Slazem se, pocivali u miru i ne ponovilo se.SalePD je napisao/la:Bilo je ovakvih slučajeva na svim stranama.Sabinho je napisao/la: U ratu nikad ne treba zaliti ljude koji su odlucili da ubijaju i cine zlocine, pune mrznje itd, vec ovakve slucajeve koji su primorani svoje djetinjstvo podrediti situacijama za koje nisu dorasli. Nazalost, veliki nas je broj takvih.
I nek' je laka zemlja svim žrtvama, nebitno koje nacionalnosti.
Legendarne slike
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Legendarne slike
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Članovi istraživačkog tima zaduženog za traženje napoznatijeg narko-dilera u istoriji, Pabla Escobara, slikaju se pored mrtvog Escobarovog tijela, u decembru 1993.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!

Dosta nova, ali već sad legendarna slika.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Legendarne slike
Ajde bar kad stavljate ove slike ubacite ih u spoiler i naglasite da je riječ o eksplicitnom sadržaju.
Keep walking.

The Tunguska Meteor Impact, 1908.

Hitler inspecting the massive 800mm “Schwerer Gustav” railway gun from afar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- alan_kardec
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Prodji temu od pocetka. Bila je reakcija na prethodnu sliku od istog forumasa, a ova je bila samo nastavak provokacije na koju nije trebalo nasjesti....alan_kardec je napisao/la: frapantno je kako niko nije odreagovao na ovu sliku, a na forumu sve sami osvjedočeni antifašisti, svima puna usta tolerancije, suživota... jadno.
Ok, poštujem, ali zašto slika nije izbrisana

Pobogu, znaju li admin i modovi ko su uopšte bile handžar divizije?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ako je tema legendarne slike, a njoj prikazivani i hitler i handžar divizija i chetnici i ustaše i ovi i oni, ne vidim svrhu zašto bi se od nečega ograđivalo. Nije tema veličanje ovih ili onih, već samo neke vrlo specifične slike tih ljudi u datom momentu. Gov.na k'o gov.na, svugdje isto smrde, ha chetnici ha handžari ha hitler. Zato opusti se, ne glumi uvrijeđenu mladu i uživaju u jednoj od rijetkih odličnih tema na forumu.
Nama je Željo svetinja jedina.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ako bih ja postavio određene legendarne slike vezane za taj period, tek bi onda vidio šta znači pojam uvrijeđena mlada.
Možda su svi oni ista g.ovna, možda i nisu, ali je zanimljivo da momak koji je postavio tu sliku, samo par stranica ranije veliča hitlera i njegovu vojsku te stoga postavljanje ove slike dobija potpuno drugačiju konotaciju.
Možda su svi oni ista g.ovna, možda i nisu, ali je zanimljivo da momak koji je postavio tu sliku, samo par stranica ranije veliča hitlera i njegovu vojsku te stoga postavljanje ove slike dobija potpuno drugačiju konotaciju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Kakav ba Ajvar i njegova veličanja, jedino ako 15godišnjak može nekog veličat'alan_kardec je napisao/la:Ako bih ja postavio određene legendarne slike vezane za taj period, tek bi onda vidio šta znači pojam uvrijeđena mlada.

Ma dobro, ni ti se ne bih, ziher sam, bunio da su se chetnici postavljali, boli bi te ku.rac, al' sve je to šbb kbb. Slika postavljena, ne vidim šta je tu loše, jer ponavljam nije veličanje, već samo slika pripadnika Handžar divizije. Je.bat' ih, ne znam čemu ovolika rasprava oko najvećih gov.ana iz reda bošnjaka.
Nama je Željo svetinja jedina.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kvarite temu. Ja sam imao viziju da od ovoga napravimo temu od 100-200 stranica pa da kada neko izgugla legendarne slike moze ovdje gledat posebne slike citav dan 

- tuzlak1987
- Kontakt:

After years of dreaming about it and seven weeks of climbing, New Zealander Edmund Hillary and Nepalese Tenzing Norgay reached the top of Mount Everest, the highest mountain in the world, at 11:30 a.m. on May 29, 1953. They were the first people to ever reach the summit of Mount Everest.
-
- Kontakt:
skrivanje građana sarajeva od snajpera
prvi sa desna rade djukic sa pofalica, snajperista sa vraca, pocetkom 1991. uhapsen na dobrinji sa par automata i par rucnih bombi dok se vracao iz lukavice, inace sarajevski klosar do rata, sve dok nije pristupio cetnicima slavke aleksića
raskrsnica kod OHR-a
vrbanja most
ratni pakovanje cigara
26. novembar 1995.
pogled na razruseno sarajevo (parlament, holiday in)
momo i uzeir nakon agresije
elektroprivreda nakon agresije
zgrada oslobodjenja
pogleda prema razrusenoj crkvi, mislim da je slikano sa krova trece gimnazije
stadion koševo

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- tuzlak1987
- Kontakt:

Zaglavljeni Aron Ralston, po kome je snimljen film "127 Hours"
- Timewriter
- Kontakt:

Braća Wright,1903 izveli prvi uspješan let letilicom koja je bila pokretana motorom.

Charles Lindbergh,1927 prvi čovjek koji je sam preletio Atlantik od New Yorka do Pariza.

1919 su John Alocock i Arthur Brown preletili Atlantik iz Kanade do Irske.Na slici je letilica sa kojom su sletili ne baš škloski ali su ostali živi.Trebalo im je negdje oko 16 sati da prelete tih 3667 km.
Jurij Gagarin,prvi čovjek u svemiru 1961.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Amelia Earhart prva zena koja je samostalno preletjela Atlantski okean.
p.s. Sta mislite da otvorimo temu u kojoj bi se recimo raspravljalo o slikama. Eto nesto mene zanima pa da ne spamam ovdje i ne pitam bolje tu pa da mi objasni neko. Ovdje nek budu slike, tamo rasprava i svi sretni i zadovoljni.
Celik!3,2,2.
Moze to i ovdjeAllGunsBlazing je napisao/la:
p.s. Sta mislite da otvorimo temu u kojoj bi se recimo raspravljalo o slikama. Eto nesto mene zanima pa da ne spamam ovdje i ne pitam bolje tu pa da mi objasni neko. Ovdje nek budu slike, tamo rasprava i svi sretni i zadovoljni.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
kako mislis raspravljalo o slikama? daj neki primjer
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hitler sa oficirima, 1. septembra 1939. kad je zvanično počeo rat.

RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- francobaresi
- Kontakt:

Kvalitet slike je katastrofalan, ali to je manje bitno.

Uglavnom, Fabio Cappelo u suzama na dan kad se Van Basten oprostio od Milana i fudbala.
Te njegova legendarna izjava.
"Marco was the greatest striker I ever coached. His early retirement was a mortal misfortune for him, for football, and for Milan."
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutak kada bejzbol igrač Randy Johnson lopticom ubija pticu koja je bila u letu, 2001.

RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!