Dobrooooooooooooo bolan, o'ladi malo, nisam ni ja siguran da će igrati dobro, ali neko ko je igrao za Sporting Lisabon u LŠ ne može biti baš toliko loš, iako nije u nekoj formi.pabizo je napisao/la:Halooooooooooooooo,GREŠKA je taj purovic,,,,malo razmisli sto je on potpisao za Velež,koju je on to lovu mogao dobit.ISPUŠENA MUŠTIKLA a ako I bolan zabije 2-3 gola bice dobro ali SUMNJAMMMMMMMMMMMMMMM,nemojte bolan paliti vase navijače jer nisu oni toliko naivniSalePD je napisao/la:Sve u svemu lijepo je imati igrača koji je igrao u Ligi šampiona, i to protiv Man. Utd-a i Rome.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Sretna Nova kalendarska Godina svim Mostarcima, posebno NeretvanskomŠaranu
uz želju da izadje Velež u Evropu što prije.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Purane dobro došao u Velež. Nakon Zorana Bingulca (80-ih godina), ti si drugi igrač iz Crvene Zvezde koji je zaigrao za Velež.
Ako ih Jusuf-beg uigra do početka prvenstva kako valja, onda se možemo nadati nečemu.
Ako ih Jusuf-beg uigra do početka prvenstva kako valja, onda se možemo nadati nečemu.
ono sto me vazda kopkalo, jel petokraka na grbu Veleža komunisticki simbol ili radnicki posto su Velež osnovali radnici, i zvijezda na grbu je starija 20 godina od komunisticke!?
sonik24 je napisao/la:ono sto me vazda kopkalo, jel petokraka na grbu Veleža komunisticki simbol ili radnicki posto su Velež osnovali radnici, i zvijezda na grbu je starija 20 godina od komunisticke!?
mislim da smo o tome stranci i stranice raznih foruma ispisali do sada.Dovoljno je da samo pogledas sta znaci ono RSD i sve ce ti biti jasno.Znaci prije svega radnicki antifashisticki klub,klub raje i gradjana Mostara i Hercegovine neopterecen politikom i nacionalizmom

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
to rođače, ma nisam upratio, ne navijam za Velež, a nisam ni Ero 

izvorna zvijezda petokraka nema veze ni s jednom ideologijom, pa ni sa komunizmom...komunisti su ukrali tu zvijezdu i predstavljali je kao jedan od svojih simbola, što je laž, jer se zna da su srp i čekić pravi simboli tog režima...
Sretna Nova svim đavolima širom svijeta ! Da iduću dočekamo prosperitetno na klupskom planu, da se radujemo nekim novim pobjedama i nekom novom Veležu !
Forzzaaaaaaaaa !
Forzzaaaaaaaaa !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sretna nova nasoj raji , da nam omladinci izvuku dobre rezultate , Mostar ekonomski ozivi ,Neretva bez poplava , Merlin novi cd da izda i sto manje zarazenih iz Brazila da se vrati.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
SRETNA NOVA MOSTARSKI ĐAVOLI
IDEMOOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Sretna Nova 2014 Godina CRVENI DJAVOLI,sa srecom nam svima

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
rodjak je napisao/la:IDEMOOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
ovo je tek pocetak stvaranja jakog veleza,ne moze preko noci nista ali ce se rezultati vidjeti ubrzo,,ne moze se u evropu bez reflektora i ostalih popratnih stvari koje idu uz reflektore..jos ako se uspije ostvariti ono na cemu se radi evropa nam ne gine..ne mogu da iznosim neke stvari dok ne bude sigurno ali mogu samo reci da je pred velezom bolja buducnost..
Ova ti je za ćepi @mundire. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
aferim kardes....blackmundir je napisao/la:ovo je tek pocetak stvaranja jakog veleza,ne moze preko noci nista ali ce se rezultati vidjeti ubrzo,,ne moze se u evropu bez reflektora i ostalih popratnih stvari koje idu uz reflektore..jos ako se uspije ostvariti ono na cemu se radi evropa nam ne gine..ne mogu da iznosim neke stvari dok ne bude sigurno ali mogu samo reci da je pred velezom bolja buducnost..

samo nemoj iznositi previše detalja, jer znaš kakav je naš narod, ljubomora i zavist.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 02 jan 2014, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Amin jarabi da se to i ostvari, insallah!
šaalalalalaalala naprijed Velez Mostar

Purke je imao tezu povredu od kad se vratio pa nije igrao za OFK Beograd a oni nisu imali vremena da ga cekaju pa je poslat u Bezaniju koja je isto potvrdila tu povredu pa se nadati da je u medjuvremenu i on se oporavio i da ce dostojno nositi Velezov dres....Meni je Purke licno vrh igrac joj kad se sjetim Marakane i pjesme Ka.aj Purke pi.ke grobarske za to se zivi da odes i gledas jedan od najjacih derbija!!!!Neprocenjivo!!!!
a yebo te sto mi uljepsa dan(pa da si i slagao)blackmundir je napisao/la:ovo je tek pocetak stvaranja jakog veleza,ne moze preko noci nista ali ce se rezultati vidjeti ubrzo,,ne moze se u evropu bez reflektora i ostalih popratnih stvari koje idu uz reflektore..jos ako se uspije ostvariti ono na cemu se radi evropa nam ne gine..ne mogu da iznosim neke stvari dok ne bude sigurno ali mogu samo reci da je pred velezom bolja buducnost..

VFC RELIGION
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Europa vam ne gine , a 6,7 klubova bolje od vas vec godinama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.