Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Cura strašna, šalji je ti meni 

-
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Cura strašna, šalji je ti meni

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nek' si ti siguran, pa kud puklo da puklo.Believe je napisao/la:Svi bi vi nju yebali,uključujući i Monologa.![]()
Cura uopšte nije tako loša kao što je vi predstaviste ovdje.Siguran sam da bi svi "pali" na nju.![]()
Ja je sigurno ne bih. Izvini što sam ti povrijedio osjećaje rekavši da se za tom curom ne bih ni okrenuo.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
na ovom forumu ako ti se neko zensko ne svidja ili nesto slicno odmah si birac i lazov 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Je l' ovo S.H. ?Believe je napisao/la:Svi bi vi nju yebali,uključujući i Monologa.![]()
Cura uopšte nije tako loša kao što je vi predstaviste ovdje.Siguran sam da bi svi "pali" na nju.![]()
A ova:Ne biste ni nju,ha?
Yebote.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Da,da.Ne bi se ti sigurno okrenuoMonolog je napisao/la:Nek' si ti siguran, pa kud puklo da puklo.Believe je napisao/la:Svi bi vi nju yebali,uključujući i Monologa.![]()
Ja je sigurno ne bih. Izvini što sam ti povrijedio osjećaje rekavši da se za tom curom ne bih ni okrenuo.

@Evra
Jeste.
You'll never walk alone.
To što bi ti i uginulu mačku ne znači da su i drugi toliko očajni... Za divno čudo, neki imaju i kriterije...
Kladim se da nisi golu ženu u životu vidio pa ti se digne i na Angelu Merkel.
Naravno da nisi u pravu.Nemaš pojma zapravo.Elmander je napisao/la:To što bi ti i uginulu mačku ne znači da su i drugi toliko očajni... Za divno čudo, neki imaju i kriterije...

Shvatam ja da ima različitih ukusa i kriterija.Neko voli crnke,neko plavuše,neko brinete.
Međutim,zna se šta je zgodna žena.
I zna se koji je glavni adut cura i zna se šta nam se najviše sviđa kod njih,tj. šta nas najviše pali.
Previše prese*avanja,čuj ne bi se on okrenuo bla bla bla. Pa kad bi je vidio polugolu,sigurno bi ti se digao kao i svakom normalnom muškarcu.
Kako god.Naravno da i ja imam kriterije kao i svi muškarci na ovom svijetu,ali zgodna žena je zgodna žena stoga rasprava je potpuno bezveze.
You'll never walk alone.
Da, lijepa žena je lijepa žena, ali, ovo (desna):
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9416_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
definitivno za mene nije lijepa žena jer ako je, onda je svijet otišao u 3pm...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9416_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
definitivno za mene nije lijepa žena jer ako je, onda je svijet otišao u 3pm...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Izabrao sam. Izabrao sam ljepšu i bolju.Believe je napisao/la:Da,da.Ne bi se ti sigurno okrenuobiraj onda.
![]()
I dokle god mogu birati - birat ću. Ova koju ti svim silama braniš (ne znam zašto, niti me zanima), bi mi možda bila dobra kad napunim 50 godina (al' pod uslovom da ona ne stari).

Ti se i dalje drži te "od birača nema yebača", ja nisam niti ću biti bačje, al' neke kriterije i dalje imam. Ova se uopće ne uklapa u sliku žene za kojom bih se ja okrenuo, taman da sam popio 2 litra vodke.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ljepsih sam Romkinja po ulici vidjao 

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dokle god vam fizicki izgled bude prioritet, necete se bas provesti u zivotu...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
kad joj na slici mognem viditi dusu i osobnost onda cemo moci pricati o nekom ukupnom paketu i dojmu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Čuo sam da je u Federaciji BiH 1000 razvoda za brakove u prvoj godini braka, dakle 1000 brakova ne izdrži ni prvu godinu. Nije to dakako sve do fizike, ima tu i ono pretvaranje u zabavljanju i sve, ali ipak treba reći da pretežno se bira po izgledu i onda belaj.Bosniacum Lilium je napisao/la:dokle god vam fizicki izgled bude prioritet, necete se bas provesti u zivotu...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Može biti, al' ne mora značiti.Bosniacum Lilium je napisao/la:dokle god vam fizicki izgled bude prioritet, necete se bas provesti u zivotu...
Inače, ako neko kaže da je neko lijep -> logika je da će se ocjenjivati fizički izgled. Nećemo pričati o finim manirima, inteligenciji, simpatičnim tikovima i ostalim stvarima koje nemaju veze sa fizičkim izgledom. To je jednostavno tako.
Ovu djevojku ne znam - logično da ocjenjujem isključivo preko avatara na fb-u. Jbg, meni nije privlačna i tačka. Sad, druga stvar je što me pojedinci (individua, u stvari) napadaju zbog toga.

- tyler durden
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:dokle god vam fizicki izgled bude prioritet, necete se bas provesti u zivotu...
Oj majko mila , kad ti druze prolupa?

Načekaćeš se ti da dobiješ papire ako budeš tako razmišljoBosniacum Lilium je napisao/la:dokle god vam fizicki izgled bude prioritet, necete se bas provesti u zivotu...

DRUG NEBI TI PUNCA
To jeste,al izgled privlači..Bosniacum Lilium je napisao/la:dokle god vam fizicki izgled bude prioritet, necete se bas provesti u zivotu...

Meni je važniji seksualni potencijal.Bosniacum Lilium je napisao/la:dokle god vam fizicki izgled bude prioritet, necete se bas provesti u zivotu...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Meni je važniji potencijal stopala
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.