Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

MoR
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la MoR » 02 jan 2014, 10:57

Alcatraz je napisao/la:Ja nisam siguran da li smo mi gledali istu tekmu jučer?
DDG- Golman sa najgorim refleksom u PL, ja ne znam šta čovjek radi na golu :?
Dotle sam te pratio.

Šta imam dalje čitati nakon takve izjave.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 jan 2014, 11:01

MoR je napisao/la:
cuj najgori refleks :lol:

Inace, citam sad na skysportsu, Moyes optužio Weba za ne sviranje barem jednog penala za nas. Hvala Bogu pa se napokon usudio šta reci, protiv ove godine katastrofalnih sudija. Ja se ove godine sjecam samo penala protiv Palaca i Tottenhama. :roll:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 jan 2014, 11:29

Mislim da je bolje da klub nikog ne dovede neg da prosipa pare na neke neprovjerene igrace, koji su u trenutku zablijesnuli. Moyes i uprava samo treba da pogledaju rad Liverpoola poslije odlaska Rafe, kada nisu bili bas dobri na trzistu i kada su poceli da se odaljavaju od TOP 4. Radili su bez vizije i htjeli su na silu da budu u vrhu i da zadovolje apetite navijaca, pa kad ne mogu kvalitet da dovedu, bacali su pare na igrace koji malo zabljesnu i dovdili u Liverpool a dosta to nije imalo smisla. Sada im je dosao covjek sa vizijom koji gradi tim i vec to super izgleda. Znaci Moyes bi trebao da ima neku viziju svoje igre i rada kluba, nebi trebao da kopira igru Fergija nit da glumi njega jer to je ne moguce. Sad vec kada ide lose nek napravi rez, ono sto odgovara njegovoj viziji nek forsira, a sve ostale lagano prodavat i rijesvat se, i dovoditi ciljano igrace koji ce igrat njegovu igru, a ne baciti pare na silu samo da se neko dovede, sto je uradeno sa Felainijem, to je put kojim je Liverpool ispao iz TOP ekipa. Treba uciti na greskama drugih i vec odmah se opametiti, da nebi dugo vremena ostali bez trofeja i postali prosjek

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 02 jan 2014, 12:08

MoR je napisao/la:
Dotle sam te pratio.

Ništa, prestani ako se ne slažeš, to je moj stav. Pogledaj samo naše primljene golove pa ćeš se uvjeriti da se nikad u životu nije bacio na loptu koje je ''nemoguće odbraniti''. To golmane čini velikim, da se bacaju na lopte koje ne mogu odbraniti i da su požrtvovani. On je po meni mrtav na golu. Da nismo jučer imali golmana rezultat bi opet bio 1:2.
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 02 jan 2014, 12:23

hoće li netko molim vas zakačiti onaj gif kad je De Gea napokon svima "sjeo" .. naravno mislim na obranu Matinog slobodnjaka u 90 i nekoj.. čisto da ne lupamo gluposti :)

a tekma. United proigrao tek kad je primio drugi gol. Sporo, tromo, bezidejno. Carrick još nije u formi, Vidić također, njih dva se moraju popraviti

Ali mislim da bi dobili da je tu bio RvP umjesto Chicharita jer je Chicharito upropastio sve što je došlo do njega

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 jan 2014, 12:58

DDG ima samo jedan problem, a to je kupljenje lopti i istrcavanje... Previse je vezan za liniju. Inace skoro pa wc golman...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 02 jan 2014, 13:16

Ajde da kačimo Skills od Bebea... Dajte molim vas. U utakmici protiv Hulla je bio smiješan, a i portiv Spursa. Valjda će se popravljati u toku sezone, do sad je ispod prosjeka.

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 02 jan 2014, 13:25

kako se svi srali na Maruana,drvlje i kamenje,a kleverliju niko nista.Ni jedna ekipa ne zasluzuju takvog olosa,pitam se kako je moguce da igra bilo gdje , a ne u najvece klubu
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 jan 2014, 13:25

@Alcatraz

Prestani pisati gluposti. @trxel ti je objasnio jedini problem DDG. To jeste to izbacivanje lopte pri prekidima i hvatanje iste. Sto se tice refleksa, jedan od najboljih golmana na dunjaluku. Pogledaj samo mec protiv Madrida na SB i ponovo daj komentar na refleks DDG..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jan 2014, 13:37

Belmin6 je napisao/la:@Alcatraz

Prestani pisati gluposti. @trxel ti je objasnio jedini problem DDG. To jeste to izbacivanje lopte pri prekidima i hvatanje iste. Sto se tice refleksa, jedan od najboljih golmana na dunjaluku. Pogledaj samo mec protiv Madrida na SB i ponovo daj komentar na refleks DDG..
[youtube][/youtube]
Meni je ovo posebno ostalo u pamćenju. :mrgreen:

Tačno se da upratiti da mu je statičnost jedna od rijetkih mana.

