Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

mirzatele
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la mirzatele » 02 jan 2014, 19:23

mirzatele je napisao/la:T.Kinsey 10.5 vise

u Euroligi igra u prosjeku 30 minuta a danas ce vjerovatno i vise..Uzima 10 suteva u prosjeku po utakmici...dobar igrac,brz,solidan suter..Mislim da ce veceras uz koje slobodno ovo lagano da prebaci
prosao za 12 minuta ;)

jocker

Post Postao/la jocker » 02 jan 2014, 19:49

mirzatele je napisao/la:
jocker je napisao/la:ne znam sto forsirate Bih u rukometu Latvija ce nas pomesti,igraju brz rukomet,mlada reprezentacija u naletu a mi smo skloni oscilacijama.
jesi dobar ?
nisam dobar,al to si vec znao prije utakmice ;)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 02 jan 2014, 20:02

slika

:cry:
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 02 jan 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 02 jan 2014, 20:08

Imal neko link da pratim koseve igraca....

kompa
Kontakt:

Post Postao/la kompa » 02 jan 2014, 20:16

barca_87 je napisao/la:
kompa je napisao/la:imam tiket 290 km iznos i samo cekam jos R.Fernandes (12,5) Više 1,85 sta mislite cekati ili kontru ganjati
pa lud si ako budes ceko to a nisu male pare u igri :D
kontriraj podhitno na stoju makar ,nije neka mala kvota pa da cekas ,bolje znat da si 100% nesto dobio nego sijedit za vrijeme utakmice i cekat hocel bas rudijeva noc bit

pozz ;)

prode rudy :D

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jan 2014, 20:26

kompa je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
kompa je napisao/la:imam tiket 290 km iznos i samo cekam jos R.Fernandes (12,5) Više 1,85 sta mislite cekati ili kontru ganjati
pa lud si ako budes ceko to a nisu male pare u igri :D
kontriraj podhitno na stoju makar ,nije neka mala kvota pa da cekas ,bolje znat da si 100% nesto dobio nego sijedit za vrijeme utakmice i cekat hocel bas rudijeva noc bit

pozz ;)

prode rudy :D
kad dade 13.poen sjetio sam se odma tebe ,nadam se da me nisi poslusao :mrgreen:
cestitam
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 02 jan 2014, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 jan 2014, 20:28

Irving upitan...
slika
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 02 jan 2014, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 02 jan 2014, 20:30

Prijedlog za sutra:
Odbojka, muškarci, treća runda kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Estonija - Turska 1 2,70-3,00 Koeficijent se kreće tako, zavisno od koje do koje kladionice.

Čisto na osjećaj, Turska ne zna za pobjedu već duže vrijeme, tako da sumnjam da će i sutra dobiti, i zaista ne znam zašto je ovoliki koeficijent na Estoniju. Sutra još par prijedloga većih kvota iz odbojke. Ovo vrijedi singlirati. Pozdrav.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 02 jan 2014, 20:37

D. Cousins 22,5 over

@Gazija pratim to sutra, nisam nijednom dosad stigao ispratit tvoje odbojke, uvijek kasno vidim. i sve pohvale na dosadasnjim parovima koje si stavljao.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

kompa
Kontakt:

Post Postao/la kompa » 02 jan 2014, 20:50

nisam :D dok sam stigao do kladionice vec zaksanio na svu srecu :D uplacen danas u formuli
ako ima neko 1-2 e na wwinu sutra vracam 5 cim se ovo ujutro podigne mujko12345 C

Robin
Kontakt:

Post Postao/la Robin » 02 jan 2014, 20:55

Robin je napisao/la:Sta je ovo svi NBA experti mahmurni izgleda :D evo nesto od mene raja, prosli put sam prosao 6/8 idemo veceras i bolje!

Minnesota - New Orleans OVER 212.5 (1.85)

Mislim da iako je relativno velika granica, ova dva tima su itekako kvalitetni da zabiju dovoljno koševa. Minnesota na čelu ima Love-a koji je najbolji strijelac Minnesote dok na drugoj strani Jrue Holiday nosi NO na ramenima i može se reći da je zaslužan za dobre igre Pelicansa.

Denver - Philadelphia UNDER 211.5 (1.85)

Mislim da je ovo velika greška kladionica zbog ove granice, sve što sam rekao za Minnesota - NO, suprotno govorim za ovu tekmu. Nisu toliko kvalitetne ekipe, ovdje je Denver favorit a u prosjeku daju 98 poena po utakmici što znači da ovo ide ispod.

Toronto - Indiana h2 - 5.5 (1.85)

indiana je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ovoj sezoni NBA-a, dok je Toronto onako osrednji. Mislim da je Indiana ozbiljija i spremnija ekipa i mislim da će ih nadigrati i ostvariti pobjedu od nekih desetak poena razlike.

Kemba Walker UNDER - 19.5 - Ovo je 3 put da ću ga igrati ispod, opao je pravo plus vodim se činjenicom da je jučer bila nova godina pa su igrači malo opušteniji i neće davati svoj maksimum.

Moguće:
Washington - Dallas - Prva četvrtina: Washington (1.95)
Jrue Holiday UNDER 19.5
D. West UNDER 13.5
R. Hibbert OVER 13.5

solidno :)

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 02 jan 2014, 21:22

fixator je napisao/la:16:00 Raith Rovers- Dundee 2 @ 2.10

Raith je na 4. mjestu i ima 29 bodova, ali sve više padaju u formi, a kao činjenica je i ro da su na zadnjih 7 utakmica osvojili svega 6 bodova, a u prošlom kolu nisu ni gola dali(0:3). Imaju dosta povrijeđenih igrača: prvi golman i dva napadača ne igraju večeras za njih. Jedino što im ide u prilog je da kući igraju sasvim solidno i imaju svega jedan poraz. S druge strane potpuna suprotnost imamo Dandi koji je 1. na tabeli sa 36 bodova i igra u fenomenalnoj formi jer u zadnjih 7 tekmi ima 5 pobjeda i 1 remi, i mislim da su glavni kandidati za titulu. Dandi ima i motiv više ovdje a to je osveta za ispadanje u FA kupu kad ih je Raith pobjedio sa 1:0 30 novembra 2013.

