
Torres uspješno operiran u Barceloni
Dr. Ramon Cugat je danas u barcelonskoj klinici Chiron 45 minuta operirao koljeno španjolskog nogometaša Liverpoola Fernanda Torresa.
Hirurg je artroskopskim zahvatom uspješno sanirao štetu nastalu napuknućem lateralnog meniskusa desnog koljena, a centarfor će izvan travnjaka biti u šest sljedećih sedmica.
Španski reprezentativac je stradao tokom prvog poluvremena kup-dvoboja s Readingom prošle srijede, koji je Liverpool na svom Anfieldu izgubio 2-1.
ESPN: Mourinho dolazi ako se Liverpool financijski stabilizira
Prema izvještajima američke kabelske televizijske mreže ESPN-a, portugalski stručnjak Jose Mourinho mogao bi uskoro preuzeti trenersku klupu Liverpoola od Rafe Beniteza...
Iako je Benitez ugovorno vezan do 2014. godine, ispadanje iz 3. kola FA Cupa od Readinga sredinom tjedna zaokružilo je razočaravajuću sezonu "redsa" kojima je sada preostalo boriti se za naslov tek u Europa ligi.
Međutim, vjeruje se da bi Benitez trebao ostati na klupi do kraja sezone do kada bi aktualni suvlasnici Tom Hicks i George Gillet trebali pronaći zainteresirane ulagače voljne kupiti dionice kluba koji je trenutno u velikim dugovima.
Tada bi se stvorili preduvjeti za dolazak bivšeg trenera Porta i Chelseaja, a aktualnog trenera Intera, koji je i ranije najavio da mu je želja vratiti se na Otok.
- Od ljudi bliskih s Mourinhom znam da on neće doći u financijski nestabilan klub. Da se Liverpool financijski stabilizira i sakupi sredstva potrebna za ulaganja u pojačanja Jose ne bi dvojio o prihvaćanju posla u Liverpoolu. Liverpoolovi vlasnici pokušavaju prodati klub već dvije godine, a sada traže investiciju od 100 milijuna funti za kupnju manjinskog udjela. Svaki ulagač će htjeti kontrolu nad klubom i barem 51% dionica minimalno – rekao je nepoznat izvor blizak klubu s Anfielda.
Torres uspješno operiran u Barceloni
Dr. Ramon Cugat je danas u barcelonskoj klinici Chiron 45 minuta operirao koljeno španjolskog nogometaša Liverpoola Fernanda Torresa.
Hirurg je artroskopskim zahvatom uspješno sanirao štetu nastalu napuknućem lateralnog meniskusa desnog koljena, a centarfor će izvan travnjaka biti u šest sljedećih sedmica.
Španski reprezentativac je stradao tokom prvog poluvremena kup-dvoboja s Readingom prošle srijede, koji je Liverpool na svom Anfieldu izgubio 2-1.

ESPN: Mourinho dolazi ako se Liverpool financijski stabilizira
Prema izvještajima američke kabelske televizijske mreže ESPN-a, portugalski stručnjak Jose Mourinho mogao bi uskoro preuzeti trenersku klupu Liverpoola od Rafe Beniteza...
Iako je Benitez ugovorno vezan do 2014. godine, ispadanje iz 3. kola FA Cupa od Readinga sredinom tjedna zaokružilo je razočaravajuću sezonu "redsa" kojima je sada preostalo boriti se za naslov tek u Europa ligi.
Međutim, vjeruje se da bi Benitez trebao ostati na klupi do kraja sezone do kada bi aktualni suvlasnici Tom Hicks i George Gillet trebali pronaći zainteresirane ulagače voljne kupiti dionice kluba koji je trenutno u velikim dugovima.
Tada bi se stvorili preduvjeti za dolazak bivšeg trenera Porta i Chelseaja, a aktualnog trenera Intera, koji je i ranije najavio da mu je želja vratiti se na Otok.
- Od ljudi bliskih s Mourinhom znam da on neće doći u financijski nestabilan klub. Da se Liverpool financijski stabilizira i sakupi sredstva potrebna za ulaganja u pojačanja Jose ne bi dvojio o prihvaćanju posla u Liverpoolu. Liverpoolovi vlasnici pokušavaju prodati klub već dvije godine, a sada traže investiciju od 100 milijuna funti za kupnju manjinskog udjela. Svaki ulagač će htjeti kontrolu nad klubom i barem 51% dionica minimalno – rekao je nepoznat izvor blizak klubu s Anfielda.
FK Pjetlovi
- alan_kardec
- Kontakt:
reds je napisao/la: ESPN: Mourinho dolazi ako se Liverpool financijski stabilizira
Ovo sam i ja pročitao,ali teško da će se ovako neštio ostvariti.Liverpool sve više postaje dubioza kolektiv,a i Mourinhu dobro ide u Interu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Idemu sjajnoalan_kardec je napisao/la:reds je napisao/la: ESPN: Mourinho dolazi ako se Liverpool financijski stabilizira
Ovo sam i ja pročitao,ali teško da će se ovako neštio ostvariti.Liverpool sve više postaje dubioza kolektiv,a i Mourinhu dobro ide u Interu.

Bari [2 - 0] Inter Milan
34'
59'
60' [1 - 0] P.V.D.S. Barreto (pen.)
63' [2 - 0] P.V.D.S. Barreto (pen.)
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.