Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
koliko znam ima vise od 50 % al ne bitno ... fokusirati se na teren da djeca razvaljuju a ne malo po malo neka povreda ...Minhi je napisao/la:FAN shop nije potpuno vlasnistvo kluba, tako da klub ima samo manji dio zarade od prodaje navijackih rekvizita... Toliko o nasem marketingu... NO COMMENT...
Jest nas ako smo mi prvaci Hong KongaBuu je napisao/la:Ono Kajkut nas ?![]()
Neće zna se ko, oni iz Šumske!Zakletva je napisao/la:Jeli nekoupucen da li je propala ideja o ligi 10 kao sto je sada HNL
Standardno oni seru. Smanjenjem lige bi se digli iz ovog sivila, dobili bi na kvaliteti 100%.RiverPlate je napisao/la:Neće zna se ko, oni iz Šumske!Zakletva je napisao/la:Jeli nekoupucen da li je propala ideja o ligi 10 kao sto je sada HNL
Ma ne moze Savez nista, da nema Svabe **** bi mi ista napravili. Ovo sto smo na SP otisli, mozemo se svi kolektivno Svabi klanjati koji je obezbijedio uslove za igru.Buu je napisao/la:Savez bi to sa uefom mogao rijesiti veoma brzo. Dati im ultimatum, ako nece tu im je dodik i kup rs.
Ko je to elabolirao, jel imas ekonomsku studio o tome uradjenu, proveo istrazivanja koliko bi to dorpinjelo posjeti utakmica, koji bi to postotak bio ? Ljudi ovdje nemaju naviku da idu na utakmicu, sve ostalo su samo opravdanja, ne ide na utakmicu zato sto nece, a ne zato sto mu je los stadion. I da se izgradi ta tribina bilo bi neki drugi razlog ne dolazka, I sve tako u krug. Svi stadioni kostaju, na godisnjem nivou, ima ono sto se zovu fixni troskovi,a imas I dodatne troskove na koje uticu razlicite stvari od vremenskih uslova do navijaca. Nije to izgradi I tu je kraj torskovima. Imaju zelje,a imaju I realne ekonomske cinjenice. Zeljo tesko da bi profitirao od izgradnje jedne tribune, ako bi ustupio poslovne prostore. I da se izgradi jedna tribina to bi u nekoj blizoj ili daljoj buducnosti samo odbilo investiture da uloze novce u izgradnju cijelog stadion jer na jednu tribinu ne mozes racunati.neroazzuro je napisao/la:A koja bi to,po tebi,bila razlika u cijeni "odrzavanja stadiona" (ma sta to znacilo) sa istocnom tribinom u odnosu na trenutno stanje?
I istocna tribina bi sigurno donijela znatno vecu posjetu, bezbroj puta elaborirano.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Kabinet1987 i 12 gostiju.