Da znaš koliko će boljet kad dobiješ nogom u guzicuDex je napisao/la:Meni je važniji potencijal stopala

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da znaš koliko će boljet kad dobiješ nogom u guzicuDex je napisao/la:Meni je važniji potencijal stopala
Eh baš toRosicky je napisao/la:Da znaš koliko će boljet kad dobiješ nogom u guzicuDex je napisao/la:Meni je važniji potencijal stopala
vidim da sam pokrenuo lavinutyler durden je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:dokle god vam fizicki izgled bude prioritet, necete se bas provesti u zivotu...
Oj majko mila , kad ti druze prolupa?
ma ne znam za tu djevojku, mislim ono opcenito. Znam sta znaci ta prava, ali je jos nisam upoznao. Ona je sve ono suprotno kakvu je ja zamisljam. Tesko je to objasniti.Monolog je napisao/la:Može biti, al' ne mora značiti.Bosniacum Lilium je napisao/la:dokle god vam fizicki izgled bude prioritet, necete se bas provesti u zivotu...
Inače, ako neko kaže da je neko lijep -> logika je da će se ocjenjivati fizički izgled. Nećemo pričati o finim manirima, inteligenciji, simpatičnim tikovima i ostalim stvarima koje nemaju veze sa fizičkim izgledom. To je jednostavno tako.
Ovu djevojku ne znam - logično da ocjenjujem isključivo preko avatara na fb-u. Jbg, meni nije privlačna i tačka. Sad, druga stvar je što me pojedinci (individua, u stvari) napadaju zbog toga.
Jesi siguran da ne postoji?tyler durden je napisao/la:X faktor ne postoji druze.
a postao trol zescista bi s ljijana jarana mog
mozda, ne znam jos, nisam upoznao takvu, ali opet je to sve teorija dok se eksperimentalno ne dokaze suprotnotyler durden je napisao/la:X faktor ne postoji druze.
a postao trol zescista bi s ljijana jarana mog
Naravno da je bitan, ali ne mora bit presudan. Bitan je u slučaju tog upoznavanja, jer je pozivnica za isto, uglavnom. Sa druge strane, kod osoba koje već poznaješ, tu izgled nije presudan. Ne kažem da nije bitan, ali (uglavnom) nije presudan. Mada, svi ti faktori zavise i od motiva, tj. onoga što tražiš (veza, isključivo seks ili nešto treće).OTNYS_YNWA je napisao/la:Lažu svi koji kažu da im nije bitan fizički izgled. Svaki od vas djevojci priđe da se upozna jer mu se svidjela, fizički naravno.
ma ne, oni pridju curi sa "cuo sam da si pametna i imas dobru dusu"OTNYS_YNWA je napisao/la:Lažu svi koji kažu da im nije bitan fizički izgled. Svaki od vas djevojci priđe da se upozna jer mu se svidjela, fizički naravno.
Zavisi koja skola.Gimnazijaci pitaju curu jel imas 5.0 il da ja idem daljeLenBias je napisao/la:ma ne, oni pridju curi sa "cuo sam da si pametna i imas dobru dusu"OTNYS_YNWA je napisao/la:Lažu svi koji kažu da im nije bitan fizički izgled. Svaki od vas djevojci priđe da se upozna jer mu se svidjela, fizički naravno.
ta necemo s nekom glupom izlazitOtelo je napisao/la:Zavisi koja skola.Gimnazijaci pitaju curu jel imas 5.0 il da ja idem daljeLenBias je napisao/la:ma ne, oni pridju curi sa "cuo sam da si pametna i imas dobru dusu"OTNYS_YNWA je napisao/la:Lažu svi koji kažu da im nije bitan fizički izgled. Svaki od vas djevojci priđe da se upozna jer mu se svidjela, fizički naravno.![]()
Ako joj je ružno stopalo , stvarno ono , bolje nekako kad' je fino je l' tako bro ?Dex je napisao/la:Meni je važniji potencijal stopala
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Naravno da je bitan, ali ne mora bit presudan. Bitan je u slučaju tog upoznavanja, jer je pozivnica za isto, uglavnom. Sa druge strane, kod osoba koje već poznaješ, tu izgled nije presudan. Ne kažem da nije bitan, ali (uglavnom) nije presudan. Mada, svi ti faktori zavise i od motiva, tj. onoga što tražiš (veza, isključivo seks ili nešto treće).OTNYS_YNWA je napisao/la:Lažu svi koji kažu da im nije bitan fizički izgled. Svaki od vas djevojci priđe da se upozna jer mu se svidjela, fizički naravno.
evo momak gore objasnio, mislim na @Patrice_Evra_3LenBias je napisao/la:ma ne, oni pridju curi sa "cuo sam da si pametna i imas dobru dusu"OTNYS_YNWA je napisao/la:Lažu svi koji kažu da im nije bitan fizički izgled. Svaki od vas djevojci priđe da se upozna jer mu se svidjela, fizički naravno.
gojzerica je napisao/la:Preko 2k dijeljenja.![]()
Estakfirullah!!! Ja imam samo jedan profil!!!gojzerica je napisao/la:Preko 2k dijeljenja.![]()