Kakav si ti bolesnikvelo60 je napisao/la:ovog momka za kapitena kad se spaha penzionise...samo da onaj dzeko ne bude jadni mi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kakav si ti bolesnikvelo60 je napisao/la:ovog momka za kapitena kad se spaha penzionise...samo da onaj dzeko ne bude jadni mi
Samo neka piseJTS je napisao/la:Seo rušilac, kako samo priča bosanski .. prijadelji, izpunesvaka mu čast, haman će početi i statuse na bosanskom pisati
![]()
inače momak je legenda, mislim na Sea
Ovo Sejo se vratio iz lova.Pauk je napisao/la:Seo patriota...cak mu je i cura Bosanka
Pauk je napisao/la:Seo patriota...cak mu je i cura Bosanka
A da ima djevojku koja nije Bošnjakinja ne bi valjalo?JackTheStripper je napisao/la:Pauk je napisao/la:Seo patriota...cak mu je i cura Bosanka
A šta bi trebala biti nego Bošnjakinja?! Da ne bi možda trebao da voda Njemicu?!
Misli na SeaSarajlijc@ je napisao/la:A ko je Sejo?
samo neuka nešto u kuhinji,čim nam Seo veli da ide mami na pitu ybga mlada naučićeJTS je napisao/la:cura kad ga je vidjela, odmah je po glavi poznala da je Bošnjo, a poslije kad su se počeli zabavaljati, shvatila je i da je rušilac
Seo ode po ručak, donese kući medvjedaFecox je napisao/la:samo neuka nešto u kuhinji,čim nam Seo veli da ide mami na pitu ybga mlada naučićeJTS je napisao/la:cura kad ga je vidjela, odmah je po glavi poznala da je Bošnjo, a poslije kad su se počeli zabavaljati, shvatila je i da je rušilac
kvalitet je napisao/la:A da ima djevojku koja nije Bošnjakinja ne bi valjalo?JackTheStripper je napisao/la:Pauk je napisao/la:Seo patriota...cak mu je i cura Bosanka
A šta bi trebala biti nego Bošnjakinja?! Da ne bi možda trebao da voda Njemicu?!Ma daj, ako mu više odgovara neka druga, zašto ne bi bio s njom? I vi svašta pišete...
fina ova mladakvalitet je napisao/la:JackTheStripper je napisao/la:Pauk je napisao/la:Seo patriota...cak mu je i cura Bosanka
A šta bi trebala biti nego Bošnjakinja?! Da ne bi možda trebao da voda Njemicu?!
Tvoja generacijaGumenix je napisao/la:Mala ima 14.5 godina