Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nadal vs. Gulbis -9.5+ 2
Ivanovic vs. Flipkens +5.5 2 (hend. gejmova)
Frisk Asker vs. Tonsberg 1
Barcelona vs. Efes 1
Panathinaikos vs. Milano kp1
Kvota: 3.84 Prem...
Ivanovic vs. Flipkens +5.5 2 (hend. gejmova)
Frisk Asker vs. Tonsberg 1
Barcelona vs. Efes 1
Panathinaikos vs. Milano kp1
Kvota: 3.84 Prem...
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
EmirTM87 je napisao/la:ma Real-PSG ili 1:0 ili 0:0 100%, svi smo igrali oba daju gol, ne moze proci nema sanse
Nazalost bio sam upravu, oborise me za dobre pare
1:0
Mislim da Real nece dobiti vise od 13 razlike veceras. 
BHF Bosanska Krajina!
Real Madrid 80,5 over 1,85
Unicaja-Laboral K 153,5 over 1,85
Unicaja-Laboral K 153,5 over 1,85
Airdrie-Rangers 0-3 gola 1,70 kvota
Mislim da bi ovo trebalo proci.
Mislim da bi ovo trebalo proci.
BHF Bosanska Krajina!
Rangers 2
Nocioni 14+
Hibernian 1
3.46
Nocioni 14+
Hibernian 1
3.46
You'll never walk alone.

u stotoj minuti
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
imam tiket 290 km iznos i samo cekam jos R.Fernandes (12,5) Više 1,85 sta mislite cekati ili kontru ganjati

Kvota - 18

Kvota - 19
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bledsoe 15,5 over 1,85
Eric je kuci na prosjeku 19,5, a Grizzliesi sa njegove poz. primaju u prosjeku 21 p.
Ove sezone je igrao u Memphisu, nije se proslavio, ubacio samo 9 p. uz uzasan sut (4-13, 0-3 za 3 p). Na strani slabije igra.
Ne vjerujem da mu se takvo nesto moze ponoviti za 35 minuta igre kuci u Arizoni.
A danas je postavljen za njega na prilicno maloj ili premostivoj margini 15,5. U zadnjih 7 ut. u Phoenixu samo je jednom ubacio 15 p. Spursima, u ostalih 6 je ubacivao preko 15 (over).
npr. Lawson, Lin, Burke su u zadnjim ut. Međedima ubacivali najmanje po 18 p. svakako da moze u Phoenixu i Bledsoe ubaciti 16.
Eric je kuci na prosjeku 19,5, a Grizzliesi sa njegove poz. primaju u prosjeku 21 p.
Ove sezone je igrao u Memphisu, nije se proslavio, ubacio samo 9 p. uz uzasan sut (4-13, 0-3 za 3 p). Na strani slabije igra.
A danas je postavljen za njega na prilicno maloj ili premostivoj margini 15,5. U zadnjih 7 ut. u Phoenixu samo je jednom ubacio 15 p. Spursima, u ostalih 6 je ubacivao preko 15 (over).
npr. Lawson, Lin, Burke su u zadnjim ut. Međedima ubacivali najmanje po 18 p. svakako da moze u Phoenixu i Bledsoe ubaciti 16.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
ajde reci ne drzi me vise u neizvjesnostijocker je napisao/la:Reci cu ti poslije utakmice!mirzatele je napisao/la:jesi dobar ?jocker je napisao/la:ne znam sto forsirate Bih u rukometu Latvija ce nas pomesti,igraju brz rukomet,mlada reprezentacija u naletu a mi smo skloni oscilacijama.
- Titova-Juga
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Bledsoe 15,5 over 1,85
Ove sezone je igrao u Memphisu, nije se proslavio, ubacio samo 9 p. uz uzasan sut (4-13, 0-3 za 3 p). Na strani slabije igra.Ne vjerujem da mu se takvo nesto moze ponoviti za 35 minuta igre kuci u Arizoni.
Kad sam vidio ovaj par u kladi nisam mogao da vjerujem koja greska. Odmah uplaceno na over naravno.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 02 jan 2014, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
pa lud si ako budes ceko to a nisu male pare u igrikompa je napisao/la:imam tiket 290 km iznos i samo cekam jos R.Fernandes (12,5) Više 1,85 sta mislite cekati ili kontru ganjati
kontriraj podhitno na stoju makar ,nije neka mala kvota pa da cekas ,bolje znat da si 100% nesto dobio nego sijedit za vrijeme utakmice i cekat hocel bas rudijeva noc bit
pozz
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
isplacuj tiket ako si u premieru, dzaba kontrirati
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- madridista4ever
- Kontakt:
U kojoj kladionici je granica 15,5? U premieru je Bledsoe na 17,5.dr.van nostrand je napisao/la:Bledsoe 15,5 over 1,85
Ove sezone je igrao u Memphisu, nije se proslavio, ubacio samo 9 p. uz uzasan sut (4-13, 0-3 za 3 p). Na strani slabije igra.Ne vjerujem da mu se takvo nesto moze ponoviti za 35 minuta igre kuci u Arizoni.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sportplus
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- majestic24
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Bledsoe 15,5 over 1,85
daj jos koji prijedlog s wwina
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Barcelona-Efes / Barca 79.5 over 1.90
očekujem da Barca otvori sigurnom pobjedom i da utrpa 80+ koševa Efesu, ako će ih krenuti a šut a nadam se da hoće očekujem 50 već do poluvremena
očekujem da Barca otvori sigurnom pobjedom i da utrpa 80+ koševa Efesu, ako će ih krenuti a šut a nadam se da hoće očekujem 50 već do poluvremena
- zapadjecudo
- Kontakt:
Može li ovo proći? Duplanje je u pitanju..
bojim se da je hibernian X (1-1), ali ajde možda dobiju 1.pol.zapadjecudo je napisao/la:
Može li ovo proći? Duplanje je u pitanju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.