17:30 -3,5/G.Monfils-Brands D 2 @ 1.60

Njemac Brands bi ako se po jutru poznaje dan mogao ove sezone bit hit.Radi se o visokom njemcu koji ima jaku servu,mocne bekende i forhende,i koji igra agresivno.Jucer je protiv Ferera demostrirao svoju snagu .Odusevila me njegova igra.dosta precizne i jake udarce ima.Danas ide na svoju redovnu musteriju iz 2013 godine Monflisa kojeg je tad tri puta tukao,dva puta na sljaci i jednom na hardu i to bas Dohi kad je bilo 61 75 za svabu.I danas ga klade podcjenjuju a ja mislim da moze ovo opet dobit,jer Monflis je imao lakse protivnike u prva dva kola,Giralda i poluozljedjenog Gasqueta.Istina i francuz je dobro servirao al on ne posjeduje tako mocne udarce kao Brands koji je dobar i na reternu.Prosle sezone na hardu je imao 19/9 ,ta mu je sezona bila najbolja u dosadasnjoj karijeri a ova nova mu moze bit jos bolja jer ima potencijala da dosta napreduje,naravno ako nastavi u ovakvom dobrom ritmu.posto ima dobru servu koju je tesko brejkirat odlucio sam da uzmem ovaj kontrahendi jer nevjerujem da ga francuz moze dva puta brejknut ,dok ce Brands bit opasniji po Monflisev servis,jer svabo napada protivnicku servu.Kad ga je vec mogao dobit prosle sezone tri puta,onda vala ga moze dobit i 4 put ,a pogotovo na ovom turniru gdje ga je svabo glat dobio.Malo hrabriji mogu i cistu dvicu uplatit,kvota je value bet.On će biti jedan od igrača koje ću pratiti ove sezone.

Sretno Svima.
škoti očekivano
švabo pregorio
Semper Fidelis

madridista4ever
Kontakt:

Post Postao/la madridista4ever » 02 jan 2014, 21:24

madridista4ever je napisao/la:Evo jedan par po dobroj kvoti za sutra koji moram ispoštovati.
Airdrie-Rangers/ domaćin ne daje gol, ako nađete negdje ili ps2(jedan ili oba tima ne daju gol) u premieru po kvoti 1.9
U 5 susreta što su igrala ova 2 tima Rangers je uvijek pobijedio bez primljenog gola. Rangersi 1. na tabeli sa samo 8 primljenih golova u 17 utakmica, i 3 gola u 8 gostujućim i koja su primili u 1 utakmici od Brechina. Airdrie zadnji na tabeli, u 9 domaćih utakmica zabijao u samo 4(9 golova). Gledajući sve ovo i uključujući kvalitetu i omjer snaga ova 2 kluba ne vidim Rangers sa golom u mreži i nadam se da neće biti nekog opuštanja i kiksa ko u utakmici sa Brechinom. Još jedna napomena: u bet-liveu ovaj par je skroz izbačen, u većini drugih naših kladionica nema dodatnih igara za ovaj par ili nema baš ove igre, tako da mislim da će i premier sutra izbaciti ovo iz ponude što im nije strano, pa kome se sviđa ovaj par neka ga što prije igra. ;)
0:1

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 02 jan 2014, 21:36

Od neki dan :S

slika

Evo ponovo samo sad HiBsi :) ali ima jos 45 min..

slika

Mashovd
Kontakt:

Post Postao/la Mashovd » 02 jan 2014, 21:58

zgmiky je napisao/la:Barcelona-Efes / Barca 79.5 over 1.90

očekujem da Barca otvori sigurnom pobjedom i da utrpa 80+ koševa Efesu, ako će ih krenuti a šut a nadam se da hoće očekujem 50 već do poluvremena
bravo miky
Hajduk Živi Vječno

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 02 jan 2014, 22:06

Iskodee je napisao/la:Od neki dan :S

slika

slika

jos jedan da zapecate ovo :)

kompa
Kontakt:

Post Postao/la kompa » 02 jan 2014, 22:27

Iskodee je napisao/la:
Iskodee je napisao/la:Od neki dan :S

slika

slika

jos jedan da zapecate ovo :)
cestitam :D

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 02 jan 2014, 22:34

http://prntscr.com/2fyd2a" onclick="window.open(this.href);return false;

:twisted: :twisted: :twisted:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 jan 2014, 22:37

Chicago-Boston under 188,5 1,45

Bullsi su najneefikasnija ekipa lige (91), Boston tek nesto bolji (95 p) ali u gostima losiji.
S druge strane defanzivno su obje ekipe u TOP 5.
Ovdje bi trebala ponovo odbrana prevagnuti, a kad je tako under je neminovan.

Utah Jazz-Milwaukee Bucks under 196,5 1,40

Jazzeri igraju sporo i neefikasno, kuci pogotovo. Posljednjim ut. ubacuju prosjecno oko 89 p.
Dolazi im najlosija ekipa lige koja je skoro pa kompletna ali i koja ne mari za pobjedu.
U zadnje tri ut. su ubacivali najvise 95 p. Ko bude vise tankirao taj i dobija veceras.
Ne vjerujem u plaho efikasnu ut.

koef. 2,00
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.