PlanB je napisao/la:Washington - Dallas under 205,5 78:87
Toronto +11,5 95:82
@2,41
za veceras dosta

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
PlanB je napisao/la:Washington - Dallas under 205,5 78:87
Toronto +11,5 95:82
@2,41
za veceras dosta
27 razlike dobio LA Clippersfixator je napisao/la:23:55 K.WALKER(-18.5) – manje 1 @ 1.85
ponajprije,nadam se da ce se Clipsi veceras htjeti oporaviti od onog bolnog poraza protiv Sunsa i da ce veceras stisnuti u obrani malo vise..Paul je izjavio nakon prosle utakmice da moraju obranu vrlo popraviti kad im vec napad ponekad steka i mislim da je onaj pravi Paul u stanju zaustaviti Kembu.. Kemba im je lani zabijao 15 i 17,inace zadnje 3 sutira mizernih 30% i tako nek nastavi i veceras,naravno moguc je i blowout pa da onda ni neigra sve te silne minute...
23:55 -5.5/LA Clippers - Charlotte 1 @ 1.40
Utakmica protiv Phoenixa bila je najteži poraz Clippersa over sezone,e sad ono što Sunsima prolazi ove sezone je barem za mene impresivno.Njihov roster izgleda na papiru loše,ali to funkcioniše i dok trica ide i dok Dragić i Bledsoe stvaraju prostor za šut onda je to to i ide. Clippersi su ušli dosta mlitavo u tu utakmicu,nije to bilo kako treba i ona stara izreka \"da su utakmice koje dobiješ prije najteže\" pokazalo se kao istina i ovaj put.Držim da će superiorna napadačka moć Clippersa da slomi Catse i da im je onaj poraz od 19 razlike od Sunsa bio škola.Opet Catsi nemaju niti približan arsenal u napadu i držim da Clippersi ovo uzimaju na hendi !
Sretno Svima
ovaj Hendi je iz bet365
Mislim da ti je Fernandez najsigurnija opcija, igra ludačku košarku. Strasno ga ide, gledam zadnjih 4,5 mečev i trpa ko lud. Nikola bi također trebao proći, dok Ljulja ne bih dirao.milanist je napisao/la:R.Fernandez over 13,5
N.Mirotić over 13,5
S.Lull over 9,5
veceras bi svi mogli preko ja mislim. ajmo ovi malo bolji poznavaoci komentar? ili koji je najsigurniji od ove trojice da ga odigram u nekim kombinacijama
a Sergio Rodriguez over 10.5 ?stomaklija je napisao/la:Mislim da ti je Fernandez najsigurnija opcija, igra ludačku košarku. Strasno ga ide, gledam zadnjih 4,5 mečev i trpa ko lud. Nikola bi također trebao proći, dok Ljulja ne bih dirao.milanist je napisao/la:R.Fernandez over 13,5
N.Mirotić over 13,5
S.Lull over 9,5
veceras bi svi mogli preko ja mislim. ajmo ovi malo bolji poznavaoci komentar? ili koji je najsigurniji od ove trojice da ga odigram u nekim kombinacijama
Brada igra u zivotnoj formi, a i ne libi se sutat uglavnom izglednije nego Lull, bolji je igrac od njega tako dareformer je napisao/la:a Sergio Rodriguez over 10.5 ?stomaklija je napisao/la:Mislim da ti je Fernandez najsigurnija opcija, igra ludačku košarku. Strasno ga ide, gledam zadnjih 4,5 mečev i trpa ko lud. Nikola bi također trebao proći, dok Ljulja ne bih dirao.milanist je napisao/la:R.Fernandez over 13,5
N.Mirotić over 13,5
S.Lull over 9,5
Ja odigrao kontrahendikep na Latviju.samozeljo1987 je napisao/la:Rukomet je danas,
Mozemo li dobit Latviju ?
Ovisi od kladionice do kladionice, pročitaj pravilnik kladionice na web stranici u kojoj si igrao.gavran je napisao/la:imam dva listica od juce sa odgodjenim utakmicama,kada cu ih moci naplatiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.