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 02 jan 2014, 13:46

Ne vrijedi... Nisam znao da raspravljamo o prošlosezonskoj utakmici.

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 02 jan 2014, 13:52

Pored toliko losih igraca koje imamo, vi ste nasli De Geu uzimati u usta. Jedan od najboljih golmana premier lige, koliko nas je puta samo vadio.. Jedino je bio malo los kad je tek dosao, njegova prva sezona, ali razumljivo. Mnogo se popravio i nas prvi golman jos dugo vremena.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 jan 2014, 13:58

Alcatraz je napisao/la:

Ne vrijedi... Nisam znao da raspravljamo o prošlosezonskoj utakmici.
Samo ti kažem pogledaj malo par njegovih intervencija, nije bitno koje su to utakmice. Ova dva gola što je primio su iskljucivo krivi Smalling i Valencia.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 02 jan 2014, 14:01

Gary Neville ‏@

Great to see OGS back in the premier league. Intelligent, with a studious football brain and works his backside off. 8-)

Sto se Davida tice, evo malo statistike ove sezone:
GAMES......SAVES.....CLEAN SHEETS
.. 20.........57..............5
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 02 jan 2014, 14:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 02 jan 2014, 14:04

We've been saying this for some time.

Last summer, Moyes comes in, so he needs to spend. Before that, we lost the title to City, so we need to spend to get the trophy back (we spent, but on van Persie). Before that, we lost the final to Barcelona in midfield, so we need to spend. Before that, we lost the league and lost to Bayern, so we need to spend the money we got for Ronaldo. Before that, we lost the final to Barcelona in midfield and Ronaldo left, so we need to spend.

And we still haven't spent on a midfielder we need.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 02 jan 2014, 14:12

Alcatraz je napisao/la:
MoR je napisao/la:
Dotle sam te pratio.

Ništa, prestani ako se ne slažeš, to je moj stav. Pogledaj samo naše primljene golove pa ćeš se uvjeriti da se nikad u životu nije bacio na loptu koje je ''nemoguće odbraniti''. To golmane čini velikim, da se bacaju na lopte koje ne mogu odbraniti i da su požrtvovani. On je po meni mrtav na golu. Da nismo jučer imali golmana rezultat bi opet bio 1:2.
Samo ću ti ovo reći, ako ikakvu kvalitetu David ima, to je refleks i to slobodno mogu reći nevjerovatan refleks. Jedina lošija karakteristika ovog premladog golmana su bile visoke lopte, no i to je ove sezone značajno poboljšano, tako da se može reći da i u tom segmentu napreduje.

Nebrojeno puta ove sezone je imao fantastične intervencije i prosto je nevjerovatno da David nekome ne odgovara ili da je on kriv za nešto. Dečko je svjetka klasa u nastajanju i to je svima jasno.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 jan 2014, 14:17

Mi ovdje ko kakvi klaunovi, raspravljamo o poziciji u ekipi gdje nemamo problem. Kad se krene prema naprijed, zaboli te guzica kad shvatiš šta nam sve fali u ekipi. :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jan 2014, 15:26

De Gea je najbolji golman lige.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 02 jan 2014, 15:27

Au pazi OGS novi trener Cardifa, jedva cekam da ih ugostimo na OT 28 januara :D
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 02 jan 2014, 16:14

Belmin6 je napisao/la:Mi ovdje ko kakvi klaunovi, raspravljamo o poziciji u ekipi gdje nemamo problem. Kad se krene prema naprijed, zaboli te guzica kad shvatiš šta nam sve fali u ekipi. :roll:
Vi me napadoste zbog mog mišljenja :mrgreen: Slažem se da je DDG talentovan, ali sam isfrustriran reakcijama u zadnje vrijeme. Pa bar da se baci, ali mi onako izgleda isto kao da na silu brani. U januaru ne očekujem ni jednog igrača jer '' our midlefield is ok'', krila da ne pričam :evil:

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.